Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio M-Twój Fryzjer. Salon fryzjerski. Kwartnik D.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Małopolskie, 34-200 Sucha Beskidzka Piłsudskiego 1a
Telefon: 504126953
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 87% pozytywna 14x 3x 2x

Jakość usług: 93% wysoka 14x 3x 1x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 13x 3x 1x
Ceny usług: 45% niskie 5x 6x 6x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 6551
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Studio M-Twój Fryzjer. Salon fryzjerski. Kwartnik D.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientka studia m od 10 lat i przrz te 10 lat nawet nie pomyslam o zmianie fryzjera. Za kazdym razem jestem bardzo zadowolona z jakosci uslug. Profesjonalne podejscie do klienta, zawsze służą dobra radą. Co więcej, w salonie mozna zrobić wspanialy makijaz... coz pisac najlepszy salon w okolicy :) Pozdrawiam ekipe studia m !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika s. dnia: 2014-08-24 13:49:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką salonu Studio juz od kilku lat. Za każdym razem jestem bardzo zadowolona z ułożonej fryzury a przede wszytskim z makijażu! ktory jest najlepszym makijażem! Ever! Trzyma się przez całonocną szaloną imprezę! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ana dnia: 2014-02-27 23:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa która umie dobrać odpowiedni kolor do urody klientki ;) Korzystam z ich usług już dobre 3 lata i za każdym razem wychodzę zadowolona ;)) POLECAM w 100000 % ! ;))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2013-11-09 15:37:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu farby są fatalne trzymają się max 2-3 tygodnie ceny kosmiczne, a usługa tragedia!!! Chodzę tam od dawna, kiedyś jak nałożyli farbę 3 miesiące się trzymały nawet,a teraz nawet trzech tyg nie wytrzymują i włosy są okropne pomimo, że mam zdrowe. Polećcie jakiś fajny salon!?
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonimka:) dnia: 2013-11-06 13:30:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JAKO STALA KLIENTKA DOSTALAM ZAPROSZENIE OD STUDIA M NA 10LECIE TEGO SALONU :)PRZEMILA AFTOSFERA (JAK ZAWSZE ZRESZTA:))TORT SZAMPAN I PTEZENTY :(DOSTALAM TAKZE BON NA GRATISOWE STRZYZ. Z PIELEGNACJA:)RAZ JESZCZE CHCE WAM STUDIO M ZYCZYC KOLEJNYCH 10LAT :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KAISA dnia: 2013-10-08 19:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam:)po sobotniej wizycie w studio m goraco polecam tan salon:)mila i profesjonalna ekipa a moja fryzura wieczorowa mimo brzydkiej deszcowej pogodzie trzymala sie rewelacyjnie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-23 12:45:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM PO PIERWSZEJ WIZYCIE W TYM SALONIE I NAPEWNO ODWIEDZE JESZCZE TEN SALON:)PANIE DORADZILY MI KOLOR WLOSOW ZROBILY MASKE REGENERUJACA PO LECIE DOSTALAM KARTE STALEGO KLIJETA GDZIE 10USLG.JEST GRATIS I MALO TEGO DOSTALAM TEZ PIEKNY ZESTAW KOSMETYKOW DO PROSTOWANIA WLOSOW:)SA ZLOSLIWI KTORZY ZAWSZE COS ZNAJDA ALE JA POLECAM TEN SALON:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ANIA dnia: 2013-09-03 20:53:24 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Farby trzymają się bardzo krótko po ok trzech tyg już włosy są matowe i nie ładne. Wcześniej byłam zadowolona teraz czas na zmiany.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kokosia dnia: 2013-05-28 12:52:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam wszystkich:)bardzo polecam ten salon mila i profesjonalna ekipa w dodatku mozna sobie zrobic makijaz u pani Heleny dodam ze bylam pod wrazeniem jak dlugo sie trzymal owszem ceny sa nie zaniskie ale warte:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-22 19:01:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jesli chcesz po wizycie w STUDIO M pedzic do innego fryzjera zeby cie ratowal to zapraszam.Moja noga juz tam wiecej progu raczej nie przekroczy
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2013-03-25 16:47:32 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa ok, kolor-ok, cięcie również. Jednak troszkę inaczej się umawiałam, a inaczej bylam obsluzona-ustalone bylo, ze przyniose wlasna farbe, a na miejscu dowiedzialam sie, ze nie zafarbia mi wlosow moja farba-dobrze ze mialam DUZO wiecej kasy przy sobie, bo wyszlabym na idiotke. Moim zdaniem-jesli kogos stac, to tam moze chodzic.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2012-10-01 17:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z tego co zauważyłam ceny zależne są od ilości zużycia materiału i faktycznie są różne podobnie jak i nasze oczekiwania,jednak mamy do czynienia z profesjonalistkami które widać że kochają swoją prace i dbają o swoje klientki,atmosfera super naprawdę polecam,wizyta w tym salonie to pełny komfort i relaks:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nina dnia: 2012-05-19 00:42:48 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedyś jak była inna "ekipa" było bez zastrzeżeń,teraz jestem trochę mniej zadowolona i ceny są dosyć wyskie i bardzo się wahają nie ma stałych cen !!!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: wiki01 dnia: 2012-03-06 10:45:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jeśli fryzury wieczorowe - tylko tam! :) miła obsługa, przyjemna atmosfera. no i możliwość wykonania makijażu w tym samym miejscu, co fryzurę! POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-11 15:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super. Fajna i sensowna obsluga. Niskie ceny, za 30 zl mam mycie, strzyzenie, modelowanie, prostowanie i wychodze gotowa na impreze. Polecam Pania Anetke, ma pasje i fach w reku i jest bardzo sympatyczna osoba. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2012-02-08 17:42:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i miła obsługa. Ludzie tam pracujący znają się na swojej robocie, potrafią zawsze doradzić w jakiej fryzurce jest ładnie. Ceny na każdą kieszeń. Byłam u wielu fryzjerów ale jednak tylko z obsługi w tym salonie jestem zadowolona w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2011-10-24 12:42:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,gorąco polecam ten salon,obsługa fachowa i bardzo miła,korzystam z ich usług już ładnych parę latek;).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2010-12-15 19:32:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę milo i fachowo! Trzeba tylko pamiętać że farby które tam są stosowane po jakimś czasie zmywają się. Co ma swoje plusy i minusy. Plus- nie widać odrostów, minus- w niedługim czasie włosy stają się jaśniejsze. Ale polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dofa dnia: 2010-01-28 20:06:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracownicy znają się na tym co robią i robią to niesamowicie =D wypróbowałam i jestem zachwycona!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marchewa dnia: 2009-09-03 18:29:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją