Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Maj Daniel. Sprawy cywilne, gospodarcze i karne

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-071 Wrocław pl. Wolności 7
Telefon: Fax: 0713410909
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3314
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Maj Daniel. Sprawy cywilne, gospodarcze i karne

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebna była mi pomoc w sprawie karnej i P. Daniel spełnił moje oczekiwania, pomógł mi profesjonalnie i konkretnie. Bardzo dobrze zna prawo i wie jak pomóc. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2018-08-27 11:55:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa Daniela Maja. Jak powiedział mi o sprawie tak się skończyło!!! Bez okłamywania. Poza tym wysoka kultura osobista i fachowość!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-04 22:38:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, rzeczowy adwokat. Mówi jak jest, nie naciąga na sprawy i przedstawia jasno czego można się spodziewać. Gdy był ze mną na rozprawach, widać było, że przeczytał akta sprawy. Jestem zadowolony bo Sąd mnie uniewinnił w trudnej sprawie karnej Polecam mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2016-09-16 09:23:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo uczciwy i dobry prawnik. Mogę polecić wszystkim tym, którzy mają dylemat jakiego wybrać adwokata. Wysoka jakość usług i kultura osobista. Zdecydowanie GODNY POLECENIA .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-07-12 23:24:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat! Rzetelny, rzeczowy, a przy tym nie pozbawiony sumienia, jak niektórzy prawnicy... Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ... dnia: 2013-01-24 08:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny adwokat. Jestem bardzo zadowolony z jego uslug. Naprawde moge polecic jego uslugi doskonala znajomosc prawa, pelny profesjonalizm w tym co robi. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sebastian M. dnia: 2012-07-23 00:23:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Maj prowadził moją sprawę i niestety zawalił ją.Na kolejną sprawę powiedział mi,że nie muszę jechać sąd tylko musi przesłuchać jeszcze jednego świadka i na tej rozprawie zapadł wyrok o czym zapomniał mnie poinformować,a także zrobić odwołanie,a na próby skontaktowania się miał zablokowany mój numer telefony tylko tyle.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadek dnia: 2010-10-23 23:33:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją