Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wołkowicz Mariusz. Usługi tynkarskie

Zawód: murarskie, tynkarskie usługi Murarz 
Adres: Podlaskie, 15-085 Białystok Armii Krajowej 25 lok. 5
Telefon: 692890953
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x 1x
Ceny usług: 0% niskie 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2363
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Wołkowicz Mariusz. Usługi tynkarskie

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: stary tynkarz zna się na żeczy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-04 13:09:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pracowici ludzie wykonujący solidnie swą pracę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2013-05-21 21:03:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę każdemu.Tynki wykonane w terminie,z zachowaniem norm tynkarskich.Fachowe podejście do zlecenia,duża wiedza sztuki budowlanej.Można śmiało powierzyć tej firmie duże zlecenia.Aż miło popatrzeć na prace tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacje bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Firma dnia: 2010-06-10 20:54:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też znam Pana Mariusza od 2 lat, robili mi dom i warsztat lakierniczy w Suwałkach i nie miałem do nich żadnych zastrzeżeń, zrobili mi to szybko i sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Suwałki dnia: 2010-06-10 07:05:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam na prawde warto wybrac ta firme . jest naprawde super chlopaki robia po 12 godzin i z tego widac efekty . polecam wszystkim pana mariusza , co do tynków to są swietne POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-10 05:32:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: znam tę firmę od 10 lat, robią mi 4 domek i nigdy nikogo innego nie wezmę na tynki.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: BEZ dnia: 2010-06-09 21:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: elewacja starej kamienicy wykonana idealnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-30 22:01:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją