Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Tatar Monika. Salon fryzjerski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Małopolskie, 34-100 Wadowice Karmelicka 10
Telefon: 508385716
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 5% pozytywna 1x 16x

Jakość usług: 6% wysoka 1x 15x
Terminowość: 12% bez zastrzeżeń 2x 1x 14x
Ceny usług: 7% niskie 1x 4x 12x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 2097
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Tatar Monika. Salon fryzjerski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fryzura sie rozwaliła na moim weselu negatyw!!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ....
Opinia dodana przez: pani młoda dnia: 24.09.2012 19:08:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam umówiona a tu salon był zamknięty. negatyw
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: krystyna dnia: 08.05.2012 15:37:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: DANUTA dnia: 25.02.2012 19:56:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 21.11.2011 20:03:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: spalone włosy!!!, plamy po balejażu , jak poszłam do innego fryzjera zapytał kto mi to zrobił?
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: masakra dnia: 15.04.2011 12:36:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowiec w ogole się nie stara
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ....
Opinia dodana przez: aaaa dnia: 19.03.2011 13:38:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM TEGO SALONU !!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MONIKA dnia: 26.01.2011 20:57:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: HEH SZYBKIE STRZYŻENIE BO TA PANI WOGULE SIE NIE STARA OLEWA KLIENTA! NIECH SIE TA FRYZJERKA PRZEJDZIE PO INNYCH SALONACH NP TRENDY ..ITP I SIE DOWIE JAK WYGLADA FACHOWA OBSŁUGA! NIE POLECAM TEJ FRYZJERKI ROBI POPROSTU NA ODCZEP SIE , NIE ZALEŻY JEJ NA KLIENTKACH,A JEŚLI CHODZI O SALON TO BRUD NA BRUDZIE! CZY TAM CHODZI SANEPID WOGULE?
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 15.11.2010 21:00:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa,precyzyjny, krótki termin-konkretna data i godzina, dobre i szybkie strzyżenie, profesjonalny dobór fryzury do twarzy, ceny na przeciętną kieszeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwa dnia: 01.09.2010 14:27:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO PALI WŁOSY! NIE POLECAM TEGO FACHOWCA
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 18.08.2010 19:28:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie przyjemna ta pani Monika!byłam tam raz i juz tam na pewno nigdy nie zajrze
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 23.07.2010 10:18:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: porobiła plamy na głowie!!! nie wiem jakim ona rozjaśniaczem pracuje?żółte włosy wychodzą! a płacić za te usługi u tej pani jak za woły!! duzy NEGATYW!!!! bardzo chamska dla swojego personelu co widać gołym okiem! po odejściu klientki pani Monika obgaduje(byłam tego świadkiem)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: monika dnia: 17.06.2010 21:49:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo długie czekanie! nie punktualność nie umie dopasować fryzury do twarzy,robi plamy w balejażu! niestaranność!
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: była klientka dnia: 11.06.2010 22:40:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam się z wcześniejszym komentarzem!robi na odczep się!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 25.05.2010 23:08:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo chamska w stosunku do klientek juz po samym jej wyglądzie widać!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: aneta dnia: 21.05.2010 20:42:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: krzywe strzyżenie męskie, lewa strona krótsza od prawej
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.03.2010 16:27:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naganne zachowanie wobec klientek1 nie umie dobrać fryzury do tawrzy! i plamy po balejażu
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 03.02.2010 22:45:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją