Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studencka Agata, Stanisławska Marzena. Gabinet kosmetyki i masażu

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Śląskie, 34-300 Żywiec Jagiellońska 11
Telefon: 338615752
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 55% pozytywna 5x 1x 4x

Jakość usług: 50% wysoka 3x 1x 3x
Terminowość: 70% bez zastrzeżeń 7x 3x
Ceny usług: 0% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1831
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Studencka Agata, Stanisławska Marzena. Gabinet kosmetyki i masażu

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkie Panie. Jakiś czas temu byłam zainteresowana zrobieniem sobie makijażu permanentnego. Znalazłam salon kosmetyczny blisko rynku Avanti i chciałam tam wykonać tą usługę lecz ku mojemu dużemu zdziwieniu salon ten okazał się w moim przekonaniu wcale nie przystosowany do wykonywania takiego zabiegu-salon jest mały, bardzo ciasny i w dodatku podczas rozmowy telefonicznej z Panią M która wykonuje ten makijaż odniosłam wrażenie że wcale nie była ona zainteresowana podjęciem się tej pracy. Dla mnie jest to śmieszne bo w taki sposób można tylko stracić klientki. Ogólnie ciesze się że tak wyszło ponieważ makijaż wykonałam w bardzo profesjonalnym salonie w Bielsku i mogę się cieszyć pięknie wykonaną pracą dobrej linerzystki :) Pozdrawiam gorąco
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2014-11-05 20:17:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja osobiście wielokrotnie korzystałam z zabiegu czyszczenia twarzy przez Panią Agatę i byłam bardzo zadowolona, może to również potwierdzić parę moich koleżanek, które również były obsługiwane przez Panią Agatę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2011-04-24 19:42:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystałam z pani Agatki usług. Gdyby panie zobaczyły moją twarz uciekłyby panie tak jak ode mnie mąż. Nie jestem zadowolona z pani usług. Nie polecam tego salonu. JESTEM ZADOWOLONA Z USŁUG PANI E I PANI K .POLECAM ABY PANIE ZMIENIŁY PRACE
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: LOL dnia: 2011-03-31 11:13:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: napisze tak:ludzie są rózni nie ma tak aby wszystkim dogodzić.każdy ma swój świat chce być inaczej traktowany.Ja sama korzystam z usług gabinetu i nie moge powiedzieć że jestam nie zadowolona. Wręcz przeciwnie moja kosmetyczka(E),do której chodze i którą polecam jest super.Nie zamienie jej do końca czy będze pracować tam czy gdzie indziej.Młodość się ceni i młodzi są najlepsi polecam.{E).
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: zawsze zadowolona:) dnia: 2010-11-19 20:34:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie moge sie zgodzić z opiniami negatywnymi tego gabinetu.Kosmetyczki pracujace tam są bardzo wysoko wykfalifikowane a zwłaszcza młody personel.SZczerze polecam.Sama korzystam z usług K i E.jestem bardzo zadowolona i kilka moich koleżanek i znajomych też korzysta jest bardzo zadowolonych.bardzo wysoko cenie atmosfere która tam panuje dziewczyny są trafione w setke.Co do szefowych to faktycznie można ich różnie zrozumieć bo są zapatrzone w siebie......POLECAM
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: STAŁA KLIJĘtka dnia: 2010-10-31 21:57:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: każdy zabieg jest wykonany profesjonalnie. Wiem bo korzystam z usług tego gabinetu już 5 lat. Nie rozumiem dlaczego wypisujecie takie brednie, obrażając czyjąś pracę. A co do czyszczenia twarzy to ten zabieg wykonywany jest zawsze bardzo dobrze, nie ważne która kosmetyczka go wykonuje. Wszystkie panie pracujące w tym gabinecie są doświadczone i znają się na rzeczy. Jestem stałą klientką i będę nią dotąd dopóki gabinet będzie istniał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja M. dnia: 2010-09-11 00:13:18 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja akurat robiłam tylko paznokcie w tym gabinecie, ale raz mi wystarczył :) Co mi się nie podobało to bardzo mały lokal- miałam dosyć czasu, aby obejrzeć jednocześnie zabieg na twarzy i skrobanie nóg- fuj! Nie wiem jak to możliwe,że mają wsadzone dwa łóżka :0 zero intymności, swobody. Masażu nigdy bym tam nie wykonała!!! Na dodatek siedział tam taki rudy maszkaron matka jednej z robotnic- nie wiadomo po co siedzi i zabiera miejsce którego i tak brak. Brak komfortu a ceny porównywalne. Nie będę tu robiła nikomu reklamy ale konkurencja w Żywcu jest ogromna!Przy bardzo dobrej jakości usług. Co do czyszczenia twarzy- panie! To są stare wycofane metody! Teraz po twarzy jeździ taka maszynka która sama oczyszcza bez infekcji i wyciskania. Należy więc pytać, przed podjęciem decyzji, o metody czyszczenia.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta Ślemień dnia: 2010-05-06 14:50:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To może spotkamy się abym mogła sprawdzić ??? A pani obejrzy moją twarz ! Najlepszy dowód prawdziwości mego komentarza!Podejrzewam,że pozytyw pisała wykonująca zabiegi, bo to niemożliwe!!! Rozmawiałam już z paroma osobami które potwierdziły,że także przejechały się na czyszczeniu twarzy u pani Agaty /jednak zgadzało się,że chodzi o nią/. Zastanawiamy się nawet czy kogoś kompetentnego powiadomić, aby sprawdził i odebrał jej zezwolenia. Ja jestem tak zdesperowana,że nawet o odszkodowaniu myślę...gdyby dermatolog napisał mi takie zaświadczenie...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2010-04-25 19:37:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogę się zgodzić z powyższą opinią. To są jakieś brednie! Jestem stałą klientką, miałam niejednokrotnie wykonywany zabieg oczyszczania twarzy w tym gabinecie. Zabieg zawsze był bardzo starannie i profesjonalnie wykonany. Polecam wszystkim. Pozdrawiam Maria, 22 lata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-19 17:02:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem kobieta- chyba Agata, nie potrafi zrobić czyszczenia twarzy !!!Do tej pory korzystałam z usług innej pani i mam porównanie- na rozpulchnionej twarzy, kiedy są głębokie zaskórniaki podważano mi sterylną igłą wyprysk, po czym delikatnie wyciskano. Ta babka strasznie mocno ciśnie, wgniata wręcz w łóżko!!!Starszym kobietom chyba łamie protezy!!Nie czyści starannie, wybiórcze byle gdzie usuwanie. Mam 20 lat a ona wyprodukowała mi na twarzy pajączki!!Popękane, bolące policzki-od razu wywaliła na mróz, a wiecie jakie teraz były więc od tygodnia mam na twarzy koszmar!Wzięłam zwolnienie i płaczę w domu- czerwone placki, żyłki, naczynka- koszmar! Powiększone pory twarzy! Absolutnie nieprofesjonalne czyszczenie- za taką kasę- ponad 100 zł! Odradzam zdecydowanie !!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Jak zniszczyła mi twarz co co może poprawić??? Dobić jedynie!!
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2010-02-03 14:30:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją