Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Denique. Salon piękności

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, 00-175 Warszawa al. Jana Pawła II 82 (CH Arkadia)
Telefon: 223316594
Adres e-mail: biuro(małpa)denique.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 98% pozytywna 154x 1x 3x

Jakość usług: 98% wysoka 154x 1x 2x
Terminowość: 98% bez zastrzeżeń 151x 1x 3x
Ceny usług: 96% niskie 139x 10x 5x
Ilość opinii w serwisie: 158
Ilość odsłon profilu firmy: 14263
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Denique. Salon piękności

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na pedicurze w "salonie Denique" w grudniu. Makabra! najpierw zdziwiona że do gabinetu pedicuru jestem prowadzona przez nieposprzątany magazynek potknęłam się o wyrąbany w podłodze kafelek i cudem nie upadłam. Okazało sie że to wcale nie przejście do właściwego gabinetu tylko "gabinet" w rzeczy samej. Urocza Pani poinformowała mnie aby nie siadać na fotelu do pedicuru bo jest zepsuty.Posadziła mnie na niewygodnym stołeczku i poprosiła abym stopy umieściła na chyboczącym sie "wieszaku" - takiej konstrukcji z prętów. Nogi przez cały czas przesuwały sie i musialam mocno koncentrować sie (podobnie jak pedicurzystka) aby nie spadały mi z tej konstrukcji. Na moje pytanie dlaczego nikt nie powiadomił mnie o awarii fotela zdziwiona Pani w pierwszej chwili nie zrozumiała o co pytam a potem powiedziała że fotel nie działa "od zawsze" więc pewnie dlatego nikt nie widzi powodu aby informować o tym fakcie klientów. cały zabieg spędziłam w tym magazynku walcząc z bólem pleców na niewygodnym fotelu, przesuwającymi sie nogami umieszczonymi na wieszaku, z koszem na śmieci tuż obok głowy- z którego wydostawały sie brudne ręczniki i inne śmieci. Na pytanie dlaczego nikt nie sprząta otrzymałam rozbrajającą odpowiedź że "nie ma gdzie" i sie rano uprzątnie. W tym pomieszczaniu poza śmieciami i zepsutym fotelem stały torby z zakupami i czyjeś walizki. Trzykrotnie ktoś wchodził w poszukiwaniu telefonu, torebki itp. i musiałam sie przesunąć aby udostępnić dostęp do szafki lub porozkładanych w pomieszczeniu rzeczy. Właściwie gdyby nie starania naprawdę miłej pediciurzystki wyszłabym w trakcie zabiegu. Na koniec okazało sie że czeka już następna klientka a ja nie mam miejsca aby poczekać aż wyschnie mi lakier na paznokciach. na szczęście i tak marzyłam tylko o tym aby wyjść z tego schowka i było mi wszystko jedno. Zeby nie było wątpliwości cena "warszawska" bez żadnych zniżek z powodu braku warunków do pełnienia oferowanej usługi. Nie wiem jak to możliwe że jeszcze nikt nie zabronił wykonywania zabiegów w pomieszczeniu socjalnym ? (pracownicy powinni przecież mieć gdzieś swój kącik) lub schowku na śmiecie takim jak ten "gabinet". Nigdy więcej tam nie pójdę i szczerze odradzam innym! niech nikt nie udaje że to przez przypadek albo trafiłam na zły dzień! Jak sie dowiedziałam pedicure od zawsze odbywa sie w tym schowku, nikt nie pamięta od kiedy fotel jest zepsuty i czy kiedykolwiek działał, śmieci zawsze stoją w tym samym miejscu a pracownicy muszą przecież gdzieś zostawiać rzeczy osobiste!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Maria Kostrzewa dnia: 21.01.2020 00:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim polecę w Jankach salon jeśli chodzi o fryzjerów to na dwóch trafiłam do tej pory i obydwaj się świetnie sprawdzili. Dokładni, koloryzacja wyszła ekstra. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Vika dnia: 12.11.2019 08:10:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajrzałam do salonu, aby dowiedzieć się czy moje włosy nadają się na cięcie dla "Rak and Roll". Włosy zaakceptowano więc zapisałam się na poniedziałek bo tylko jeden dzień w tygodniu wykonują cięcie dla fundacji. Gdy przyjechałam na umówioną wizytę, aby oddać włosy na perukę fryzjerka stwierdziła, że mam za słabe końcówki i włosy się nie nadają. Zaznaczam, iż tydzień wcześniej specjalnie w tym celu zasięgnęłam porady w tymże salonie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: magdalena dnia: 29.07.2019 22:22:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety zniszczono mi włosy. Kolor był nierówny. Do tego wypieranie się odpowiedzialności. Brak doradztwa.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Negatywne rozpatrzenie reklamacji.
Opinia dodana przez: dnia: 22.02.2019 17:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę już do nich od kilku lat i nigdy bym nie zamieniła tego salonu na żaden inny. Miła i profesjonalna obsługa, kosmetyki wykorzystywane do zabiegów są bardzo dobrej jakości, nigdy mnie nie uczuliły i nie miałam nigdy żadnych niemiłych niespodzianek. naprawdę warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renia S dnia: 08.01.2019 19:04:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poleciła mi koleżanka ten salon i muszę przyznać, że dzięki niej stałam się ich stałą Klientką :) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: szalona :D dnia: 24.11.2018 21:11:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie w salonie działają cuda :) Miałam naprawdę dość duże problemy na twarzy, chodzi tutaj o trądzik, wypryski i przebarwienia. Kilka wizyty w salonie i moja twarz jest nie do poznania. Naprawdę teraz nie wstydzę się już wychodzić z domu bez makijażu. SUper!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania T. dnia: 24.10.2018 13:15:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg wykonany bardzo dokładnie, bez żadnych uwag, w przyjemnej atmosferze. Profesjonalna obsługa, doradztwo i zadbanie o komfort klienta. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Melka dnia: 08.09.2018 21:24:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie byłam na przedłużaniu rzęs. Sam zabieg wykonany bardzo dokładnie, powoli, solidnie, a rzęsy wyglądają teraz jak po nałożeniu najlepszego tuszu. Jestem bardzo zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tiramisu dnia: 08.08.2018 15:56:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon. Perfekcję widać na każdym kroku. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 21.06.2018 21:54:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za namową koleżanki skorzystałam z z usług salonu Denique w Jankach i naprawdę polecam, konkretnie wykonywałam dekoloryzację, ale sama obsługa i podejście do klienta na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 06.09.2017 13:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W rozsądnej cenie mają strzyżenie i manicure. Trafiłam z polecenia znajomej do jednej fryzjerki i było super. Manicure też wyszło bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monia dnia: 10.06.2017 09:16:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecę salon na targówku, mają bardzo miłą obsługę i dodatkowo jeszcze wysoką jakość usług. Manicure dla mnie nr 1 :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia dnia: 11.05.2017 07:24:49 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hybryda położona bdb, ale fartuszek p. Oksany i stolik przy którym pracowała obrzydliwie brudny.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 09.04.2017 20:23:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Idealna!!! Zawsze zupa jest taka sama? Osoby z Ukrainy wykonują bardzo dobrze usługi Zdarza się gorszy dzień lub klient WIECZNIE NIEZADOWOLONY! !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nic dnia: 09.02.2017 18:15:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług które oferują na wrocławskiej w salonie, szczególnie masaże są godne polecenia + przemiła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: drika dnia: 25.10.2015 09:15:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bywam regularnie od chyba ponad 2 latek już i naprawdę oceniam pozytywnie – obsługa, fryzjerki, bdb wybór kosmetyków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zella dnia: 12.10.2015 08:31:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja chodzę regularnie dwa lata ponad do jednej i tej samej fryzjerki w denique na bemowie i na pewno nie zamienię, dobra cena i bdb fryzjerka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlekka dnia: 01.09.2015 07:39:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie bdb jakość usług, polecam szczególnie salon na wrocławskiej, mają świetne masaże także w ofercie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: --- dnia: 25.08.2015 08:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług bardzo wysoka, poszłam z polecenia znajomej i nie żałuję, jak najbardziej można polecić salon w arkadii!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: arla dnia: 17.08.2015 08:24:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa była bardzo miła i pomocna, strzyżenie wyszło bdb, farbowanie również, plus za opcję płacenia bonami sodexo, naprawdę bdb salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zella dnia: 26.07.2015 09:38:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja sobie chwalę w Arkadii ich salon, głównie za sprawą świetnej manicurzystki na żelowe paznokcie - pytajcie o Katerinę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ferta dnia: 20.07.2015 08:04:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie w Arkadii do p. Kateriny ma manicure śmiało mogę polecić - przemiła i niesamowicie dokładna, zrobi też świetnie hybrydę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Niszka dnia: 02.07.2015 07:42:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do salonu na bemowie - przemiła obsługa i świetna fryzerka p. Monika - strzyżenie i modelowanie bdb, polecam! Fajnie tez że można za usługi i kosmetyki płacić bonami sodexo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grela dnia: 25.06.2015 08:52:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ich centrum kosmetyki morskiej na wrocławskiej na bemowie, świetne miejsce, sauna, masaże, zabiegi fizjo i fajna obsługa! Fajnie też że można u nich płacić bonami benefit.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: darska dnia: 15.06.2015 07:12:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam panią Tatianę na bemowie - świetna manicurzystka, rewelacja pod zdobienia i hybrydę!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tinka dnia: 08.06.2015 07:26:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Arkadii w Denique chodzę do p. Kateriny, manicurzystka z fachem w ręku, świetna na lakier, hybrydę itp, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dulla dnia: 25.05.2015 08:14:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bdb salon na mokotowie, polecam fryzjera olega, naprawdę rewelacja jeśli chodzi o strzyżenie i słuchanie klientów! polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: raska dnia: 28.04.2015 08:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na wileńskiej mają najlepszą manicurzystkę imho, polecam p. Olenę, świetna i bardzo dokładna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dina dnia: 25.04.2015 11:28:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakość usług - chodzę na niepodlełości na manicure do p. Oksany i naprawdę rewelacja, sprawdzona osoba i jak najbardziej polecam na manicure.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Inka dnia: 18.04.2015 08:43:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bez zastrzeżeń, wizyta na wrocławskiej na hydromasaż, saunę i u fryzjerki bardzo udana :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: delia dnia: 30.03.2015 08:35:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bez zastrzeżeń... manicurzystka w salonie w arkadii jest extra, lakier wychodzi jak złoto i wszystko trzyma się bdb!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Najtka dnia: 27.02.2015 08:11:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetyczka spisała się na medal :) wyszłam super zadowolona z salonu i bankowo wrócę niebawem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Frula dnia: 25.02.2015 08:46:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bywam na manicure w salonie na wileńskim i polecam pania Olenę, świetna manicurzystka, bardzo dokładna, dobry lakier
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adela dnia: 23.02.2015 09:10:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywnie, fryzjerki w salonie w jankach polecam, bardzo fachowa obsługa i z pomysłem, rewelacja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Riaka dnia: 20.02.2015 08:47:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super sprawa, kosmetyczka w salonie w jankach naprawdę extra, a manicurzystka rewelacyjna w lakierach i żeli - polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: suroska dnia: 19.02.2015 07:00:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robiłam kurze łapki w salonie na mokotowie i polecam, na wizyte na botoks naprawdę dobre i sprawdzone miejsce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jutka dnia: 17.02.2015 10:12:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bdb jakość usług, byłam w salonie na wrocławskiej na zabiegi usunięcia lwiej zmarszczki botoksem i jestem mega zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fuma dnia: 11.02.2015 11:21:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bez zastrzeżeń - cena standardowa, a jakość usługi (strzyżenie + farba) bardzo wysoka - polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pirii dnia: 09.02.2015 08:45:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koloryzacja bardzo pozytywnie – swietna farba, długo trzyma i przemiła i dokładna fryzjerka, w tej cenie bardzo dobra jakość usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jadzia dnia: 05.01.2015 13:29:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na wroclawskiej maja swietny salon - groty solne, masaze, vacu, i bdb fryzjerki!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sajkla dnia: 02.01.2015 11:17:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam uwag, co marka to marka – w salonie porządne fryzjerki, korzystają z dobrych kosmetyków - polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: drozda dnia: 25.12.2014 09:30:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką Denique ok 3 latek, tak mniej więcej. Chodzę do dwóch różnych salonów i bardzo chwalę sobie i strzyżenie (+farba!) i manicurzystki w salonach. Zawsze miła atmosfera, standardowo jeśli chodzi o ceny, dobrej jakości kosmetyki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurgla dnia: 16.12.2014 08:44:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję salon w ch wileńska - manicurzystka zna się na robocie, lakier świetnie położony, długo wytrzymuje,bardzo dobry wybór
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lipsa dnia: 09.12.2014 09:29:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Centrum kosmetyki morskiej BDB, polecam masaż i hydromasaż oraz vacu - bardzo dużo usług i przemiła obsługa, cenowo też okej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tuksa dnia: 08.12.2014 07:41:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FACHOWO – to słowo klucz imho, bo fryzjerka do której chodzę w Denique jest naprawdę fachowa, dokładna, przemiła, super zna się na robocie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lorka dnia: 04.12.2014 11:17:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fryzjerki które pracują w salonie na Bemowie – bardzo fajna miła obsługa i atmosfera a ze strzyżenia zawsze jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lelelka dnia: 01.12.2014 08:09:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W denique mogę ocenic tylko manicurzystke do ktorej chodze bo z innych usług jeszcze nie korzystalam ale samo manicure BDB – szczególnie swietna hybryda!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tumsaa dnia: 30.11.2014 07:33:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest fachowo i konkretnie, tak jak lubię, bez niedociągnięć bo fryzjerka do której chodzę jest niesamowicie dokładna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kurlka dnia: 26.11.2014 07:30:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spokojnie mogę polecić denique bo fryzjerki to mają naprawdę na poziomie i do tego są przemiłe :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TUmia dnia: 25.11.2014 10:04:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poszłam na namową znajomej która bardzo polecała i sama też mogę teraz polecić fryzjerki z salonu w Arkadii, fachowo i przemiła atmosfera :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuksa dnia: 17.11.2014 07:32:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywnie mogę się wypowiedzieć o manicure hybrydowym w Denique - dokładnie zrobiony, dobrej jakości lakier, długo trzyma i w dobrej cenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Trosska dnia: 13.11.2014 08:21:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na strzyżenie z modelowaniem i farbą na bemowie polecam salon, przemiła obsługa i super fryzjerka, pozdrawiam p. Justynę!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Koloka dnia: 05.11.2014 07:10:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super! polecam fryzjerki w Denique na Bemowie - przemiłe, dokładne, duzy wybór kosmetyków do włosów dodatkowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grobia dnia: 01.11.2014 09:49:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hybryde robią rewelacyjnie - dokładna manicurzystka, świetny lakier ogólnie super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Brokla dnia: 27.10.2014 07:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bez zastrzeżeń! uważam że jakosc uslug jest wysoka a ceny standardowe wiec w ogolnym rozrachunku bardzo dobrze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lirra dnia: 25.10.2014 09:55:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością chodzę regularnie w sumie raz/dwa razy na miesiąc do Denique na Bemowie i gorąco polecam. Miłą obsługa, promocje, fajna atmosfera, bardzo wysoki standard usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mobla dnia: 20.10.2014 07:21:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo i z miłą obsługą. Cenię sobie Denique właśnie za jakość usług i przemiłą atmosferę w salonie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Toska dnia: 17.10.2014 10:46:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Manicure hybrydowy zrobiony bezbłędnie, więc jak najbardziej polecam salon w Arkadii, rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Drola dnia: 08.10.2014 07:46:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość obsługi i usług jest na jak najbardziej wysokim poziomie. Duży wybór usług, fachowa obsługa, zawsze byłam zadowolona z wizyt, mogę zarekomendować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorrsa dnia: 27.09.2014 09:46:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bez dwóch zdań, salon na bemowie denique nr 1 w tej okolicy, przemiłe fryzjerki i bdb manicurzystka, do tego farbowanie w dobrej cenie i przede wszystkim dobra jakość usług oraz kosmetyków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fomika dnia: 25.09.2014 10:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam centrum kosmetyki morskiej denique, świetne usługi fizjo, masaż i vacu na miejsce super, do tego groty solne i wiele więcej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Trixi dnia: 22.09.2014 08:51:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moim zdaniem salon na wrocławskiej mają najlepszy - przede wszystkim ze względu na ogromny wybór usług, takie połaczenie salonu kosmetycznego ze spa, groty solne, masaże, do tego bdb obsługa i ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Toska dnia: 20.09.2014 09:24:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najbardziej cenię sobie strzyżenie i farbowanie, chodzę do salonu na Targówku i uważam że w tej okolicy trafiłam jak do tej pory na najlepszą fryzjerkę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ofka dnia: 19.09.2014 08:22:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w centrum kosmetyki morskiej na wrocławskiej w Denique mają naprawdę świetne usługi fizjo, do tego fryzjerk, groty solny, bdb wybór usług i ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Trenka dnia: 18.09.2014 08:48:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowo i przemiła obsługa, polecam denique na bemowie na wrocławskiej, rewelacyjny wybór usług fizjo, super hydromasaż, grota solna i wiele więcej, takie małe spa w środku miasta :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lenka dnia: 17.09.2014 08:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo lubię chodzić do Denique ze względu na bardzo profesjonalne fryzjerki i korzystające z bdb kosmetyków do włosów, często też kosmetyki u nich kupuję, naprawdę super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Toxa dnia: 15.09.2014 10:03:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła obsługa oraz profesjonalne podejście, niesamowita fryzjerka do której trafiłam - bardzo dokładna, korzystająca z bdb kosmetyków do włosów, wizyta super udana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kresza dnia: 13.09.2014 09:59:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oceniam bardzo pozytywnie - fryzjerki z fachem w ręku, rewelacyjne strzyżenie + równie dobra i trwała farba. Jestem bardzo zadowolona i niebawem wrócę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tekla dnia: 09.09.2014 07:52:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chodzę od ok 2 latek regularnie i nie zaglądam do innego fryzjerka czy manicurzystyki od pierwszej wizyty w Denique, nie mam uwag, tylko polecić mogę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gorba dnia: 07.09.2014 10:00:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BDB salon fryzjerski, strzyżenie męskie BDB, cenowo jak najbardziej w porządku, wracam regularnie i sobie chwalę - polecam Denique na Bemowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karon dnia: 02.09.2014 08:52:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretnie i fachowo, dla mnie najistotniejsze to bardzo dokładne podejście fryzjerki do której chodzę, zawsze strzyże bardzo dobrze, zwraca uwagę na detale, do tego używa świetnych farb
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klovi dnia: 31.08.2014 09:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zaglądam na bemowie do centrum kosmetyki morskiej i bardzo sobie chwalę - świetny hydromasaż, groty solne i spory wybór innych usług fizjo, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: hema dnia: 29.08.2014 10:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super! dla mnie najistotniejsze było aby fryzjerka podejszła do tematu fachowo - zmiana fryzury, nowoczesne strzyżenie, wyszło naprawdę super, jestem bardzo zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zeka dnia: 28.08.2014 09:22:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: duuuzy pozytyw za manicure i kosmetyczkę w salonie w arkadii - bylam przed uroczystoscia rodzinna i wyszlo rewelacyjnie, bankowo wróce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Montika dnia: 26.08.2014 09:43:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: absolutnie bez zastrzeżeń - najlepszy salon na bemowie, jeśli idzie o fryzjerki to bdb, w salonie jest zawsze przyjazna obsługa, ceny w porządku i przede wszystkim FACHOWO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Molla dnia: 21.08.2014 09:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło, elegancko, dobre ceny i spory wybór usług w salonie Denique - wracam od jakiegoś czasu i bardzo sobie chwalę fryzjerki i manicurzystki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Derra dnia: 18.08.2014 09:50:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na pewno wrócę do Denique, po pierwszej wizycie wyszłam mega zadowolona, naprawdę super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Annta dnia: 14.08.2014 10:37:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bez zastrzeżeń, bardzo dobry salon kosmetyczki, wizyta przed ważną uroczystością byłą jak najbardziej udana w Denique
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 13.08.2014 09:39:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna manicurzystka w arkadii! polecam tamten salon denique, bo maja naprawdę świetną manicurzystkę oraz dobre kosmetyczki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Trelka dnia: 08.08.2014 10:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na farbowanie jak najbardziej polecam p. Justynę w salonie na bemowie, świetna fryzjerka, bardzo miła osoba, aż miło pójść i skorzystać z usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tinga dnia: 06.08.2014 11:39:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę zarekomendować fryzjerki w Denique w CH Magnolia we Wrocławiu - świetny salon, w tej części miasta gdzie regularnie bywam najlepszy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lozza dnia: 05.08.2014 10:37:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na hybrydę najlepszy jest salon na Bemowie bo mają rewelacyjna manicurzystkę, naprawdę dokładna i ze świetnym podejściem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kośka dnia: 04.08.2014 10:11:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w centrum kosmetyki morskiej denique polecam wizyty w grotach solnych, fajne miejsce, takie małe spa w środku miasta, duży wybór zabiegów fizjo, rewelacja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sokka dnia: 01.08.2014 10:29:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaglądam na manicure do salonu w Arkadii i polecam p. Ludmiłe, rewelacyjna manicurzystka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anoka dnia: 31.07.2014 10:20:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam hydromasaże w centrum kosmetyki morskiej denique na wrocławskiej na bemowie, świetna rzecz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: polga dnia: 28.07.2014 09:14:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bez zarzutu, solidny salon fryzjerski z fachową poradą i sporym wyborem profesjonalnych kosmetyków!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Azza dnia: 25.07.2014 11:53:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poszłam pierwszy raz do takiego salonu i najchętniej nie wracałabym już do tych "osiedlowych fryzjerów" - fryzjerka w Denique niesamowicie miła i dokładna, wrócę na pewno!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arga dnia: 22.07.2014 11:34:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Arkadii bardzo dobre fryzjerki - chodzę i polecam, naprawdę warto się wybrać - strzyżą nowocześnie i z pomysłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aretha dnia: 17.07.2014 09:58:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dodaję opinię pozytywną ponieważ chodzę do salonu na bemowie i za każdym razem wychodzę z niego zadowolona - miła obsługa i profesjonalne fryzjerki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arga dnia: 15.07.2014 22:07:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z denique to moge tylko wypowiedziec sie na temat manicurzystek, robie u nich hybryde i japonski, tak mniej wiecej naprzemiennie :) bardzo dokladnie i w normalnej cenie mimo lokalizacji w centrum handlowym wiec warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pawka dnia: 13.07.2014 12:33:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na wrocławskiej w centrum kosmetyki morskiej godne polecenia są zabiegi fizji, świetne masaże, groty solne i hydromasaż!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daska dnia: 12.07.2014 12:20:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fryzjerki w salonie Denique na Bemowie i Mokotowie, bardzo dobre dokładne i z pomysłem, strzyżą nowocześnie, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Togla dnia: 11.07.2014 12:06:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa miła, zzaglądam na manicure i wychodzi za każdym razem bardzo fajnie, manicurzystka bardzo dokładna :) cena OK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sania dnia: 09.07.2014 09:57:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w porządku, wizyta udana, manicure robią bardzo dobry. PS. Poprzedniczka chyba się coś pomyliła w kwestii ceny, bo faktycznie manicure japoński 40zł tak jak sama napisała, taka cena jest na ich stronie i w salonie, wszystko się zgadza, a zdjęcia hybrydy do osobny koszt :-) tez ostatnio tak robiłam i tak samo płaciłąm, wszystko się zgadza, widać ktoś nie doczytał :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Senka dnia: 07.07.2014 10:16:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fryzjerki to oni mają naprawdę dobre, wybrałam się dopiero raz ale jestem pewna że wrócę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sajkla dnia: 05.07.2014 15:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fachowa obsługa i duży wybór usług w ofercie salonu, super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krika dnia: 03.07.2014 13:50:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajny salon na targówku i w arkadii, odwiedzam oba, bardzo fajne miejsce i miła obsługa, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Moska dnia: 02.07.2014 12:03:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon na Targówku godny polecenia, z miłą i kompetentną obsługą. Spory wybór kosmetyków i usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marra dnia: 30.06.2014 12:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta - wybór usług duży i jeszcze dodatkowo spory wybór kosmetyków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: errka dnia: 29.06.2014 11:13:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: extra, salon na wrocławskiej polecam gorąco, świetnie wyposażony, pięknie urządzony i z dużą ilością usług fizjo, świetne masaże i groty solne, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zinnka dnia: 28.06.2014 08:41:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ogólnie bez zastrzeżeń - nie mam się czego czepiać - obsługa w salonie była miła i pomocna, zero problemów, naprawdę sobie chwalę wizytę i bankowo wybiorę się ponownie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Derka dnia: 27.06.2014 08:09:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zachęcam, to bardzo dobry salon kosmetyczny z miła i profesjonalną obsługą, zdecydowanie warto się wybrać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: REga dnia: 26.06.2014 08:18:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: extra, bardzo duże pozytywne zaskoczenie fachowościa obsługi - polecam salon na wrocławskiej, świetne masaże i fryzjerki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Toksa dnia: 19.06.2014 10:02:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywnie :) manicure bardzo dokładnie zrobiony, świetny lakier, duży wybór, miła obsługa, polecam DENIQUE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mivvka dnia: 11.06.2014 08:56:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam centrum kosmetyki morskiej denique na bemowie - bardzo dobry salon fryzjerski i kosmetyczny oraz sporo usług fizjo, groty solne, masaże etc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krika dnia: 07.06.2014 09:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super, ja polecam fryzjerki i manicurzystki w salonie w ch magnolia we wrocławiu, profesjonalne podejście i miła obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: killa dnia: 06.06.2014 15:31:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fryzjerki w salonie na bemowie oraz kosmetyczka na bardzo wysokim poziomie, usługi godne polecenia i w dobrej cenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Garzia dnia: 31.05.2014 13:07:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, manicurzystki są bardzo dobre, byłam u trzech w Denique i każda się sprawdziła więc widać zatrudniają naprawdę porządne specjalistki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Solga dnia: 30.05.2014 10:14:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja sobie Denique chwalę za bardzo fachowe podejście do klienta, świetne fryzjerki i miłą obsługę, do tego salony w dobrych lokalizacjach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarga dnia: 19.04.2014 11:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie pozytyw, bardzo ładnie urządzony salon, estetycznie, elegancko, czysto, miła obsługa i bardzo dobre manicurzystki, manicure klasyczny i hybrydowy jak najbardziej polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Morga dnia: 25.03.2014 13:53:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: duży pozytyw, za fachową poradę, świetne fryzjerki - przede wszystkim warto iść jeśli chce się skorzystać z farbowania, bardzo dokładnie, spory wybór fabr i kolorów, naprawdę super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gerrzek dnia: 20.03.2014 08:45:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon na bemowie :) bardzo profesjonalne podejście do klienta i super fryzjerki, godne zaufania, z pomysłem, naprawdę super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jaggerka dnia: 14.01.2014 09:12:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon kosmetyczny na Bemowie z bardzo miłą obsługą i fachowymi kosmetyczkami, przed uroczystością, świętami, imprezami etc zawsze zaglądam i bardzo sobie chwalę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anterla dnia: 30.12.2013 11:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zagladam regularnie w sumie od ok roku i nie narzekam, w salonie jest miła atmosfera, przyjazna obsługa, naprawdę profesjonalne podejście do klienta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karda dnia: 26.12.2013 14:24:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak dla mnie bez zastrzeżeń, miło i fachowo, ceny nie są wysokie jak na standard który denique oferuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bezerrla dnia: 06.12.2013 11:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nigdy nie byłam niezadowolona z usług w denique, tak jak i fryzjerski tak i manicurzystki na wysokim poziomie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: brellla dnia: 28.11.2013 10:48:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon kosmetyczny z miłą obsługa i dużym wyborem usług. Osobiście nigdy się nie zawiodłam, solidne fryzjerki, bardzo fajne manicure z dużym wyborem lakierów. Polecam ze swojej strony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kortka dnia: 30.10.2013 09:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KORZYSTAM Z USŁUG W C.H.ARKADIA CHODZĘ DO RÓŻNYCH OSÓB, ALE NAJBARDZIEJ JESTEM ZADOWOLONA ZE SPECJALISTÓW: PANI MARTA-KOSMETOLOG,PANI DOROTA-FRYZJER SPECJALISTA ORAZ PANI MILENA-SPECJALISTA MANICURE. Z SALONU WYCHODZĘ ZAWSZE ZADOWOLONA I UŚMIECHNIĘTA. SERDECZNIE POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: TAK
Opinia dodana przez: dnia: 08.10.2013 14:25:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM! Solidny salon kosmetyczny, manicure na wysokim poziomie, szczególnie hybryda, miła obsługa w salonie, az miło zajść.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Abbra dnia: 31.08.2013 18:14:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ode mnie spory pozytyw, za miłą obsługę i duży wybór usług, cenowo jest w porządku, adekwatnie do jakości, nigdy nie wyszła z salonu Denique niezadowolona, bardzo fajne podejście do klienta, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ajzera dnia: 10.07.2013 07:32:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Planuję wykonać epilację pach za pomocą IPL. Słyszałam same pochwały dla salonu i doradzano mi wszelkie zabiegi. Po przyjrzeniu się ofercie wręcz nie mogę się doczekać :) Czytając wszystkie informacje dotyczące przeciwwskazań i przebiegu terapii natknęłam się na bardzo ważny problem jakim są lampy w środku głowicy. One zwyczajnie się wypalają, tak jak te w łózkach solarnych. Jeśli nikt ich nie wymienia to zabiegi są nieskuteczne i niebezpieczne... Zanim zacznę pozbywać się włosków wypytam o stan lampy, certyfikaty etc. Nikt nie chce wyrzucać pieniążków w błoto, a tylko sami sprawdzając tego unikniemy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.06.2013 13:09:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez zarzutu, mogę tylko polecić, zaglądam od ponad roku do salonów denique i jestem bardzo zadowolona, zawsze miło i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kollka dnia: 15.04.2013 07:14:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaglądam regularnie od ponad roku do salonu na wrocławskiej (centrum kosmetyki morskiej denique) i jest bardzo zadowolona - fachowo, miło, dużo usług (kosmetyka+małe spa).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gomka dnia: 22.03.2013 09:01:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon na Bemowie bardzo dobry, polecam szczególnie manicure i strzyżenie z modelowaniem, bardzo miła obsługa i dobre ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Akrotka dnia: 13.03.2013 09:53:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon jest w porządku, zaglądam do denique w Jankach od ok 3-4 miesięcy i nigdy się nie zawiodłam :) bardzo miła i dobra obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Somelka dnia: 25.01.2013 08:41:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg: makijaż permanentny WYkonawca: pani Violetta Ocena: dobrze i fachowo wykonany zabieg
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alka dnia: 23.11.2012 12:07:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić panią Marzenę w salonie Denique na Powstańców Śląskich, naprawdę dobra fryzjerka, nigdy nie zawiodłam się na niej i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kromia dnia: 29.10.2012 09:08:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon z dobrymi frzjerami. Tyle moge napisać, bo tylko z tego koryzstałąm juz kilkakrotnie. Nie wiem jak kosmetyczki itp.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.10.2012 17:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowi ludzie, dobrzy fryzjerzy i miła obsługa administracyjna. Co do czasu oczekiwania to strzyżenie przyszłam z marszu i było dla mnie miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.10.2012 19:57:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z salonow w galeriach chyba najlepsze na jakie trafilam, i fryzjer i kosmetyczka bardzo fajne podejście do klienta, cenowo tez OK!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Birla dnia: 27.09.2012 20:11:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry salon, ze specjalistami w swoim fachu - swiadczy o tym np konieczność zapisów, ale z drugiej strony terminy nie są rażąco długie wiec spokojnie mozna sie doczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 17.09.2012 20:43:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mężem robiliśy się "na bóstwo" przed weselem mojego kuzyna w salonie w Arkadii. Mnie w swoje "obroty" wział pan Darek. Włosy zrobione super a i w miłej atmosferze. Bylismy zapisani na 17:30 i przyjełi nas planowo, do jakosci usług brak zastrzezen:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marikka dnia: 10.09.2012 22:05:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z salonu Denique na Targówku i mogę pochwalić manicurzystkę oraz fryzjera, naprawdę fachowe podejście do klienta, z pomysłem i własną inicjatywą co dla mnie jest na plus, nie szablonowo, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Groczka dnia: 10.09.2012 17:49:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra jakość usług jeśli chodzi o masaże. Sam salon urządzony ładnie i elegancko, aż miło wejść do środka. Panie na recepcji miłe i można się zawsze dogadać co do terminu, aby mi pasował, także polecam, fachowo solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kronka dnia: 02.09.2012 09:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa i fachowa porada od kosmetyczek. Bardzo dobry salon w mojej opinii i warty odwiedzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: goldin dnia: 03.08.2012 12:28:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z salonu denique na targówku, mają naprawdę dobrego fryzjera na miejscu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kronia dnia: 02.06.2012 08:13:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon na bemowie oferuje bardzo fajne strzyżenie męskie, zawsze z myciem głowy, do tego miła obsługa. Dla mnie bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Man dnia: 04.05.2012 08:46:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam manicure i akryl, w salonie Denique na Wrocławskiej i bardzo dobrze wyszło, polecam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Vidia dnia: 17.04.2012 15:17:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem ostatnio pierwszy raz ze strzyżenia męskiego i trafiłem do Denique, trochę przypadkiem, z rozpędu, ale wyszedłem zadowolony. Strzyżenie przez fryzjerkę OK, miła obsługa, wszystko szybko i sprawnie, załatwione od ręki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bavler dnia: 08.04.2012 14:46:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ich salony są jak najbardziej Ok, byłam w czterech różnych już, w zależności od tego co chciałam zrobić, koleżanki polecały i faktycznie jest naprawdę super fajnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.03.2012 13:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem ostatnio na strzyżeniu męskim i powiem, że byłem zadowolony, zarówno z miłej obsługi, fajnej fryzjerki jak i końcowego efektu strzyżenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Misz dnia: 23.03.2012 10:59:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaglądam do salonu na Bemowie i zawsze wychodzę zadowolona, chodzę na manicure oraz do fryzjera tam i jest bardzo fajnie zawsze, miła atmosfera i porządna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Valaria dnia: 14.03.2012 11:31:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam zadowolona kilka razy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: karina dnia: 01.03.2012 22:43:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa, dobra jakość usług, zawsze byłam z usług salonu Denique zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 11.02.2012 12:12:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo długo trzymał mi się manicure hybrydowy- az 3 tygodnie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 02.01.2012 17:35:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja przed świętami zajrzałam do Denique w Arkadii. Fryzjer + manicure i GIT! jestem zadowolona, szybko, fachowo OK, na pewno wrócę !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dizzi dnia: 26.12.2011 11:53:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam ostatnio w salonie denique na targówku, niedawno otworzyli i tam i trzeba powiedzieć że obsługa bardzo miła była, a usługa wykonana fachowo, także generalnie jestem ZA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.12.2011 13:49:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mi się zawsze miło spędza czas w denique w arkadii bo mają fajną obsługę a manicurzystki znają się na rzeczy, IMHO bardzo OK!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Okarynka dnia: 25.11.2011 09:23:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moim zdaniem salony denique trzymają wysoki poziom, na miejscu jest zawsze miło, spokojnie, a i obsługa jest fachowa, w sumie nie wyszłam nigdy niezadowolona, a to najważniejsze ;) szczególnie polecam manicurzystki od hybrydowego oraz warto też zajrzeć na masaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Animonka dnia: 11.11.2011 10:04:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon w arkadii denique jest pierwsza liga, zaglądam do fryzjerki tam (polecam p. oksanę!!!!) i jestem zawsze zadowolona, w salonie miło i przyjemnie, fajny wystrówj i atmosfera, ja znajomym polecam, chodzą, korzystają a to chyba dobry dowód na to, że jest OK!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: edita dnia: 26.10.2011 12:34:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia o salonie pozytywna. We wrocłąwskiej Magnolii przedłużałam sobie rzesy naturalnie. Zapłaciłam za to 300 zł, ale mam je 4 tydzień a wyglądają jak przedchwilą zrobione. Co do salonu nie mam zastzreżeń i pań pracujacych (zwłaszcza Marty która mnie obsługiwała) także nie. Moge go ze spokojem polecic innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 10.10.2011 23:48:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Denique na Okęciu robiłam fyrzurkę na wesele brata. Obsługiwała mnie Pani Kasia, Pani poprostu świetna, widać ze ma pojęcie o tym co robi. Poza tym bardzo sympatyczna i 'wygadana". Same słosy trzymały mi sie jeszcze kilka ładnych dni, a nie ukrywam ze troche ucierpialy przez moje zabawy. Tak wiec Wielka "5" dla Pani Kasi z Denique w CH Okęcie;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 25.09.2011 11:29:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywałam u nich tą nową usługę wypełniającą do zniszczonych włosów. Pani stylistka z Denique bardzo profesjonalnie zajęła się, moimi włosami, a efekt rzeczywiście utrzymywał się ponad tydzień :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: martyna dnia: 26.04.2011 09:01:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa jest ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 27.01.2011 15:39:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam u nich juz kilka razy i zawsze wyszlam z salonu zadowolona. Bardzo fajnie i profesjonalnie wykonuja swoje uslugi. Strzyżenie na piatke!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: malulka dnia: 02.12.2010 09:34:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z mojej strony pozytyw, bardzo dobry salon, nic im nie mozna zarzucic, po prostu profesjonalisci, pelen pozytyw, polecam Denique
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 04.02.2010 08:33:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Generalnie jestem zadowolona z uslug salonu Denique i polecam wszystkim. Co prawda ceny nie naleza do najnizszych w miescie, ale z drugiej strony za jakosc sie placi. Ja "robilam sie" u nich na swoj slub, najlepsza ocene wystawil wiec moj maz, mowiac ze wygladam "slicznie" :) Pozdrawiam i dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 13.01.2010 13:08:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją