Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mark-Pol. Budownictwo, remonty, wykończenia

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Zachodniopomorskie, 72-020 Trzebież WOP 83
Telefon: 518649565
Adres e-mail: maras_27(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.mark-pol.szczecin.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 72% pozytywna 26x 10x

Jakość usług: 74% wysoka 20x 6x 7x
Terminowość: 68% bez zastrzeżeń 22x 10x
Ceny usług: 0% niskie 22x 6x
Ilość opinii w serwisie: 36
Ilość odsłon profilu firmy: 3994
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Mark-Pol. Budownictwo, remonty, wykończenia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam czy tam to i wnioskuje to ze ktoś tego pana nie lubi ja nie mam zastrzeżeń żadnych do wykonania prac oraz z czystym sumieniem polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-15 22:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam poczytalem te opinie i moja jest bardzo dobra ale jak się czyta te złe to tak jak by ktoś bardzo nie lubil tej firmy ja nie mam żadnych zastrzeżeń Co do firmy pana marka i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-26 07:24:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo jestesmy zadowleni z usługi tej firmy oraz z naszego remontu i nie mamy zadnych zastrzezen do wykonanych prac
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-09 21:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: każdy ma swoje zdanie a ja mam takie ze jestem zadowolny z wykonanych prac jakie były wykonane przez ta firmę wszystko zostalo wykonane tak jak wczesniej się umówiłem z tym panem i nie mam żadnych zastrzeżeń polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-27 12:52:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma oszukuje i nie zna sie na sztuce budowania i wykończenia
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: Nie ma
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2014-06-25 23:18:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedna wielka ściema i na dodatek sam dodaje sobie tutaj pozytywne opinie, żeby nie było widać jaki z niego kłamca!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-18 08:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: my polecamy firme pana marka w 2009 budował nam dom i do dnia dzisiejszego nie mamy żadnych problemów wiec polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-15 15:21:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: my jestesmy zadowoleni z wykonanych prac i polecamy z naszej elewacji oraz z wykonanego ogrodzenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-01 11:21:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z wykonania prac tej firmy i nie mam zadnych uwag i polecam napewno ta firme umnie jest wykonanie wsztko tak jak bylo ustalone
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-20 18:20:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek to jedna wielka ściema, wykonywał prace związene z elewacja domu oraz taras. Kompletny brak terminowości i posiadany u niego fach to wyrywanie pieniędzy i obiecywanie gruszek na wierzbie !!! OSTRZEGAM PRZED TĄ BEZNADZIEJNA FIRMA... PAN MAREK TO NACIĄGACZ !!! Za wykonane prace dostał tylko cześć kasy gdyż prace skopał i nie dotrzymał terminów...umawia się i nie dotrzymuje waryunków umowy !!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Kmicik Tadeusz dnia: 2014-03-04 14:44:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam poczytalismy te wszystkie opinie i my z uslugi pana marka jestesmy bardzo zadowoleni i nie mozemy zlego slowa powiedziec gdyz wszystko bylo wykonane na czas i bez zastrzezen
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-01 20:29:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trzy lata temu firma pana marka budowala nam dom i jestesmy zadowoleni z usług jakie swiadczył nam pan marek i polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-09 22:10:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja jestem bardzo zadowolony z wykonanej pracy przez firme mark pol w moim domu i z czystym sumieniem polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-02 16:34:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam my polecany ta firme i nie mamy zastrzezen do tej firmy jestesmy zadowoleni z remontu mieszkanie przez firme pana marka pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-16 20:26:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam poczytalam troche opini i karzdy ma swoja moja jest taka ze jrstesmy z mezem zadowoleni z zrmontu mieszkania wykonanego przez pana marka i jego ludzi wiec ja nie mam zadnych problemow i klopotow z panem markiem i polecam z przyjemnoscia ta firme
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-30 17:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam firma pana marka budowała mi dom i jestem bardzo zadowolona z męzem z budowy domu i z uslugi jaka pan marek świadczył nam wszystko było zrobione ok i bez zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-24 22:01:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam firma pana marka w zeszłym roku remontowała mi na zewnątrz dom oraz obejścia i jestem zadowolona z meżem u usługi oraz z jakosci wykonanych prac ja polecam bardzo ta firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-20 17:31:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poczytalam proche tych opinie i każdy ma swoje zdanie ja jestem zadowolona i nie mam zlej opini o tej firmie ja polecam i jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-07 19:42:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie wiem kto daje pozytywne opinie o tej firmie ale to co sie dzieje i jak pan marek podchodzi do pracy i jak on wykonuje to jest karygodne szef powinien zamknac dzialalnosc ludzie niedajcie sie oszukiwac przez pana marka ostrzegam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-30 07:28:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam firma mark-pol wykonywala mi ogrodzenie i jestem bardzo zadowolony i nie maialem zadnych problemow wiec ja polecm firme i jestem zadowolony z jej usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-23 21:31:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja polecam z duzym poparciem ja wlasnie stawiam dom i firma pana marka bardzo dobrze wykonuje swoje prace na tym etapi co ja juz niedlugo bedzie konczyl i bardzo chwale ta ekipe wykonuje ten pan w wlasnych materiaów i jakos nie mam problemow z tym wszystkim jestem bardzo zadowolony i ciesze sie ze współpracy z firma mark-pol ja polecam mirek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-22 19:22:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma to jakas pomylka! Sam SZEF nic nie potrafi oprocz zgarniania kasy za nic, wciaz tylko łapy po wiecej wyciaga! pracowicy od niego pouciekali a zostali same pijaki! Musialem najmowac inna firme, ktora poprawiala te fuszerke! slyszalem tez ze SZEF ma same dlugi!NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jaro dnia: 2013-06-18 21:46:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam ja jestem zadowolony z uslug firmy mark-pol i bardzo polecam firma ta tykonywala mi remont domu w calosc dom zostal rozebrany az do scian nosnych i zostalo wszystko wykonane w calym pozadku i nie jestem z zona bardzo zadowoleni za wykonana usluge oraz doradctwo tak jak i nasz kierownik byl zadowolony ze wspulpracy z firma pana marka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-13 19:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam ja polecam to firmę i powiem tyle ze poczytałam co tu ludzie piszę i powiem ze każdy ma swoje zdanie ja jestem zadowolona z współpracy z firma i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-25 08:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam ja mam bargzo dobre zdanie o tej firmie i nie mam zadnego zlego slowa wszystko zrobione tak jak powinno byc i nie mialam zadnych problemow jak i na pocztku tak i na koncu wiec polecam z calego serca sylwia .z pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-26 20:45:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma Pana Marka to jakieś nie porozumienie.Ja tak samo musiałem szukać innej ekipy która poprawiał po firmie mark-pol.Jest to firma bardzo nieuczciwa dużo mówi a mało robiła.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-04 21:00:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam ja jestem zadowolony z prac tej firmy karzdy ma swoje zdanie i widze ze sie ruznie wypowiadaja ale ja nie mam zastrzezen do wykonania wykonywal mi ten pan ze swoimi ludzimi remont poddasza i nie mam zadnych zastrzezen do wykonania jak i do zakupionych materialow takrze polecam z calego serca ta firme jak i w jakosci i w czasie wykonania pozdrawiam piotr.k.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: piotr.k. dnia: 2013-02-05 22:49:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam firma mark pol wykonywala budowe domu mojego i jestem zadowolony od poczatku do konca byly wykonane bardzo dokladne i poprawnie ja jestem zadowolony i to bardzo smiesza mnie takie opinie jak tu czytam ludzie trzeba placic a nie zawsze zwalac winy na wykonastwo ta firma budowala mi dom za duze pieniadze budowala polecilem ta firme znajomym którzy remontowali dom w niemczech i tak samo nie bylo zadnych problemów wszysty piszecie anonimy a czemu sami swoich danych nie podacie pozdrwiam krzysiek P.pozdrawiam
Jakość usług: Przecięta
Obsługa reklamacji: nie mialem zadnych
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-06 21:08:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostrzegam przed tym panem wszystkich. W pierszym kontakcie p.marek zapewnia ze z niczym "nie ma problemu" co niestety nie ma nic wspolnego z prawda. Przyszedł do nas z ekipa kilku mlodych ludzi ktorzy pod nasza nieobecnosc włmali sie do piwnicy i wyniesli co tylko mogli a na poddaszu robili imprezy na ktorych pili nasz alkohol skutkiem czego zastalismy libacje i poniszczone meble.. kiedy zwracalismy uwage panu markowi ze drzwi nie sa zamontowane jak prosilismy odpowiedzial ze moglismy to sobie sami zrobic, o kafelki polozone przez jego fachowcow kaleczymu sie do dzisiaj, sufity odpadaja a podlogi po cyklinowaniu przez pana marka trzeba bylo ratowac poprzez wynajecie kolejnej firmy. pomimo to ciagle pan marek ciagle prosil o pieniadze- 15tysiecy, 5tysiecy a robota w miejscu stala.... najgorsze doswiadczenie w naszym zyciu. WSZYSTKO POPRAWIALI INNI FACHOWCY- ODRADZAMY!!!!!!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: DOROTA dnia: 2012-11-05 11:56:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam ja mam bardzo dobre zdanie o tej firmie i go nie zmienie ja jestem zadowolony z budowy domu i remontu mieszkan jakie posiadam i pana marka firma wykonywala mi kilka remontow przed sprzedaza mieszkan i bardzo jestem zadowlony i nie raz skorzystam z jego uslug moze byc ze karzdemu sie cos powinie ale zastanowcie sie co wy piszecie pozdrawiam mariusz s.
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-14 20:39:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to firma, która nie posiada żadnych uprawnień budowlanych nic nie potrafi, jego ludzie piją na budowie alkohol. Marek Miszczańczyk naciąga inwestorów, że coś potrafi, a póżniej nie wykonuje pracy bo nie umie. Bierze pieniądze i domaga się dalszych chociaż pracy nie wykonał, nie kończy żadnego etapu, w hurtowniach również nie płaci. Hurtownie założyły mu sprawy. Inwestorzy też go ścigają sądownie. Odradzam wszystkim korzystanie usług Marka Mieszczańczyka. Jest duże prawdopodobieństwo że zostanie zlicytowany.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-16 15:28:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Markpol to nie jest firma to jest jakas zbieranina ludzi, ktorzy nie maja pojecia po co znajduja sie na budowie. Pan Marek uzywa najgorszej jakosci materialow, nie przestrzega terminow ani umowy .ktora sam zredagowal. Ciagle dopomina sie o zaliczki, chociaz praca nie zostala wykonana, Ostrzegam wszystkich przed tymi " fachowcami"
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2011-09-07 01:14:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim mieszkaniu firma Pana Marka wykonywała wszystkie prace od podstaw, tzn. równali ściany po budowlańcach stawiających blok, malowali ściany, kładli kafle i panele. Nie musiałem martwić się o materiały, gdyż wystarczyło pojechać do kilku sklepów i pokazać jakie materiały mają być wykorzystane a wszystko zostało zakupione i przewiezione do mieszkania przez firme wykonującą usługe. Pan Marek nawet wychodził z własną inicjatywą aby poprawić w WC skopaną robotę przy wylewaniu posadzki i umieszczaniu rur kanalizacyjnych przez ekipę stawiająca blok, ładnie to obudował kaflami, a przecież mógł położyc je tylko na ścianie i podłodze bo taka była umowa.Po zakończeniu prac remontowych posprzątali po sobie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zaraz po telefonie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-01-13 16:20:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie prac zgodna z ustaleniami zawartymi w umowie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: na bierząco
Opinia dodana przez: greste1 dnia: 2009-12-24 11:20:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam mam na imie marius mieszkam w emden i firma mark-pol wykonywa mi renowierung w moim mieszkaniu i u mnie nie bylo zadnych problemow podoba mi sie caly yakres pracu jaka wykonala ta firma i mam o niej dobra opinie to co umnie robli to podoblo sie moim kolega w firmie Volkswagen Emden ceny jakie mi ta firma zaoferowala wrazie pytan to podaje swoj numer + 491748451100 polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: mariusz cieslik dnia: 2009-12-19 20:43:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Firma Mark-Pol Marek Mieszczańczyk, została mi polecona przez pośrednika nieruchomości za pośrednictwem którego miał zostać sprzedany nasz dom. Jak że chcielismy podszykować dom na sprzedaż, pośrednik polecił nam tę jakże "profesjonalną" firmę. Niestety w trakcie remontu, na d firmą Mark-Pol miałam jedynie nadzór telefoniczny, co jak się okzało właściciel firmy doskonale wykorzystał do tego, by prace zakontraktowane bardzo ogólną umową (którą zresztą sam redagował) wykonać nieprofesjonalnie i z razącym naruszeniem sztuki budowlanej. W efekcie czego mam np. ściany które miały byc poszpachlowane przed malowaniem, tylko pomalowane, w kuchni i przedpokoju położony bardzo krzywo gres( idzie się pozabijać o fugi), jedno z okien wstawiane przez pana nie zostało uszczelnione pianką, w efekcie czego chulają mi wiatry przez to okno, dodam, że wszelkie kontakty, listwy, kaloryfery są uciapane farbą, bo firma Mark-Pol nie wie co to taśma malarska. Panel, połozone przez tę "profesjonalną" firmę w kilku miejacach pod uciskiem chodzenia, uginają się. Ściany generalnie są niedomalowane i wszystko uciapane jest farbą. Nikomu nie polecam tej firmy, ponieważ kasuje dużo, a jakość wykonanych usług jest rażącym naruszeniem sztuki budowlanej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2009-11-21 14:33:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją