Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kris-Mur. Remonty mieszkań

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Pomorskie, 82-500 Kwidzyn Kopernika 27
Telefon: 552612942
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 27x

Jakość usług: 100% wysoka 27x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x
Ceny usług: 100% niskie 27x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 3013
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Kris-Mur. Remonty mieszkań

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam rolety dzień noc w tym sklepie. Było najtaniej w mieście. Dodatkowo rolety miałam już następnego dnia po pomiarach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-23 09:34:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyna firma w Kwidzynie, gdzie podjęli się wykonania i montażu drzwi że skosem. Dodatkowo drzwi miałem po 2 dniach od zamówienia. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-21 22:53:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, fachowy i szybki montaż - a drzwi super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: j dnia: 2015-04-09 12:53:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyna firma gdzie dostałam drzwi od reki, takie jakie chciałam, montaz tez bez problemu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2015-02-04 11:11:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: spoko firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-07 15:01:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanie drzwi, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-05 13:11:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę, bardzo dobra współpraca :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kwidzyn dnia: 2014-09-30 10:01:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najtańsze bramy w całym mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-11 23:00:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W stu procentach polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-03 15:42:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, tanio i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: xxx dnia: 2014-08-27 16:44:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, bardzo dobry montaż drzwi, a do tego przystępne ceny i szybki termin realizacji - wszędzie minimum 3 tygodnie, a tu miałem drzwi po tygodniu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: arkadiusz dnia: 2014-07-22 10:20:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam.bardzo dobra współpraca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zza wisły dnia: 2014-04-10 10:51:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywna współpraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-03-12 09:32:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyna firma, ktora pomogła rozwiązać mój problem z drzwiami. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka prabuty dnia: 2014-02-25 17:07:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę, bardzo dobra współpraca. Po odwiedzeniu wszystkich punktów w mieście cena bramy byla najniższa.Szybka realizacja .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-01-09 18:52:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Fachowe podejscie i drzwi od ręki .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2013-12-05 12:20:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,wszystko ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kwidzyn, sokola dnia: 2013-11-15 13:15:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywna współpraca. Sprzedający konkretny, ceny przyzwoite, montaż tez bez najmniejszych problemów, wszystko zgodnie z umową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2013-10-14 19:09:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% pozytyw, firma wiaygodna, szybka realizacja zamówienia i ceny dużo niższe niż w innych punktach, polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-03 19:20:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polacam, dobra firma. Drzwi dostałam od ręki i w normalnej cenie. Jeszcze raz polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji.
Opinia dodana przez: Alabama dnia: 2012-07-20 11:45:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma, polecam, montaż na czas. Drzwi bardzo dobrej jakości a przede wszystkim w przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji:)
Opinia dodana przez: Arek s. dnia: 2012-05-30 09:45:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2011-01-12 15:15:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, sprzedawca podchodzi do klienta rzeczowo, zna sie na rzeczy, a okna ma najtańsze w mieście, różnica cenowa pomiędzy innymi punktami w mieście na prawde mnie zaskoczyła!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2010-05-14 12:08:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa, duuuużyyyy wybór drzwi, szybka realizacja, montaz również bez zarzutu.Zdecydowanie polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2010-03-22 21:10:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawde świetna firma. Drzwi dostałem od ręki, w przystepnej cenie, montaz ok, a poza tym mozna sobie wejśc i popatrzeć na różne modele drzwi, które są w sklepie, a które inni pokazuja tylko w ulotkach. Sprzedawca na 5 z plusem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. Zientarska dnia: 2010-02-19 19:42:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży wybór drzwi, przy tym również niskie ceny. Montaż szybki i sprawny. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirko dnia: 2010-01-29 10:31:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanie okna i drzwi, usługa wykonana terminowo i sprawnie, polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aaa dnia: 2009-08-24 22:18:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją