Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Buchholz Grzegorz. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Pomorskie, 83-110 Tczew Paderewskiego 18b
Telefon: Fax: 0585312040
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 42% pozytywna 3x 4x

Jakość usług: 50% wysoka 3x 3x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 3x 3x
Ceny usług: 20% niskie 1x 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 4578
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Buchholz Grzegorz. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam. Obiecuje gruszki na wierzbie a ceni sie !!!! Pewny siebie, ale nic wiecej. Robi tylko dobre wrażenie, niestety cena nieadekwatna do usług. Duzo rzeczy zapomina..... Sa lepsi, wiek robi swoje i rutyna. Nie polecam, szkoda czasu i pieniędzy !!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Prowadzenie sprawy.
Opinia dodana przez: Magda dnia: 29.09.2014 21:22:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Mecenasie zgodnie ze znajomością tematu pragnę powiedzieć, iż nic lepszego pana klientów nie mogło spotkać jak to że Pan ich reprezentuje. Prawa karnego nie traktujmy jak coś co można przegadać i im więcej się klepie tym większa szansa na "wygraną" Czytając "negatywy" mam wrażenie iż ci ludzie oczekują cudu i twarde zderzenie z systemem ich rozczarowało. Polecając Pana chciałbym napisać krótką recenzję "Minimum delikatności maximum skuteczności"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 28.08.2014 23:10:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam, nie chce powiedziec ile bedzie kosztowala sprawa /brak cennika ,nie wiadomo za co sie placi / ,owija w bawelne traktuje ludzi jak idiotow ,oczywiscie kase chce z gory ,ponad 10 miesiecy wplacilem zaliczke /prosta sprawa spadkowa gdybym byl na miejscu sam bym sobie to zalatwil / ,pomimo wielu maili nic konkretnego sie nie dowiedzialem /olewa mnie calkowicie /, nie wiem czy jest chory czy to takie skrzywienie zawodowe ,zdecydowanie nie polecam , a te pozytywne opinie to chyba sam o sobie pisze, moj tel 00447729673407
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: rozczarowany dnia: 06.01.2014 22:47:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skasował duże pieniądze na samym wejściu, a nie zrobił kompletnie nic, nawet telefonów nie odbierał.Kompletny brak profesjonalizmu,do tego zerowy kontakt i strasznie nieprzyjemny typ, wręcz gburowaty. Nie polecam nikomu, strata pieniędzy i nerwów...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anik dnia: 12.09.2013 19:37:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat karnista nie boi się systemu i trudnych spraw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zskotnicki dnia: 10.03.2012 10:08:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nieprawda:)że wylewny chyba zupełnie odwrotnie, nie ciągnie spraw na których nie zarobi, jaki i również boi się grubych ryb
Opinia dodana przez: fitel dnia: 07.12.2011 16:07:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny, zna się na swojej pracy, pracuje do końca, kontaktowny i potrafiący wyczerpać temat z klientem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 28.02.2011 20:20:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją