Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Krzak Bernadeta. Studio urody

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Śląskie, 40-474 Katowice Wojciecha 51
Telefon: 322057217
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 80% pozytywna 8x 2x

Jakość usług: 70% wysoka 7x 3x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 2x
Ceny usług: 85% niskie 6x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1823
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Krzak Bernadeta. Studio urody

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super fryzjerki,polecam p.Magde,Profesjonalizm,super obciecie.Widac duza roznice w pracy po bylych fryzjerkach,ktore zatrzymaly sie w czsie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2013-02-27 11:33:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kornelia wklada serce i pasje w to co robi,mila, udzielila mi wiele porad,dba o klientke,polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie potrzebna
Opinia dodana przez: beata k dnia: 2013-02-25 14:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: opinia krzywdzaca p.K,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nic nie reklamowalam
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2012-09-03 11:06:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nowa Pani K. brak chyba praktyki, zagadać umie, ale niestety zabieg pedicure wykonany negatywnie. i brudno
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie uwzgledniaja reklamacji, co mi nowa skore doklei
Opinia dodana przez: anna W. dnia: 2012-08-23 21:16:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super!!! Nowa kosmetyczka profesjonalna i zawsze uśmiechnięta. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-30 08:48:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: milo i profesjonalnie,jestem zawsze zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krysia dnia: 2012-07-29 21:48:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szefowa suuper reszt ok.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-18 20:48:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalnie ,mila obsluga, wiele ciekawych zabiegow w dobrej cenie ,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2011-03-13 07:35:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem niezadowolona. Tanie produkty, 0 jakiejkolwiek higieny, stare, zużyte i rozpadające się pilniki nie są nawet myte a co dopiero dezynfekowane. Skóra przed zabiegiem tak samo.. No i obsługa wiele pozostawia do życzenia ( przerwy na papieroski to norma.. )
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jako taka.
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2011-02-16 13:39:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalnie milo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2010-11-24 21:43:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją