Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Rezydencja pod Orłem. Salon fryzjerski. Heuren I.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 02-703 Warszawa Bukowińska 24a
Telefon: 228538874
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 3x
Ceny usług: 33% niskie 1x 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4178
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Rezydencja pod Orłem. Salon fryzjerski. Heuren I.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wróciłam tu po paru latach, Dziękuję! jest perfekcyjnie i miło. Zawsze wychodzę zadowolona. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-01-28 13:56:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Iza jest profesjonalistką, stale podnoszącą swoje umiejętności. Chodzę do niej o 10 lat, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie miałam reklamacji
Opinia dodana przez: sylwia dnia: 2013-06-10 14:15:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam bardzo proszę o pomoc w otrzymaniu kontaktu do tego salonu -tel 22-853-88-74-nie odpowiada -dziekuję i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: grazka dnia: 2013-06-07 14:13:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iga dnia: 2013-03-05 15:45:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła obsługa oraz pełen profesjonalizm. Idealny dobór farby (Pani Izabela mieszka różne odcienie, które później zostają zapisywane w "karcie" klientki), świetny dobór fryzury. Co naprawdę zasługuje na pochwałę, to fakt, iż farbują włosy tak by ich nie zniszczyć, a kiedy klientka zażyczy sobie kolor, który by jej nie pasował, panie fryzjerki odmawiają farbowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-05 14:36:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała obsługa. Salon jest bardzo mały, natomiast jakość świadczonych usług jest na najwyższym poziomie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: a dnia: 2013-01-14 14:58:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomek zaproponował mi bardzo kobiecą fryzurkę. Widziałam błysk w oku mojego faceta. Przed strzyżeniem dokładnie wypytał czego oczekuję. Mały i ciasny salonik ale atmosfera bardzo miła. Wybieram się tam drugi raz a ponieważ lubię zmiany więc już nie mogę się doczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2012-12-04 17:58:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny dobór kolorów,fryzur. Przemiła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: maja dnia: 2012-09-19 15:18:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kompetenty personel, wysoka jakość świadczonych usług, przemiła atmosfera w salonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MS dnia: 2011-05-16 13:41:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo, bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 2011-04-19 11:36:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm i fachowość właścicielki.Doskonały dobór koloru i znajomość rzemiosła.Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MARTA dnia: 2011-03-19 13:31:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją