Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wesołowska-Maj Wiesława. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Pomorskie, 83-110 Tczew Paderewskiego 18b
Telefon: Fax: 0585312040
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 33% pozytywna 4x 8x

Jakość usług: 44% wysoka 4x 1x 5x
Terminowość: 36% bez zastrzeżeń 4x 7x
Ceny usług: 0% niskie 3x 6x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 4258
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Wesołowska-Maj Wiesława. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Panią Mecenas zakończyłyśmy sprawę po rocznej batalii w sądzie, To wspaniała kobieta i dzięki niej wywalczyłyśmy więcej niż myślałam, jestem bardzo zadowolona, zawsze stawiała się na spotkania mimo iż oddalone były 1,5h od siedziby kancelarii oddzwaniała, odpisywała na maile i sms.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J.K dnia: 15.03.2020 12:15:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas najlepsza od spraw cywilnych i rodzinnych! Znam wielu zadowolonych klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Reklamacje są w sklepie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 24.07.2017 12:48:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pani prowadziła mi dwie sprawy i każda z korzyścią dla mnie. Konkretna i zasadnicza. Nie naciąga na kase. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aga dnia: 26.10.2016 21:42:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam wszystkich ludzi przed tą Panią. Jest nieodpowiedzialna, pozbawiona doszczętnie sumienia. Swoje obowiązki wykonuje pobieżnie i źle bądź wcale ich nie wykonuje. Miałam dość prostą sprawę bo jedynie mały podział majątku. Przez tą Panią jestem teraz pogrążona w długach z powodu zapłaty dla niej jak i tego co jak, pó źniej suię okazało podpisałam. przez swoje niedopatrzenie pozbawiła mnie prawa do mieszkania na rzecz byłego męża. Nie byłoby problemu gdyby nie fakt, że przez 30 lat wciąż będę musiała za nie płacić jak również partycypować w każdym jego remoncie mimo, że nie jestem już właścicielem. Ta Pani jest chodzącym diabłem. Powinna mieć zabrane prawa do wykonywania zawodu. Omijajcie ją szerokim łukiem. Ja byłam naiwna. Pierwszy raz miałam styczność z prawnikiem i mu bezgranicznie uwierzyłam. Teraz przez 30 lat będę za to płacić i mieszkać pod mostem. A mój były będzie mieszkała w moim byłym mieszkaniu za które ja będę płacić
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Pani nie przyjmuje reklamacji. Nie odbiera nawet telefonów
Opinia dodana przez: załamana dnia: 25.04.2015 11:12:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie dotrzymuje słowa, słaby kontakt.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Mierna.
Opinia dodana przez: xyz dnia: 08.10.2014 20:19:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie i moich najbliższych POMOC ze strony Pani Mec.Wesołowskiej jest nieoceniona, usługi oraz wszystko inne jest na najwyższym poziomie.Cenię i szanuję Panią Mecenas za wszystko co dla nas zrobiła.Zadowolona klientka. K.K
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 26.05.2014 21:49:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat nie wykazuje zainteresowania klientem. Po zapłaceniu wysokiego honorarium brak kontaktu, nie odbiera telefonu, mówi, że zadzwoni, i nie dzwoni. Jestem załamana, ale nie pozostawię tej sprawy bez echa ! Ludzie dacie się tak oszukiwać?
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: T. dnia: 27.03.2014 11:03:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat nie wykazuje zainteresowania klientem. Po zapłaceniu wysokiego honorarium brak kontaktu, nie odbiera telefonu, mówi, że zadzwoni, i nie dzwoni, na sprawie nie pamięta o czym się rozmawiało
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: rozczarowana dnia: 14.02.2014 19:03:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: u nas tak samo jak w poście z września.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: niestety dnia: 02.02.2014 20:00:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fatalna nawet bardzo
Opinia dodana przez: dnia: 19.12.2013 13:34:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa trwała trzy lata, nieodbieranie telefonów, trudny kontakt, po zapadnięciu wyroku w ustalonym terminie nie odwołała się od niego, mimo że o to prosiłam... sprawę przegrałam. Dodatkowo obarczono mnie kosztami sądowymi... nikomu nie polecam takiego adwokata. Mam wrażenie, że pani adwokat zależy tylko na pieniądzach.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Rozżalona niekompetencją dnia: 23.09.2013 23:49:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragedia nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 15.03.2013 22:16:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją