Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Romalski Wojciech. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 96-300 Żyrardów al. Partyzantów 7
Telefon: Fax: 0468556850
Adres e-mail: romalus(małpa)list.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 16% pozytywna 2x 1x 10x

Jakość usług: 27% wysoka 3x 8x
Terminowość: 9% bez zastrzeżeń 1x 10x
Ceny usług: 16% niskie 1x 2x 5x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 4192
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Romalski Wojciech. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek , który nie odbiera telefonów , nie interesuje się klientem , obojętne mu czy trafi do więzienia, czy przegra sprawę itd. Wiecznie trzeba czekać , bo zawsze jest zapracowany , a w rezultacie wyłącza telefon i się nie odzywa. Katastrofa , ale do wyciągania rąk po pieniądze jest pierwszy !!! nie polecam , żałuję że wcześniej nie przeczytałam opinii...
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: olala dnia: 14.08.2018 15:04:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM tego Pana .. chyba ze Wam nie zalezy na wygraniu sprawy to proszę bardzo..Pan Wojciech nie tylko jest nie slowny ale i zbywa swoich klientow. Nie odbieranie telefonu albo twierdzenie ze nie moze rozmawiac i ze oddzwoni a w rezultacie nie doczekaliscie sie na telefon to u tego czlowieka norma. A za nic branie pieniędzy to chyba przesada. Napewno więcej taka naiwna nie bede i do tego Pana sie nie zglosze!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 22.02.2018 23:00:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompletnie nieprofesjonalny adwokat. Ciężko w ogóle nazwać Adwokatem, tylko bierze pieniądze. Na rozprawach nic się nie odzywa, miałem wrażenie, że jest po stronie przeciwnej! Przez kompletny brak zaangażowania sprawa przegrana już na początku. Masakra. Ostrzegam, chyba że chcecie siedzieć w więzieniu. Odradzam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek75 dnia: 24.10.2017 15:26:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Jestem klientem od wielu wielu lat i nie wyobrażam sobie powiedzieć złego słowa na temat tego człowieka. Jest on osoba znająca się na tym co robi, wszystko dokładnie konsultuje i wybiera najlepsze jego zdaniem wyjście z sytuacji, które zawsze jest trafne. Człowiek miły, pomocny i bardzo kontaktowy. Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Z tym Panem naprawdę można się dogadac
Opinia dodana przez: dnia: 02.07.2017 01:11:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początku wzbudza zaufanie jak rzadko kto, wszystko "ładnie-pięknie". Drogo sobie liczy, ale nie raczy się osobiście nawet stawiać na rozprawy. (chyba że to tylko my nie mieliśmy szczęścia?) Zawala wszystko po kolei. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji - nie ma już potrzeby obecnie
Opinia dodana przez: Anka1969 dnia: 22.07.2015 03:11:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozornie jest wiarygodny umiejętnie rozmawia ale w perspektywie i rzeczywistości wyjątkowo nie kompetentny, obiecuje i się nie wywiązuje, co innego mówi a co innego robi, kłamie i oszukuje, ludzkie cierpienia nie mają dla niego znaczenia, jest bez sumienia zasad i zachłanny.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 28.05.2015 22:20:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Załatwienie tematu dotyczącego windykacji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 22.07.2014 12:09:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat bez "moralnego kręgosłupa", bazuje tylko na znajomościach, normy prawne i zasady to nie jego domena, jeśli w ogóle stawi się na rozprawę, częściej stawia aplikanta !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: klient dnia: 13.09.2013 15:24:46 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziwny wpis poprzednika,jak trafił do więzienia to skąd ma dostęp do internetu ,Tam nie ma takich możliwości.Wpis nieuczciwy
Obsługa reklamacji: bez uwag
Opinia dodana przez: strażnik dnia: 29.03.2013 20:36:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowo nie kompetentny,nie terminowy,w przypadku wyznaczenia z urzędu przez sąd- lepiej od razu złożyć wniosek o wyznaczenie kogoś innego.Przez jego beztroskę (spóźnił się z apelacją) trafiłem do więzienia. Wzioł pieniądze, nawet nie było go stać na to żeby je zwrócić.Chociaż co mi teraz po tej kasie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Zdecydowanie odradzam. Wysoka jakość kliknięta niżej to pewnie pomyłka.
Opinia dodana przez: Canker dnia: 29.03.2013 19:37:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam. kupe kasy krzyczy sobie i nawet sie na sprawy nie stawia. lepiej zaplacic komus innemu niz temu panu
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 25.02.2013 21:30:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam nikomu tego adwokata, prowadził moją sprawę rozwodową, niekompetentny, ocena bardzo negatywna
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 12.12.2011 20:34:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowo niekompetentny "prawnik" wyżej sobie ceni "układy w środowisku" niż interes klijenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 04.02.2011 11:10:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją