Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Galeria Urody

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Wielkopolskie, 62-020 Swarzędz Cieszkowskiego 74
Telefon: 616518844
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1520
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Galeria Urody

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam tydzień temu na hybrydzie bylam w szoku kolorów do wybory bardzo wiele naprawde mam tydzien i sa przepiękne polecam było warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2014-04-04 20:22:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zachwycona robilam sobie dzisiaj kreski trwalo to 1godz bylo warto za miesiac robie usta pozdrawiam p Kamile i ps. przepraszam za marudzenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-29 21:21:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kamila jest rewelacyjna kosmetyczka robilam miesiac temu brwi pernamentny oczywiscie nie ukrywam ze sie bałam a tu prosze jestem juz po zrobieniu ust wygladaja rewelacyjnie troszke bolalo ale bylo warto a znieczulenia robia swoje !!! polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-29 23:24:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trafiłam tam wczoraj na paznokcie sa slicznie zrobione bardzo naturalnie chociaz dojechalam z Antoninka ale naprawde warto fajna ekipa tam pracuje szefowa wlasnie urodziła ale juz mi zrobiła pozdrawiam cala ekipe i napewno tam wroce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-20 13:17:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam chciałam zauazyc ze firma została przeniesiona i zarowno kamila jak i ewelina przeniosły sie do nowego saloniku ktory znajduje sie naprzeciw etc ul sadowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-09 11:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepsza kosmetyczka w okolicy specjalizuje sie w nogach polecam byłam tam ze swoja starsza babcia byla zachwycona naprawde komila robi to co lubi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ania dnia: 2010-12-05 21:29:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspaniała atmosfera wiem ze w tym salonie sa zabiegi wykonywane na super firmach kosmetyczka uwielbia swoja prace i wkłada w to serce to czuc przy zabiegach polecam makijaze rewelacja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2010-12-01 21:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: makijaz permanentny wykonano mi rewelacyjnie kosmetyczka była bardzo miła salon zrobiony jest w pieknym stylu greckim rewelacyjnie sie tam czułam polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kinia dnia: 2010-11-13 15:49:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Galeria Urody bynajmniej mnie nie uwiodła, zabieg został dźle wykonany, na twarzy po zabiegu zaczęły pojawiać mi się same krostki, jestem bardzo niezadowolona. Katastrofa, brak profesjonalizmu
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-01-22 22:17:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją