Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

WIM Group s.c. Przedsiębiorstwo usług budowlanych

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 03-151 Warszawa Modlińska 351
Telefon: 226740280 Kom. 501 076 972
Adres e-mail: biuro(małpa)wimgroup.pl
Strona internetowa: www.wimgroup.pl
Opis działalności: domy jednorodzinne, zabudowa szeregowa i bliźniacza, wille i rezydencje Słowa kluczowe: budowa domów Warszawa

Ocena: 90% pozytywna 9x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 9x 1x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3556
Data utworzenia profilu: 2010-04-07 15:00:00
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-07 15:00:00 

Opinie o WIM Group s.c. Przedsiębiorstwo usług budowlanych

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak kompetencji i szacunku dla klienta
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-07 11:08:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży plus za dotrzymane zgodnie z harmonogramem terminy i koszty budowy. Moja obecność na budowie była ograniczona z braku czasu, mimo to byłem na bieżąco informowany przez pana Markowskiego o postępach prac, a niezapowiedziane kontrole na budowie potwierdzały jego telefoniczne zapewnienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2011-05-19 10:49:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie zakończyliśmy udaną współpracę z WIM Group. Prace oddawane były wg harmonogramu, a Inspektor nie zgłaszał do jakości ich wykonania większych uwag, zgodnie z planem przeprowadzamy się do naszego domu.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz,Białołęka dnia: 2010-11-05 11:21:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Budowaliśmy z WiM, oceniamy pozytywnie, duże zaangażowanie w budowę i szybka realiacja.Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: mieszkańcy Sulejówka dnia: 2010-08-31 19:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę na wysokim poziomie, terminowa realizacja planu, wszystko szło tak jak powinno, mogę stwierdzić, że dużo firm budowlanych może brać z WiM Group przykład.Polecam niezdecydowanym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: budowa przebiegła bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Stanisław M. dnia: 2010-07-03 21:12:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić. Tak jak chciałam mój udział w budowie sprowadzał się do minimum, pojawiałem się na placu tylko na odbiór kolejnych etapów budowy. Terminowość - zgodnie z harmonogramem, na temat jakości to mógłby się wypowiedzieć mój inspektor nadzoru, ale żadnych poważnych uchybień nie zgłaszał, a ceny - wiadomo mogły być niższe, ale i tak w stosunku do konkurencji byli najlepsi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jak na razie nie miałam okazji sprawdzić
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2010-06-23 10:00:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zanim zdecydowaliśmy się na wybór WIM Group jako wykonawcy naszego domu najpierw z żoną obejrzeliśmy budowy jakie prowadzili, byliśmy pozytywnie zaskoczeni, zgrana ekipa robotników, porządek na budowie, mieliśmy nawet okazję porozmawiać z inspektorem budowy.To przesądziło o wyborze WIM Group i na dziś dzień możemy stwierdzić że była to dobra decyzja, oby tak dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Rafał Kielczyk dnia: 2010-05-12 16:11:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Budowałem z nimi.Wszystko ok, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2010-04-25 19:53:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do Klienta. Właściciel- Pan Bartłomiej jest osobą kompetentną i o każdej porze służy nam pomocą oraz szuka z nami jak najlepszych rozwiązań. Budowa domu przebiega jak na razie sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Państwo Janowscy dnia: 2010-03-29 14:05:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem ogólnie zadowolony z pracy firmy. Mój Inspektor nadzoru nie miał większych zastrzeżeń co do jakości pracy firmy wimgroup. Jeśli chodzi o cenę to przedstawili mi wycenę jedną z niższych, ale ze wszystkich firm byli najbardziej przekonujący i mieli najlepsze referencje. Jedynym problemem było to, że budowali szybciej niż mieliśmy w umowie i szybciej musiałem organizować pieniądze. To był mój drugi dom, który budowałem i jakbym miał budować następny to wybrałbym to firmę do budowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałem okazji się przekonać
Opinia dodana przez: Krzysztof z Wilanowa dnia: 2010-01-13 22:59:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją