Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lafayette. Salon pielęgnacji urody

Zawód: Fryzjer 
Adres: Wielkopolskie, 62-081 Przeźmierowo Rynkowa 114
Telefon: Fax: 0616523856
Adres e-mail: emozionii(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 87% pozytywna 21x 2x 3x

Jakość usług: 95% wysoka 20x 3x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x 1x
Ceny usług: 84% niskie 16x 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 5149
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Lafayette. Salon pielęgnacji urody

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega zadowolona z usługi ,magia koloru moich włosów córeczka tez usatysfakcjonowana piękną fryzurą.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Beauty dnia: 2016-02-26 22:04:50 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeciętny salon. Liczyłam na doradztwo w sprawie koloru i cięcia a sama musiałam podpowiadać fryzjerce co ma robić. Wystrój też wymaga remontu.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-17 08:35:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Baaaaardzo lubię ten salon, już od 2 lat nie zdarzyło mi się pójść do innego fryzjera. Cieszę się, że wreszcie odkryłam "mój" salon! Dziękuję za super fryzurke!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Doris dnia: 2015-08-11 12:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O salonach Lafayette słyszałam różne opinie, głównie dotyczące wysokich cen. Postanowiłam sama sprawdzić, jak się ma to do jakości usługi. Tak zawitałam do salonu przy ul. Rynkowej, a teraz sama sobie gratuluję dobrego wyboru. :-) Dobre cięcie sprawiło, że sama łatwo mogę je ułożyć (co wczesniej nie było takie łatwe!). Po kuracji są gładkie i błyszczące, ciekawe jak długo się ten efekt utrzyma. A co do cen - no cóż, za jakość się płaci. Od razu widać, że to profesjonalny salon, a nie osiedlowy salonik (nie obrażając nikogo ;-)). Polecam wszystkim WYMAGAJĄCYM! :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zuza dnia: 2015-01-08 10:33:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie wróciłam z salonu i od razu piszę opinię, na świeżo, w nowej i pięknej fryzurze :) Polecam Lafayette wszystkim paniom, które chcą wyglądać... po prostu lepiej. Sprawdziłam i polecam. Opinia jak najbardziej pozytywna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2014-12-18 17:00:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam USŁUGI KOSMETYCZNE w salonie Lafayette. Pani kosmetyczka z bardzo dobrym podejsciem, doradzi, pomoze. Zabieg byl przeprowadzony w bardzo milej atmosferze. Mam nadzieje, ze w koncu trafilam na kogoś, kto pomoze mi rozwiązać moje problemy z cerą...Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2014-12-18 10:25:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie bardzo miłe. Niestety fryzura zostawia wiele do życzenia - ogólnie masakra, bo teraz mam miotle na głowie i muszę iść do innego fryzjera aby ogarnął to co mi zostało.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-12 20:44:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super pozytywny, wesoły i co najważniejsze profesjonalny team ;) Zrobiono mi świetną fryzurę w przemiłej atmosferze. Polecam! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia Z. dnia: 2014-12-09 11:26:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, kosmetyczka bardzo profesjonalna i kompetentna, zabieg wykonany profesjonalnie. Piękny, stylowy gabinet. Miła i sympatyczna obsługa. OCENA POZYTYWNA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2014-12-02 10:49:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO PROFESJONALNE STRZYZENIE, POLECAM WSZYSTKIM
Opinia dodana przez: ADAM dnia: 2014-10-17 10:13:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: serdecznie polecam, po farbowaniu i kuracji moje włosy sa piekne, lśniace i zdrowe! dziekuje lafayette!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aldona dnia: 2014-10-07 11:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zadowolona, wszyscy znajomi pytają gdzie byłam u fryzjera i polecam im Lafayette :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pati dnia: 2014-09-15 10:29:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kosmetyczkę z La Fayette!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karo dnia: 2014-08-11 13:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona jak zawsze - bezbłędny dobór koloru! Polecam gorąco!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-07-08 10:03:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kliknęłam w grouponie zakup koloryzacji strzezenia i regeneracji włosów,jestem oczarowana obsługa w tym salonie. Tak sterylnie to chyba jeszcze nigdy nie byłam obsłużona widac ze salon ten duży nacisk kladzie na higienę nie wspominając o toalecie... pachnie jak u mnie w sypialni do tego ten ptaszek ta szafeczce poprostu cudnie a do tego mój mąż z nowego koloru jaki dobrała mi pracująca tam fryzjerka nie mógł sie przestać zachwycać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klaudia z Dąbrówki dnia: 2012-10-01 00:11:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak to konkurencja potrafi basenie pisać ja chodzę tam już od jakiś sześciu miesięcy i jestem bardzo zadowolona. A nie wierze ze w ten dzień kiedy miała pani upiecie był rownież ballayage co za bajka- tak nie można kiedy miałam na sylwestra robione upiecie to pani prosiła mnie o umycie dzień przedtem głowy. Ja korzystam z uslug pani gosi ale ta druga pani rownie dobrze profesjonalnie podchodzi do klienta.A pani poniżej powinna podpisać sie pinokio a nie Magda ale tak to już jest ja tez prowadzę firmę i konkurencja tak samo ma ograniczone komórki mózgowe jak pani poniżej.a najlepiej iść i sie samemu przekonać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grazynka dnia: 2012-09-10 22:35:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam na upięciu koka i koloryzacji. Chodziłam już wcześniej do Pestki i Malty i byłam bardzo zadowolona. W Przeźmierowie jest tragedia! Włosy po rozjaśnieniu wypadały garściami, upięty kok był brzydki(taki lotos, którego spinkami żabkami można zrobić od ręki samemu w domu bez przygotowania), Pani cały czas mnie olewała, równocześnie rozmawiała przez telefon, nakładając mi rozjaśniacz, rozmowy przez telefon ze znajomymi trwały min 50% czasu trwania usługi! Zero porady. Jak pytałam co będę miała na głowie to usłyszałam: coś się wymyśli... Tragedia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda Baranowo dnia: 2012-09-09 22:49:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco zachęcam do skorzystania z regeneracji włosów,sauna czyni cuda i pani GOsia. jedynym negatywem jest niewidoczne wejście do salonu.mialam wrażenie ze jest tam tylko bank i zamka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maryla dnia: 2012-09-06 17:15:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam w tym salonie i wyszłam bardzo zadowolona i z fryzury jaka zrobiła mi pani fryzjerka jak i kosmetyczki. widac ze pracuja na bardzo dobrych produktach,zreszta na moich ulubionych opi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: malwina dnia: 2012-08-30 21:40:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak dobrze że groupon istnieje i mogłam skorzystaś z usług w tym salonie.Sxkoda tylko,ze kosmetyczka jest ciągle zajęta i nie mogłam się umówić.Powinni cos z tym zrobić!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-23 19:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: CHCIAŁAM PODZIĘKOWĄC CAŁEJ EKIPIE LAFAJET ZA PRZYGOTOWANIE MNIE DO ŚLUBU FRYZURA,MAKIJAŻ I OCZYWISCIE ZA DOCZEPIENIE TYCH PIEKNYCH DŁUGIE RZĘSY(NA KTÓRE NAMÓWIŁA MNIE KOSMETYCZKA) GOSCIE NIE MOGLI SIE NAPATRZEĆ.WPADNĘ W TYGODNIU Z TORCIKIEM I ZDIĘCIAMI POLECAM WSZYSTKIM NIEDOSZŁYM PANIENKA MŁODYM TEN SALON.POZDROWIENIA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NATALIA dnia: 2012-04-21 15:22:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM KLIENTKA IZY FRYZJERKI TRAFIŁAM PRZEZ GROUPON(BAŁAM SIE BO RÓZNIE TO WYGLADA Z TYMI PROMOCJAMI TYM BARDZIEJ,ZE WYKUPIŁAM MODEL,STRZYŻ,REGENERACJĘ WŁOSÓW)ALE PIERWSZY RAZ BYŁAM ZADOWOLONA Z ZAKUPU PROMOCYJNEJ USŁUGI-OD SAMEGO POCZĄTKU WSZYSTKO ZGODNIE Z ZAKUPEM KUPONU-PANI IZA OD POCZĄTKU ODDAŁA SAM PROFESJONALIZM KAWKA,GAZETKA I MIŁY USMIECH DO TEGO KAMERALNY WYSTRÓJ SALONU NAPRAWDĘ MOŻNA SIĘ W NIM ODPRĘZYC... DO TEJ PORY KORZYSTAŁAM Z SALONU LUCYNA ALE KIEDY SIĘ ZLIKWIDOWAŁ TAMTA LOKALIZACJA NIE ODPOWIADAŁA MI,WIĘC SUSIŁAM SIĘ ZAKUPEM GROUPONU I NAPRAWDĘ NIE ŻAŁUJE...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2012-04-19 23:03:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przyjechałem po dziewczyne doFRYZJERA I PRZY OKAZJI SKORZYSTAŁEM Z CIĘCIA POLECAM NISKA CENA MIŁA OBSŁUGA MONIKA JEST RÓWNIEŻ ZADOWOLONA Z FRYZJERKI NIEJAKIEJ PANI IZY.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jacek dnia: 2012-04-19 18:22:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystałam z grouponu na fryzjerstwie i kosmetyce regeneracja włosów rewelacja a mikro pierwszy raz więc nie mam porównania ale bardzo miła kosmetyczka z pewnością wróce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 2012-04-19 17:53:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon bardzo łady ale duże obsługa niezbyt. Polecam fryzierke Izę ktora super dobierze kolor,jesli chodzi o kosmetykę to tylko do Pauliny rzęsy super wykonane i zabieg. P na repcja do wymiany wogle nie zachęca do powrotu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2011-11-13 16:06:28 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę tam od ponad roku, ostatnio czesto zmieniają sie fryzjerki. cicia OK p. Gosia z kolorem nieco gorzej. Cześe wyjącia napapierowsa, gadanei przez komórkę ze znajomymi na gós o problemach itp. gadulstwa \teraz trafiłam na pana.... który dobrze dobrał kolor włosa :) ciekawe jak długo się tam utrzyma po ostatnich zmianch.. kamery, prezenty, bony itp. gadżety aby zachęcić klintów.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-11 22:52:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją