Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Morawski Marek, adwokat. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-672 Warszawa Piękna 66a (III p.)
Telefon: 226283961
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 33% niskie 1x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 5902
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Morawski Marek, adwokat. Kancelaria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec! Jestem bardzo zadowolona ze sposobu, a przede wszystkim z efektu prowadzenia mojej sprawy. Dbałość o etykietę i wyczucie sytuacji sprawiły,że jako klienta, czułam się komfortowo. Skuteczny, godny polecenia, do szerokiego spektrum spraw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2014-05-28 19:27:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawę miałem bardzo trudną. Pomógł psychicznie, poprowadził sprawę najlepiej jak było to możliwe. Pełny profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław Radom dnia: 2014-05-27 21:56:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Wysokiej klasy fachowiec, kompetentny, znający różne rozwiązania. Moja sprawa po wielu latach została doprowadzona do końca z wygraną dla mojej osoby. W bezpośrednim kontakcie z klientem: wysoka kultura osobista, uprzejmy oraz komunikatywny. Jednym słowem: Świetny mecenas, rzeczowy. Moja opinia z doświadczenia. Mogę tylko polecić w bardzo szerokim zakresie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-08-25 09:17:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo poprowadził mi sprawę,gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: artur dnia: 2013-08-16 12:45:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skuteczny, ma wiedzę i praktykę w szczególności bardzo dobry na sali sądowej,jestem w pełni zadowolony, dziękuję za konkretną pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-29 07:06:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki poziom obsługi,rzetelność,skuteczność
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-05 08:08:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, skuteczny, a przede wszystkim lojalny Pełna profesjonalność i uczciwość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: arsavi dnia: 2011-07-31 21:35:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dokładność, rzetelnośc i lojalność wobec klienta
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ok dnia: 2010-10-17 22:03:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją