Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dafra. Studio fryzjerskie

Zawód: Fryzjer 
Adres: Zachodniopomorskie, 71-670 Szczecin Przyjaciół Żołnierza 4 (paw. 50)
Telefon: 918149719
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2082
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Dafra. Studio fryzjerskie

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce godne polecenia, fryzjerka idealnie strzyże :) jestem w 100% zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia :) dnia: 31.03.2015 12:03:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon istnieje TYLKO dzięki Pani Grażynce, ma fach w ręku i zarazem jest bardzo komunikatywną i miłą osobą :) osobiście ide siadam i nawet za dużo mówić nie muszę, zawsze wie co zrobić! Pozdrawiam p. Grażynę! Oczywiście wcześniej trzeba się umówić telefonicznie, salon bardzo oblegany :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ja dnia: 03.08.2013 09:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Grażynka jest fachowcem i przemiłą osobą . Polecam :D Magłosia :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji:
Opinia dodana przez: dnia: 23.02.2013 17:23:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam studio dafra , obsługa fantastyczna , ze strzyżenia jestem zadowolony , jak i rownież moja żona . Pani GraŻynka jest świetnym fachowcem i przemiłą osobą . Jeszcze raz polecam ! ;))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 28.12.2012 22:33:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do studia najlepiej umówić się telefonicznie bo można długo czekać, ja byłam na umówioną godzinę i zostałam obsłużona od ręki, fachowa obsługa pani szybko i tak jak chciałam. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.10.2012 12:25:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszłam z polecenia koleżanki, szybka fachowa obsługa, pani fryzjerka, bardzo doświadczona praktycznie od razu wiedziała co chcę z włosami zrobić. Jestem bardzo zadowolona. Ja polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: beata 37 dnia: 18.10.2012 12:23:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właścicielka Studia jest bardzo niemiłą osobą. Chcąc podciąć włosy musiałam przyjść za godzinę ponieważ właścicielka stwierdziła że dopiero przyszła i musi wypić kawę. Była to godzina 10.30. Młoda pani na recepcji była bardzo miła, jednak dalsza rozmowa z właścicielką okazała się bardzo odpychającą. Generalnie fryzjerka stwierdziła ze wypicie kawy jest ważniejsze niż obsługa.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 04.01.2012 11:07:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją