Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kazbud. PHU. Szarata K.

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Wielkopolskie, 62-045 Pniewy Turowska 21a
Telefon: 612910805
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 36% pozytywna 4x 7x

Jakość usług: 44% wysoka 4x 5x
Terminowość: 14% bez zastrzeżeń 1x 2x 6x
Ceny usług: 16% niskie 1x 2x 5x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2577
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Kazbud. PHU. Szarata K.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oceniam pozytywnie współpracę z tą firmą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Firma dnia: 17.02.2020 20:00:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni z usług tej firmy, całkiem sprawnie poszło im budowanie domu. W porównaniu do innych fachowców nie mieli takich wielkich opóźnień. mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jestesmy zadowoleni z usług tej firmy
Opinia dodana przez: rodzinka dnia: 29.12.2016 17:50:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostrzegam przed firmą. Wiele obiecywań, a co do czego, to nie odbierają telefonów. Ogólnie bezczelny, wiele obiecuje. I roszczeń trzeba dociekać w sądzie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Wkurzona dnia: 22.12.2014 18:04:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kazbud jak i Tombud sa to firmy nieuczciwe ,żeruja na innych podwykonawcach,poprostu puszczaja ludzi z torbami i tak sie dorabiaja na innych
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 20.09.2013 16:46:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ta firma puszcza ludzi w kosoms ,wiec uwazajcie bo sie dorabiaja na innych....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: as dnia: 05.08.2013 21:11:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykonywałem parę zleceń dla firmy tom bud jak i dla firmy kaz bud CO tydzień zaliczka wyrównanie z małym opóznieniem ale gdzie dzisiaj płacą w terminach co do pracowników w obydwu firmach to tak jak wszędzię sa i fachowcy i niby fachowcy jakość usług musi być wysoka bo przecież są odbiory i robota musi być wykonana fachowo a za to firmy płacą psełdo fachowcy pracujący w\w firmach zawsze będą mieli pretensje o pieniądze Płaci się za dobrz wykonaną prace a nie za partactwo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 23.09.2012 14:13:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma dziala od paru lat ale zatrudnia na czarno ludzi ktorzy z fachowcami nie maja nic wspolnego dlatego fachowosc pozostawia wiele do zyczenia, ciagle opuznienia platnosci za prace co zapewne wplywa na jakosc wykonania.wiekszosc pracownikow pracuje na czarno bez zusow podatkow , budowy ktore wykonywane sa przez ta firme sa robione na sztuke i tak tynk przykryje, zalecam ostroznosc gdyz firma Kazbud jak i Tombud szarata to jedna firma rodzinna
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kamil dnia: 10.06.2012 18:29:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FIRMA NIE PŁACI JESTEM Z TĄ FIRMA W SPORZE SADOWYM JEŚLI KTOŚ CHCE MI POMÓC WNIEŚĆ DODATKOWE WNIOSKI TO PROSZĘ O TEL 530702559
Opinia dodana przez: dnia: 12.08.2011 11:25:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma dużo obiecuje a potem cóż. Nieterminowo, jakość pozostawia dużo do życzenia. Interesuje ich szybko skasować pieniądze - nic więcej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: beznadziejna., Uważają że wszystko jest super - a jak krzywo to... oczywiście winni są inni
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 29.05.2011 19:03:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykonuję juz od paru lat prace w tej firmie i jestem naprawde zadowolny. płatności na czas.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 17.01.2011 15:24:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam mam taki problem z tą firmą reprezentowaną przez Panią Katarzynę 2 miesiące orki unikanie odpowiedzi o terminach rozliczania się ,aż wkońcu udaje mi się cos ustalić o powstaje wiele problemów ze strony kaz-bud o niby usterkach podczas wykonanie usługi nie wspominajac ,że wszystko zostało przyjete ponad miesiac wczesniej i zakwestionowane dopiero kiedy upomniałem sie o płatność .Ta firma jest nie rzetelna wogóle nie płaci jestem teraz w tej kwestii na etapie postępowania sądowego. Ostrzegam przed ta firmą!!!
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: brak płatności na wykonane prace ,oraz kontaktu
Opinia dodana przez: Zawiedziony dnia: 06.08.2010 20:22:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją