Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Haircoif. Salon fryzjerski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 02-675 Warszawa Wołoska 12 (Galeria Mokotów)
Telefon: 225413288
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 44% pozytywna 23x 29x

Jakość usług: 51% wysoka 21x 7x 20x
Terminowość: 72% bez zastrzeżeń 29x 7x 11x
Ceny usług: 0% niskie 18x 29x
Ilość opinii w serwisie: 52
Ilość odsłon profilu firmy: 16168
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Haircoif. Salon fryzjerski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Haircoif Wola Park. Poszłam tam rok temu i bardzo się zawiodłam. Nie polecam nikomu salonu a w szczególności Ewy Urbańczuk!!! Z bardzo długich włosów chciałam ściąć na modnego loba z ombre. Cieniowanie to pomyłka a cięcie pozostawiało wiele do życzenia bo włosy w ogóle nie chciały się układać a z tyłu miałam "schody". Pani zapewniała mnie że jutro mi to poprawi i że zdarzyło jej się to pierwszy raz. Poprosiła żebym zapłaciłą(360zł) i że będziemy poprawiać aż będę zachwycona bo jak cytuję:"Ona mnie z takim czymś z salonu nie wypuści". Zrobiło mi się jej szkoda i zapłaciłam- zaufałam jej. Następnego dnia poprawka niewiele zmieniła a moje włosy wyraźnie poczuły codzienne farbowanie. Zniszono mi je bezpowrotnie. Pani obiecywała że jak jeszcze raz przyjde to już na pewno wszystko będzie w porządku. Trzeciego dnia jednak jak przyszłam do salonu zaatakowała mnie menadżerka. Zrobiono scene w salonie a ze mnie naciągaczkę. Pani fryzjerka nie chciała ze mną rozmawiać tym razem twierdząc już że to nie jej wina a moich włosów, hormonów i Bóg wie czego jeszcze. Jednym słowem: ODRADZAM!!!! Najadłam się wstydu i nerwów :(
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: niechcieli oddać pieniędzy, poprawka byla zrobiona w złotych tarasach ale też byłą marnej jakości.
Opinia dodana przez: dnia: 27.01.2016 10:33:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam oddać włosy na onkologię, zapytałam się, czy coś będę płacić za tą usługę (łącznie z nadaniem reszcie włosów sensownego kształtu). Usłyszałam, że nie, wszystko jest za darmo, po czym usłyszałam, że zanim wyjdę muszę zapłacić. Dodam, że pani, która mnie ścinała nawet nie umiała nic doradzić w kwestii fryzury, mimo iż kilkukrotnie ją o to prosiłam. Ostatecznie zrobiła fryzurę zupełnie inną niż tą, którą wybrałam, musiałam też parę razy prosić o korekcję grzywki, która została obcięta w sposób oszpecający mnie. Zdecydowanie odradzam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nawet na przepraszam nie stać obsługi.
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 12.01.2016 19:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka razy byłam w salonie Hair Coif na Pl.Unii Lubelskiej I zawsze byłam zadowolona.Profesjonalna obsługa,zawsze doradzi.Byłam zarówno na strzyżeniu,koloryzacji i pielegnacji i wszystko super.Miła atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: aneta dnia: 10.09.2015 17:14:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie odradzam-obsłuzył mnie latynoski jegomość, milczący i udający nie nie wiadomo co-poprosiłam o farbe i strzyżenie-dodam że ma bardzo rzadkie i krótkie włosy-przy płaceniu rachunku myślałam że zemdleję-305 zł-okazało się że pan latino dodał wszystkie możliwe rytuały, pogłebił mi kolor-po wyjściu nikt nie zauwazył zmiany, podgolił mi boczki i 300 zeta!!!!!!Pan fryzjer chyba świetnie się zrelaksował podczas mojej wizyty bo siedział cały czas na zapleczu i zapomniał mi włączyć suszarkę tak że 15 min siedziałm i czekałam aż pan STYLISTA WYJDZIE ZE SWOJEJ KANCIAPY-zrelaksowany i wypoczęty i zadowolony że za 10 min nakładania min ilości farby, odpoczynek w kanciapie, 5 min masowania głowy, 10 min strzyżenia zgarnął 300 zł. OMIJAJCIE TEN SALON SZEROKIM ŁUKIEM!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: jAAAAA dnia: 22.06.2015 11:51:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam ostatnio w HairCoif w Złotych Tarasach podciąć grzywkę. Pani blondynka zrobiła to tak niechlujnie że teraz nie wiem jak mam ją układać. Nie wrócę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Niezadowolona dnia: 01.06.2015 23:38:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dziś na strzyżeniu i farbowaniu. Do salonu w Złotych trafiłam z przypadku, stałam w korkach i spóźniłam się na umówioną wcześniej wizytę w innym salonie. Postanowiłam zaryzykować bo byłam już w centrum. Poprosiłam fryzjerkę by dobrała mi farbę dopasowaną do mojego naturalnego koloru. Z koloru jestem zadowolona, jest bardzo naturalny dokładnie taki jaki chciałam mieć. Fryzjerka obcięła mi też końcówki włosów o 1 cm o skróciła grzywkę. Nałożono mi także maseczkę do włosów. Za całość zapłaciłam 442 PLN. Nie mam zastrzeżeń do koloryzacji, jakości kosmetyków czy strzyżenia, choć umówmy się strzyżenie trwało przysięgam 3 minuty. Cena jest jednak zdecydowanie przesadzona.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 19.05.2015 21:47:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie nie polecam salonu w Galerii Mokotów! Totalny brak profesjonalizmu. Fryzjerki bezczelnie plotkują o kliencie wymieniając się spojrzeniami, a wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Nie po to idę do fryzjera, żebym później musiał poprawiać fryzurę samemu w domu... To była moja ostatnia wizyta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gandalf dnia: 11.04.2015 21:09:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja korzystam z usług fryzjerskich w Jankach zawsze u p. Rafała i bardzo polecam , jestem zawsze zadowolona .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 11.02.2015 17:22:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na początku grudnia w salonie w Złotych Tarasach. Włosy obcinał mi łysiejący blondyn, który podobno pracował tam od dwóch tygodni, wcześniej pracował w innym salonie fryzjerskim w Złotych Tarasach. Pan wyglądał niechlujnie co mnie zaczęło zastanawiać dopiero jak usiadłam i koło mnie skakał. Gadał dużo, mądrzył się, że fryzjer jak psycholog, taki flirciarz, chyba ten o którym pisała pani poniżej. Zaproponował mi kurację, nie mówiąc, że ta niby dodająca objętości jest najdroższa. Włosy przed strzyżeniem miałam nieco ciężkie, ale zdrowe i ładne, jedynie grzywka mi się nie układała. Mam włosy cienkie, z wicherkami i dość wysokie czoło. Pan mi degażował włosy pozbawiając połowy tego co miałam, grzywkę zrobił degażowaną po skosie, odsłaniając zakola. Przychodząc do fryzjera miałam prostą, charakterystyczną fryzurę pasującą do mojego stylu. Wyszłam jak bździągwa z powiatowego urzędu pracy z lat 90. Zapłaciłam 180 zł, ponieważ uprzejmy pan nałożył mi kurację za 80 czy 90 zł. Fryzura okazała się nijaka, na drugi dzień nie potrafiłam sobie poradzić z ułożeniem i wszystko zaczesałam zgodnie z sugestią mojego męża za uszy. Wszyscy w pracy i cała moja rodzina okrzyknęła, że zrobiono mi krzywdę. Wczoraj po ponad miesiącu poszłam do fryzjera koło pracy. Pani fryzjerka złapała się za głowę mówiąc, że moje włosy są za delikatne na degażowanie i mam siano ze zniszczonymi końcówkami. Do tego owo degażowanie zostało odwalone. Kobieta nawet mi mniej policzyła, bo jej się mnie szkoda zrobiło. W każdym razie ja do Hair Coif nie wracam. Jest w Złotych Tarasach jedna pani, szczupła brunetka, która fajnie tnie i patrzy jaki człowiek ma styl. Ale od jakiegoś czasu zauważyłam, że oni na siłę, bez informowania o cenie wciskają ludziom nic nie dające kuracje. I dlatego wolę wrócić do zwykłego lokalnego fryzjera.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: archiwistka dnia: 29.01.2015 10:06:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W haicoifie w galerii mokotów byłam z siostrą. Ona zapytała o cenę podcięcia, mycia i stylizacji jakiejś fryzjerki w średnim wieku - pani powiedziała 100 zł. Chciałam zrobić sobie to samo, więc przeczuwałam tę samą cenę. Przyjal mnie pan wysoki, łysawy, przez całą usługę zachowywał się jak cichociemny lekko flirtujący powolniak. Podczas mycia - siostra i jej fryzjerka na świadka - zapytał czy robimy jakąś kurację - odpowiadam wyraźnie, nie, bo na moje włosy żadne kuracje nie działają. Płacę 126zł a że już się spieszyłyśmy bardzo (podkreślam fryzjer powolny na maxa) i wychodzimy. Siostra nawet skomentowała - że to 26 za to że ciął cię chyba artystycznie, tak sie guzdrał. W domu patrzę na rachunek i oczom nie wierzę. Nabite 89 "mycie, strzyżenie, stylizacja" i jakaś "kuracja hydro coś tam" 37 zł... A mówiłam naprawdę wyraźnie NIE, dziękuję. Klientki sprawdzajcie za co płacicie i nie dajcie się oszukać, przymilnemu fryzjerowi. Kto wie, pewnie taka polityka całego salonu. Wróciłam po tygodniu mu wygarnąć, tłumaczył się, że musiał maskę nałożyć, że tego się teraz nie sprawdzi... Cichociemny i uwodzący już nie był - jakby inny człowiek! Zastanawiam się nad skargą do kierownictwa salonu, ale prawdopodobnie za takie jazdy sami przybijają im piątkę. ODRADZAM. Nie moja sprawa może ale z tego co widziałam z boku odradzam również usługi u chamskiego bruneta - niskiego, grubaska.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Ten sam pan, który mnie strzygł... Nie przejął się
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 28.01.2015 16:26:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam nikomu tej firmy. Kto ma ochotę na współpracę z tą firmą to powinien liczyć się, że nie dostanie pensji za swoją pracę jak nie wyrobi ok 12 tyś . obrotu. Nawet jak zabraknie 100 zł.
Opinia dodana przez: dnia: 14.01.2015 18:50:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon w wola parku trafilam tam przez przypadek...ale bylam bardzo zadowolona.. wlosy ukladaja mi sie same kolor mam dobrany swietnie znajomi i maż stwierdzili ze wygladam 10 lat mlodziej.napewno tam wroce. i wszystkim bede polecac Pania Edyte pierwszy raz spotalam sie z takim profesjonalnym doborem koloru i z taka mila osoba widac ze Pani lubi to co robi ...pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 13.01.2015 00:46:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, podam e-mail do siebie dprokopowicz1992@wp.pl. Pozdrawiam Dominika, były fryzjer z Pl. Unii :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 09.01.2015 14:43:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszukuje Pani Dominiki z Haircoif z pl. unii lubelskiej !!! Dostałam informację że niedawno odeszła i niestety nikt nie udzielił mi informacji gdzie teraz pracuje.... :/ Pani Dominika rewelacyjnie znała się na farbach a w szczególności na kolorach blond.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 23.12.2014 15:42:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Plac Unii, mycie i układanie włosów. Obsługiwał mnie jakiś mężczyzna, imienia nie znam, bo sie nie przedstawił. Cała operacja trwała prawie godzinę, podkreślam, ze przyszłam tylko ułożyć fryzurę, a włosy mam do ramion. Fryzjer myjąc mi włosy zmył mi polowe makijażu z policzkowe i czoła, nałożył mi jakaś drogocenną odżywkę, która kazał trzymać na włosach, a on znikł, pomimo, ze mówiłam, ze mi sie spieszy i nie czasu na zabiegi. W koncu mial trudności z poslugiwaniem sie szczotka, dosłownie wyjęłam mu ja z ręki i mówiłam jak ma mi włosy układać. Szkoda czasu i pieniędzy... A nie zaproponował mi nawet herbaty czy gazetki do poczytania.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 29.11.2014 19:20:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam zdecydowanie w strzyżeniu męskim polecam Pana Normana z Unii super fajnie i dokładnie. Szkoda że pan przeniósł się z woli do centrum, wielkie podziękowania dla salonu z Wala Parku bo nigdy bym to pana nie znalazł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wielki Brat dnia: 24.10.2014 11:40:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Polecam Pana Normana z Pl.Unii bardzo profesjonalny fryzjer, polecam go za dokładność dbałość o mnie podczas zabiegów. A trochę tam posiedziałam włosy ufarbowane super fryzura idealnie dobrana pod moje rysy twarzy. Jestem w wielkim szoku i bardzo pozytywnie zaskoczona. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 20.10.2014 11:12:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Dominikę z Placu Unii, najlepsza fryzjerka u jakiej byłam. Miła, uśmiechnięta widać że zna się na tym co robi. Wizyta u niej to dobry wybór.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ana dnia: 12.10.2014 23:36:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Złożyłam oficjalną skargę na fryzjera z salonu Haircoif Galeria Mokotów- Tomasza Mendyka. Nie chodzi o to że średnio tnie włosy. Ale o to, że jest to najbardziej nieuprzejma, chamska i bezczelna osoba z jaką miałam do czynienia. To jak bardzo Pan był nieuprzejmy i chamski i jakie teksty do mnie mówił szkoda powtarzać. Jestem w szoku i ciężko mi w ogóle uwierzyć że ktoś kto się tak zachowuje w miejscu pracy do klientów jest w ogóle zatrudniony. Skandaliczne zachowanie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 23.09.2014 00:30:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koszmar.. Trafiłam na nową osobę.. Dwa razy próbowała mi uformować włosy.. Podałam się.. Efekt zniszczone włosy o kolorze spranej marchewki i jeszcze musiałam zapłacić za dwie farby.. Ostatnia moja wizyta.. Zdecydowanie nie polecam
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 18.08.2014 19:24:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na pl. unii nikt nie pyta o P. Monikę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 06.08.2014 12:25:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uratowana Pani Monika nie pamiętam nazwiska z krótka grzywką co pracowała na placu unii pracuje złe wieści ktoś przekazał że nigdzie nie pracuje pracuje przy wilanowskiej ostatnio ją znalazłam i jestem bardzo szczęśliwa nikt mi nie doradził tak jak ona dziękuję Jeśli jacyś jeszcze fani jej szukają podam adres ewentualnie zapytam czy telefon mogę zdradzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: dotychczasowy peronel to nie ten co trzeba to dodam.
Opinia dodana przez: Jola dnia: 26.06.2014 19:44:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poza tym, ze usluga trwala 30 minut, to Pani nie miala zamiaru poinformowac mnie o ceniinku tylko z radoscią nalozyla ampulke i maske a potem z rozbrajajca mina wyspiewala prawie 300 zł. odradzam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonimek dnia: 22.06.2014 12:25:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon w złotych Tarasach oszukuje jeśli chodzi o ceny usług. Byłam tak przez przypadek w sumie, przy okazji postanowiłam skorzystać z upięcia włosów. Zapytałam panią managerkę ile taka usługa będzie kosztować. Poinformowała mnie że 82 zł. Zgodziłam się. Zostałam uczesana przez panią fryzjerkę, chyba Agnieszkę, powiedzmy szczerze, zupełnie przeciętnie. Podobne fryzury robię sobie sama w domu... taka również była ocena tej fryzury dokonana przez moich domowników. Po podejściu do kasy okazało się, że pani wystawiła mi rachunek na 150 zł! Po dyskusji z panią manager zapłaciłam 82 zł i nigdy więcej tam moja noga nie postanie ( jak również moich koleżanek).
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nieprofesjonalnie
Opinia dodana przez: dnia: 12.05.2014 17:20:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podobno P. Monika jeszcze nigdzie nie pracuje, dowiedziałam się ostatnio od jednej z fryzjerek na Placu Unii
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 23.04.2014 23:44:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam klientką Tomka z Galerii Mokotów zastąpiła go Monika z Placu Unii i zniknęła gdzie się podziewa ktoś wie?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nikt nie potrafił mi pomóc w znalezieniu tej fryzjerki
Opinia dodana przez: Ala dnia: 02.04.2014 18:36:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa. Zajmowała się mną pani Dominika z Haircoif Plac Unii Lubelskiej, miła i rzeczowa. Idealnie dobrała kolor, do tego zrobiła mi masaż głowy. Strzyżenie także na najwyższym poziomie. Wyszłam zadowolona i zrelaksowana. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 27.03.2014 00:04:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon Hair Coif w Złotych Tarasach, bo uratowano mi tam włosy. Obsługiwała mnie Pani Dominika, zaproponowano mi zabiegi odbudowujące i kosmetyki do domu, miałam przyjemny masaż, obsługa na najwyższym poziomie. Już jestem stałą klientką i polecam to miejsce wszystkim znajomym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 20.02.2014 19:20:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja bywam w salonie w Jankach. Ale salon nie jest ważny! WAŻNY JEST FRYZJER!!! polecam RAFAŁA. ja ścinam się na krótko i zawsze wychodzę zadowolona. Nie można szukać salonu, trzeba znaleźć dobrego fryzjera. Polecam też Martę z ATELIER STYLISSIMO. I tu i tu warto zapłacić. Nie polecam salonów - polecam tych fryzjerów. Bo jak zmienią salony to pójdę za nimi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kasiunia dnia: 12.02.2014 14:25:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam, że zostałam oszukana cenowo. W cenniku są jedne ceny, a rachunke kończy się wyższy bo panie doliczaja sobie materiały I dodatkowe usługi o których nie wspominają, że generują dodatkowe koszty! Poszłam na balejaż, mycie I strzyżenie,i ampułka co wedle cennika powinno kosztować razem ok 270 zł. Na rachunku po 20% zniżce było 391! Bo pani sobie doliczyła jeszcze farbę I jakiś flash którego nie zamawiałm, twierdząc, że musiała doliczyć bo na moje dlugie włosy wyszło dużo farby! Usługa była przecietna, wizyta ciągnęła sie wnieskończoność (3h), niepotrzbnie pocieniowała mi włosy, farbę położyła ładnie. Ten salon NACIĄGA SWOICH KLIENTÓW, nie masz kontroli nad tym ile zapłacisz.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: gogo dnia: 07.02.2014 10:04:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem rozczarowana! fryzjerzy nie informuja o dodatkowych kosztach ceny sa nieproporcjonalne do wykonywanych uslug.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: A dnia: 21.12.2013 11:11:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym napisać, że od 3 lat kilka razy w miesiącu korzystam z usług w Hair Coif w Złotych Tarasach. Mimo że wciąż pojawiają się tu nowi fryzjerzy, to zawsze wychodzę z usługi zadowolona. Panuje tam przemiła atmosfera, stan moich włosów dzięki zabiegom jakie tam wykonuję jest idealny, a ceny - cóż - nie są zbyt niskie, ale jakość - zawsze wysoka! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna Wolańska dnia: 09.12.2013 21:19:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie odradzam ten salon fryzjerski. Usługi na przeciętnym poziomie, zawyżają ceny - przy kasie okazuje się że jest drożej niż w cenniku. Ciągłe nagabywanie o zakup dodatkowych produktów, kosmetyków, odżywek i innego badziewia. Moja opinia dotyczy salonu Haircoif w Złotych Tarasach w W-wie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kreczmer44 dnia: 03.12.2013 19:28:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam panią Dominikę i Paulinę z salonu Haircoif Złote Tarasy miłe sympatyczne profesjonalne fryzjerki korzystam z ich usług od kilku miesięcy jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 07.11.2013 22:28:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo nie zadowolona ze strzyzenia przez pania Pauline w Zlotych Tarasach.Mialam wlosy do szyji nie cieniowane i chcialam troche skrucic 2 lub 3cm z tyłu wlosy by nie miec efektu plaskiej glowy.Efekt koncowy z tylu glowy nie mam wlosów poniewaz zostaly zgolone maszynka a reszta jest tak nie równo ostrzyzona ,ze szok!!!.Zostalam ostrzyzona przez amatorke ,która nie powinna psuc renomy!Bylam dlugoletnia klijetka tych salonów i nigdy nie spotkalo mnie cos takiego.Nigdy juz sie nie pojawie w ZT jak taka osoba jest dopuszczona do pracy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 05.11.2013 14:23:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam! Przede wszystkim obsługa to masakra- fryzjer odezwał się do mnie może raz w trakcie usługi, cały czas był obrażony nie wiem na co. Poprosiłam o obcięcie co najmniej 10 cm włosów i cieniowanie a Pan jedynie skrócił końcówki o 2 cm i nie cieniował w ogóle. Usługa trwała 25 minut z czego samo obcinanie to 5 minut a reszta to suszenie. A na koniec Pan krzyknął mi za tę usługę 125 PLN i to jeszcze po zniżce studenckiej!! Jeszcze nigdy w życiu tak nie przepłaciłam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: MI dnia: 17.10.2013 11:57:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Często korzystam wraz z mężem z usług w Hair Coif w Złotych i przyznam, że czasem jest kolejka i trzeba poczekać. Wniosek jest jeden: skoro mają takie "obłożenie", to muszą być dobrzy! My jesteśmy za każdym razem zachwyceni :)
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: dnia: 21.08.2013 20:43:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Hair Coif w Złotych Tarasach to wykfalifikowana kadra, profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Polecam ten Salon każdemu, kto chce skorzystać z szybkiej usługi i świetnych kosmetyków. Wracam tam regularnie. Polecam Panią Anitę, Karolinę i Dominikę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 10.08.2013 21:56:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytając wszystkie zamieszczone opinie normalnie włosy mi się zjeżyły na rękach. Nie mogę oczywiście oceniać wszystkich fryzjerów ponieważ strzygła mnie tylko pani Sylwia,która jest nowa w tym salonie aczkolwiek wszyscy byli dla mnie bardzo mili. Zostałam potraktowana profesjonalnie. Ścinałam włosy które sięgały mi do połowy pleców na włosy do ucha i zarówno z fryzury jak i samego salonu jestem bardzo zadowolona! Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 13.07.2013 13:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Byłam w salonie Hair Coif w Złotych Tarasach. Obsługiwała mnie bardzo miła fryzjerka która sprostała moim oczekiwaniom co od dawna nikomu się nie udało. Dlatego nie zgadzam się z niżej wypisanymi opiniami na temat tego salonu. Bardzo polecam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ztk dnia: 11.07.2013 17:42:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: absolutnie odradzam!!! poszłam do salonu na rozjaśnienie włosów i lekkie podcięcie. panie fryzjerki odradziły mi rozjaśnianie z powodu mocno zniszczonych włosów. powiedziały, że się tego nie podejmą, żeby mi czegoś na głowie nie zepsuć. poprosiłam więc tylko o lekkie podcięcie. pani miała mi włosy ściąć w ząb (włosy do ramion). grzywki nie mam i mieć nie chciałam. wyszłam z salonu z włosami lekko za ucho i grzywką w połowie czoła. pani fryzjerka gdy skonczyła, momentalnie ode mnie uciekła. nie miałam nawet okazji kurtuazyjnie podziękować! na zakończenie nikt nie odpowiedział mi do widzenia, a ja odeszłam z fryzurą, jaką nosiła moja babcia...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 10.06.2013 00:16:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragedia w Złotych trasach.Menagerka do odstrzału sztuczna baba,która na siłe próbuje sprzedać drogie kosmetyki,a fryzjerzy raczej nie wiedzą co robią.Byłam u fryzjerki Anity i dramat!Pracuje na akord w ogóle nie zadbała o mnie nie zapytała czy czegoś potrzebuje tylko zaprosiła mnie na fotel i w 15 min mnie ostrzygła i uczesała.Szok totalny.Dodam,że mam gęste włosy i sa do ramion.Przeciętnie siedzę u fryzjera 45-max.godz.a tu 15min z zegarkiem w ręku z niby modelowaniem.Zostałam byle jak obsłużona nie polecam nikomu tego salonu bo wszyscy tam pracują na akord,a to chyba nie jest najwazniejsze!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 24.04.2013 09:01:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Menager salonu wielka dama,a pracownicy wyglądaja jakby za kare byli tam to na wstępie więc na dzień dobry salon nie robi szału.Strzygła mnie blondynka chyba miała na imię Karolina(troszkę przy sobie)młodziutka.Gadała i gadała,widziała,że nie bardzo chce rozmawiać,ale mimo to na siłę próbowała mnie uszcześliwiać zamiast skupić się na swojej pracy i stało się.Zamiast ściąć ok 3cm ścieła mi z 8-9 więc jest różnica.Twierdziła,że włosy były zniszczone i musiała je ściac,ale do cholery dlaczego wczesniej mi tego nie powiedziała,że musi to zrobić tylko bez mojej zgody to zrobiła?Na siłe dodatkowo próbowała mi cisnąć kilka bardzo drogich kosmetyków Kerastase gdzie przez internet zdecydowanie taniej mogę sobie kupić.Ogólnie dla mnie kicha totalna bo fryzjerka totalnie nie miała pojęcia co robi,a oprócz tego mogłaby nie gadać tyle bez sensu.Nie polecam!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 10.04.2013 17:42:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon w złotych tarasach-kompletna porażka. kobieta niedbale umyła włosy, jasno określiłam, że ma skrócić ok 3cm i lekko pocieniować. dołu nie ruszyła, a góre dosłownie uciachała ok 10cm. poza tym z przodu jedna strona była w wiele dłuższa, jak na to spojrzałam to myślałam ze mnie szlak trafi. sciecie trwalo ok 5 min. suszenie nie bylo lepsze, idiotka tak przygrzała mi skóre suszarką ze jeszcze po wyjściu czułam. dopiero po ostrej uwadze zaczele uwazac.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: aga dnia: 08.04.2013 16:53:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon w Galeri Mokotów. Fryzjerzy tam pracujący to profesionaliści. Zawsze jestem Bardzo zadowolona.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 11.01.2013 16:12:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam garnek na głowie i to po raz kolejny. Nie wiem jaki zły duch kusi mnie aby tam zaglądać i pozwalać strzyc sobie włosy. Kiedyś w salonie w Galerii Mokotów pracowało kilka dobrych fryzjerek. Były długie kolejki, ale warto było poczekać. To, że zniknęły wszystkie, bardzo zle świadczy o właścicielce. W ich miejsce przyszły kompletne amatorki. Zgroza!!! Ostrzegam Was dziewczyny. Jeśli nie chcecie mieć na głowie fryzury a la babcia z czasów PRL omijajcie szerokim łukiem Haircoif - Galeria Mokotów.
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Podczas mojej reklamacji, szefowa zniknęła na zapleczu. Bez komentarza. Więcej tam nie przyjdę.
Opinia dodana przez: Anna dnia: 06.12.2012 22:39:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Paskudny salon. Za 100 złotych znudzony facet obciął mi włosy, krzywo, za pomocą maszynki, mimo iż włosy były długie, "do biustu". Zachowywał się poza tym jak jakiś zachlany rosomak - snuł się wokół fotela, nawet nie sprzątnął dokładnie włosów. Pokazał mi działanie tego ich super specyfiku psikając w tył głowy jeden raz. Też mi coś. Po wyjściu z salonu rozpłakałam się. Z taką niekompetencją spotkałam się tylko JEDEN raz, w miejscu, gdzie obcięto mi włosy za 15 złotych! Wszystko do poprawki.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kasjo dnia: 03.12.2012 23:37:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kiedys bylam w salonie hair coif w jankach, wyszlam stamtad niezadowolona, i sama nie wiem co mnie skusilo zeby odwiedzic ten salon w ZT. Po pierwsze, nie jestem fanka ich 'francuskiego ciecia'. poprosilam o cieniowanie - fryzjerka chyba poza obcieciem polowy z dlugosci wlosow juz pozniej sie bala cieniowac, bo tak naprawde na oko wlosy zostaly bez cieniowania.. generalnie fryzura wyszla fatalna. zalamana wrocilam dzien pozniej z prosba o poprawienie chociaz tego cieniowania - i co? taka poprawka jest w cenie 99zl. podziekowalam i kolejnego dnia udalam sie do innego fryzjera, bo nie moglam patrzec w lustro. czekam az wlosy odrosna, a ja chyba pojde na kurs fryzjerski bo mam dosc placenia za takie uslugi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: czego?! 'zalezy z czyjej winy wyszla taka fryzura - czy fryzjer nie zrozumial, czy klientka zle wytlumaczyla". itd. jak sie nie podoba to poprawka jest w cenie 99zl, jak strzyzenie
Opinia dodana przez: SkrzywdzilMnieFryzjer dnia: 05.05.2012 22:39:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bylam wielokrotnie w salonie Haircoif w Zlotych Tarasach i niestety za kazdym razem bylo cos nie tak - bardzo nieprofesjonalne fryzjerki (przy kladzeniu farby nie sprawdzaja tak naprawde wlosow tylko trzymaja ja wg. przepisu na opakowaniu wiec kolor na moich wlosach wychodzil albo za ciemny albo za jasny); niesamowicie wciskaja dodatkowe produkty (ampulki, odzywki, szampony, itd); ceny - kosmiczne, naliczaja jakies odzywki albo inne cuda wianki i oczywiscie cena za kazdym razem byla inna, kiedys oszukaly mnie podliczajac moje wlosy jako dlugie, podczas gdy byly ledwie sredniej dlugosci (po mojej reklamacji kierowniczka zwrocila mi pieniadze, ale musialam specjalnie przyjezdzac kolejnego dnia). Generalnie - salon slaby z mega wielkimi cenami! Naprawde odradzam. W kazdym razie ja tam juz nie zamierzam sie ani razu pojawic.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 13.04.2012 22:53:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u państwa w salonie w złotych tarasach na metamorfozie. Szłam tam z myślą że salon ma dobry poziom na rynku z dobrymi stylistami na pewno doradza mi jaką fajna fryzurę, a ty się okazała co innego.Fryzjerka niby była miła ale bez pomysłu mało kreatywna w ogóle nic nie zaproponowała, żadnej ciekawej fryzury, byle żeby się nie narobić, latała z tymi nożyczkami na około głowy i nic nie zrobiła. Dopiero w domu jak zaczęłam sobie sama włosy układać to się okazało że tak naprawdę ścięła mi włosy na prosto prawie beż cieniowania ( a miała to zrobić) zrobiła do tego lekkie pazurki co w gruncie rzeczy sama mogę zrobić sobie to wszystko w domu i nie wydając nie wiadomo ile pieniędzy na taki brak kompetencji nikt w życiu nie skopał mi tak fryzury . Usługi które Państwo oferują nie spełniły moich oczekiwań i jestem bardzo rozczarowana.Na dodatek pracownicy sprawiali wrażenie jakby byli w salonie za karę i myślę, że to odstraszy bardzo wielu klientów. Ogarnijcie te swoje salony bo przez takich pracowników tracicie klientów osobiście nigdy już nie oddam się do strzyżenia tak nieodpowiedzialnym osobą i na pewno nikomu nie polecę Państwa usług a szkoda bo 1 wrażenie robicie dobre ale na tym się kończy. W porównaniu do waszych cen i jakości inne salony preferują lepszą jakość usług.Nigdy nikomu nie polecę Państwa usług.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ...
Opinia dodana przez: Anonim dnia: 22.02.2012 08:53:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zlote tarasy hair coif. Jestem zadowolona. w koncu salon gdszie zrobili co chcialam. po za tym wszedzie indziej jakies szopy na glowie :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 18.07.2011 15:51:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Złożyłam już oficjalna skargę na personel salonu HairCoif w Złotych Tarasach, ul. Złota 9. Oszukano mnie, nie naliczono mi zniżki karty Benefit mimo jej okazania, naliczono mi strzyżenie jako pełną usługę a były to podcięte niemal 1 cm koncówki włosów i naliczono mi odżywkę na którą stanowczo odmowiłam (podczas usługi wielokrotnie "wciskają ampułki odżywcze") Przed usługą zapytałam się Pani jaka będzie całkowita cena. Odpowiedziano mi, że ok 260 zł. Nie jest to przystępna cena ale nie raz tam byłam ponieważ byłam zadowolona. Ze zniżką jaką miałam (25%) byłam pewna, że cena będzie niższa. Przy płaceniu okazało się, że muszę zapłacić 293 zł już ze zniżką. Panie nie chciały mi wyjaśnić nic, oferowały tylko rabat przy nastepnej wizycie ( majac stały? bo mam kartę benefit ) po wizycie zadzwoniłam anonimowo pytając się o koszt tego co mi wykonano. Bez zniżki usłyszałam odp 290 zł. Oszukano mnie, już nigdy więcej nie skorzystam z usług tego salonu. Polityka finansowa jest nie jasna. Zniżki, które powinny naliczać Panie z salonu jestem przekonana biorą dla siebie. Zamiast wyjść happy to wychodzi się stamtąd z stanem przedzawałowym.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: asystentka ds. marketingu dnia: 26.07.2010 00:33:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją