Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gozdór Grzegorz, adwokat. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-020 Lublin Krakowskie Przedmieście 58 lok. 5
Telefon: Fax: 0815323563
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 76% pozytywna 10x 3x

Jakość usług: 90% wysoka 10x 2x 1x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 0% niskie 8x 4x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 3638
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Gozdór Grzegorz, adwokat. Kancelaria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!! Godny zaufania człowiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-20 21:45:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: drogi,za wszystko chce brać kase ,nawet za przyjście do aresztu,dba o własny wizerunek a nie o dobro klienta a odnośnie tytułu doktora to znam wielu adwokatów bez tego tytułu i o niebo lepszych
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-19 14:54:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z najlepszych adwokatów w Polsce i jeden z nielicznych doktorów prawa wśród adwokatów, prowadził mi głośną sprawę karną, którą wygrał nie mam żadnych zastrzeżeń, rozmawiał ze mną godzinami, ma poszanowanie u sędziów z tego co wiem to porównując poziom adw dr Gozdora jest zdecydowanie tańszy od innych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2013-12-01 10:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zgadzam sie z osoba wczesniej zamieszczajaca swoj komentarz. Od dwoch lat Pan mecenas prowadzi moje sprawy. Gdyby nie on podejrzewam, ze nie bylyby obecnie na takim etapie na jakim sa. Ja jestem zadowolona z uslug Pana mecenasa i osoby ktorym go polecilam rowniez.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2013-11-13 20:46:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Omijać tego człowieka szerokim łukiem. NIe jest godny tytułu adwokata.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-11-08 16:13:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo solidny i rzeczowy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2013-07-26 16:13:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto PAnu mecenasowi powierzyć swoje sprawy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-28 20:30:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-01 19:55:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas zna się na swojej pracy,wykonuje ją profesjonalnie. Osobiście polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2013-03-11 23:59:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat od najtrudniejszych spraw, jeśli przyjmie sprawę to można być spokojnym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Nina dnia: 2013-03-03 22:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-02 22:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat prowadził mi kilka spraw i jego działania oceniam bardzo wysoko. Pełen profesjonalizm, zainteresowanie klientem oraz wszystko załatwiane terminowo. Polecam, jeśli ktoś chce mieć załatwione swoje sprawy profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2013-02-28 21:41:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam ,nie ma tego czegoć co powinien mieć mieć adwokat,myśli że wie wszystko o prawie ale praktyka czasem jest inna niż wiedza książkowa,osobiście nie polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-02 21:28:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją