Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Karwowski Jacek. Usługi dekarskie

Zawód: dekarskie usługi Dekarz 
Adres: Zachodniopomorskie, 71-804 Szczecin Ogrodnicza 21
Telefon: 501142801
Adres e-mail: biuro(małpa)dachykarwowski.pl
Strona internetowa: www.dachykarwowski.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 80% pozytywna 8x 2x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2814
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Karwowski Jacek. Usługi dekarskie

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nieslowny,umawia sie,nie odbiera telefonow,nie przyjezdza mimo umowienia
Opinia dodana przez: dorota hofmaman dnia: 2016-10-31 16:10:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: facet kilka razy umawiał się na pomiar i ani razu nawet nie zadzwonił że go nie będzie sam musiałem dzwonić i umawiać się jeszcze raz a on nawet nie poczuwał się do przeprosin ,nie wiem kto pisze te opinie ale nie są prawdziwe wskazuje na to daty ich dodania
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: niezadowolony klient dnia: 2013-05-03 10:06:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba nie ma lepszych specjalistów od dekarstwa. Świetnie się sprawowali podczas wykonywania zlecenia a dach wygląda teraz solidnie i bardzo ładnie. Polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-24 13:26:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Rewelacyjne wykonanie zarówno tarasu jak i kilku innych prac wykończeniowych przy budowie domku jednorodzinnego. Widoczne doświadczenie w trakcie wywiązywania się z umowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-18 08:18:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak najbardziej godni polecenia. zgadzam się co do uczciwości, jeszcze nie miałem możliwości, aby zawieźć się na współpracy z nimi. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-03 09:07:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen pozytyw za włożony wysiłek i przede wszystkim za uczciwość! Dzisiaj to rolują nas, Polaków na każdym kroku! Brać przykład!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-26 14:47:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładnie wykonany dach. Praca zasługująca na uwagę. Wyrazy uznania dla Panów, którzy zajęli się montażem. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-25 14:21:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja korzystałem z ich usług przy montażu okien dachowych. Usługa wykonana fachowo i solidnie. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kobi dnia: 2013-01-25 10:13:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka razy miałam przyjemnośc skorzystania z ich usług i jeszcze ani razu się nie zawiodłam. Mogłam liczyć na wykonanie prawidłowo pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-31 08:40:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Wykonywali dla mnie dachy płaskie i bardzo mi sie podoba. Widać ze to jest zrobione dokladnie. Jestem pełna podziwu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-19 11:53:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją