Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ankrys. Salon fryzjerski. Kucejko A.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Podlaskie, 15-459 Białystok Częstochowska 18
Telefon: 856526861
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 50% pozytywna 7x 7x

Jakość usług: 50% wysoka 7x 7x
Terminowość: 81% bez zastrzeżeń 9x 2x 2x
Ceny usług: 42% niskie 3x 6x 4x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 3537
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Ankrys. Salon fryzjerski. Kucejko A.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjerka słucha klienta i doradza. Podoba mi się nowa fryzura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 25.02.2017 16:44:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy więcej ! pierwszy i ostatni raz ! na swoje 33 lata i ilość odwiedzonych fryzjerów to moja pierwsza opinia którą muszę wystawić ... nie polecam nawet gdyby było za darmo
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nigdy więcej nie oddam swoich włosów do ścięcia .... masakra
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 27.02.2016 16:34:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam bardzo ważne wystąpienie i chciałam klasyczne ścięcie bez żadnej awangardy. Mam dość krótkie włosy i prosiłam o ładne ich podcięcie i koloryzację. O ile kolor łączony z kilku tubek jeszcze w miarę wyszedł to ścięci jest kompletną porażką. Ścinała mnie pani i jest okropnie krzywo! Góra za długa, boki prawie przy samej skórze a i między włosami wystrzępione (podwójna grzywka to jakiś koszmar!) Mam gęste włosy i w miarę grube, ale i tak muszę czekać na ich odrośnięcie. Skąd się wzięła tak wysoka cena za to wszystko- nie wiem. Szczerze nie polecam- szczególnie przed czymś ważnym!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: K dnia: 08.10.2015 07:34:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w szoku kupiłam grupon ok rok temu na ściecie był chłopak chcialam tylko podciac końcówki zrobił tak jak chciałam. Kupiłam tydzień temu znow kupon miałam ściąć włosy obsługiwała mnie tym razem pani . Pani jakby nie z tego swiata opowiada jakies glupoty , ciagle jej wypada wszystko z rak mialam wrazenie ze na scinaniu kompletnie sie nie zna nie wiedziala jak sie zabrac , a ja nie wiedzialam czy nie uciekac a teraz żaluje , że tego nie zrobiłam ... Włosy sa okropnie krzywo ściete zupelnie inaczej niz chcialam i o ile za krotko , mowilam co innego a Pani pewnie sie starala jednak tak jej wyszlo ... teraz musze czekac az odrosną i żaluje bardzo nigdy wiecej nie odwiedze tego salonu . Jesli już sie uprzecie na ten salon koniecznie upierajcie sie na tego chlopaka oby nie kobieta .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 18.08.2014 14:36:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam przed Świętami ,tragedia, malowanie i strzyżenie. Fryzjerka chwali sie umiejetnoscią komponowania koloru z kilku farb(chyba resztek)Dużo gadania a efekt końcowy to loteria bo kiedy zapytałam jaki wyjdzie ten kolor, pani powiedziała ze zobaczymy.Efekt końcowy fryzjerka zachwalała ale przecież nie chodzi o zadowolenie fryzjerki tylko klientki Nie dosc ze siedzialam tam ponad 4 godziny to efekt beznadziejny Kolor szybko sie wypłukał na szczęscie Strzyżenie tez dalekie od perfekcji Nie polecam ,
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 22.01.2014 16:12:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miła obsługa. Otrzymałam cenne rady dot. pielęgnacji moich włosów. Jestem bardzo zadowolona z jakości świadczonych usług. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: k.g. dnia: 28.12.2013 11:51:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam kupon na gruperze i jestem bardzo zadowolona :) Fryzjer ściął włosy dokładnie tak jak o to prosiłam, włosy ładnie same się układają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.09.2013 11:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze ścięcia... już jakiś czas temu ścinałam włosy, a ciągle mi się układają. Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 23.08.2013 07:48:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam z gruponu,obsługa miła, bardzo profesjonalne ścięcie. widać ze pracujący tam ludzie mają o tym pojęcie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kos dnia: 11.06.2013 12:56:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dosć ladne cięcie, bardzo dokładnie zrobione,starannie, atmosfera ok. Byłam z gruponu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: E dnia: 18.04.2013 13:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam dzisiaj z kuponem z grouponu na balejażu, strzyżeniu i maseczce, obsługa bardzo sympatyczna, szczególnie Pan Fryzjer Daniel ;), kolor włosów mi się podoba, bo lubię urozmaicenie kolorystyczne i ciekawie wyszło, przycięte bardzo ładnie i dokładnie, maseczko-balsam-się-nie-znam-patrząc-po-komentarzach-niżej o ładnym zapachu, włosy fajne w macaniu, więc spełniło swoją powinność, i szampon też mają fajny bo o zapachu wina :D. Terminowość bez zastrzeżeń, zaczynają od 10, przyjeżdżam parę minut po i już gotowi do pracy :) nawet ciepła kawa została dla klienta poświęcona do ostygnięcia. Tylko ceny daję na przeciętne, ale ludzie muszą zarabiać :]
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: obyło się bez reklamacji, bo mi się podobało szczególnie zaangażowanie
Opinia dodana przez: Beata K. dnia: 07.05.2012 15:59:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ścięcie normalne, bez rewelacji, ale farbowanie to tragedia, kupiłam grupon, który miał obejmować: balejaż,strzyżenie, maskę regenerującą i modelowanie. Na miejscu okazało się że zamiast balejażu będą pasemka, a maska to zwykła odżywka jaką zawsze stosuje się po myciu. Pasemka wyszły koszmarne, uprzedziłam że włosy były farbowane i są już dość duże odrosty, pani nie widziała problemu. Chciałam delikatne refleksy. Efekt końcowy: pasma dwukolorowe (na odrostach były dużo, dużo jaśniejsze)w dodatku całość zdecydowanie za jasna. Wyglądały jakbym zrobiła je sobie sama, w dodatku niezbyt umiejętnie, bo wyglądało jakbym miała już na nich odrosty. Tylko temu nie chciałam poprawek bo bałam się że będzie jeszcze gorzej. Jedyny pozytyw to taki że panie były bardzo miłe.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Na delikatne sugestie że nie tak miało być panie nie zareagowały, kłócić się nie chciałam.
Opinia dodana przez: Anna Z. dnia: 06.05.2012 23:15:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: żenada!!!Pani dyrektor która nie zna różnicy pomiędzy pasemkami a balejażem i jej niedoświadczona mrówka robotnica.wykupiłam grupon o wartości 250 zł. na balejaż, strzyżenie, modelowanie i maskę, chciałam blond wyszły miedziane, zamiast maski to odżywka i od kiedy prostowanie włosów to nie modelowanie i za tą usługę trzeba dopłacić?
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 23.03.2012 14:06:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety rozczarowanie. 80 zł za ufarbowanie 4 pasm włosów i to bez oczekiwanego efektu (włosy były poprawiane, więc spędziłam tam 4 godz. mając nadzieję,że coś się uratuje) siedząc ze zmoczonymi włosami, więc zmarzłam okropnie. cięcie (35zł)- bez rewelacji, ale równo. dobra herbatka i miła obsługa, ale do profesjonalizmu jeszcze daleko,a szkoda bo bym wróciła.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: włosy były poprawione, gdy wyszedł inny kolor, ale zamierzony efekt nie był osiągnięty.
Opinia dodana przez: dnia: 17.11.2011 19:14:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją