Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Rychter Wilhelm. Studio fryzjerskie

Zawód: Fryzjer 
Adres: Łódzkie, 90-013 Łódź Kilińskiego 120
Telefon: 426306681
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 62% pozytywna 5x 3x

Jakość usług: 57% wysoka 4x 1x 3x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 2x
Ceny usług: 40% niskie 2x 2x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4070
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Rychter Wilhelm. Studio fryzjerskie

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Pan Wilhelm to prawdziwy profesjonalista. Polecam z czystym sumieniem. Mama zadowolona ze strzyzenia bardzo..ja dzis bylam na kolorze i jestem zachwycona. Efekt koncowy niesamowity. W salonie ogolnie super luzna atmosfera. Milo..czysto..cieplo;) Pozdrawiam całą ekipę :) Kasia.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kasia Szczesniak dnia: 2019-01-23 12:07:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Rychter świetnie strzyże (chodzę od jakichś 4-5 lat) i jeszcze mnie nigdy mnie zawiódł, ale tak naprawdę jego mistrzostwo widać podczas czesania/modelowania. Strzygł też moją córkę i również była bardzo zadowolona. Wysłałam też koleżankę do zrobienia fryzury ślubnej, była zachwycona (a włosy nosi bardzo krótkie, wiec mogłoby się wydawać, że niewiele z nich można wycisnąć). Czasami trochę trzeba poczekać, ale i tak polecam z ręką na sercu. PS. Kiedyś poszłam podstrzyc samą grzywkę, jako stałej klientce zrobiono mi to bezkosztowo. Za strzyżenie (włosy do połowy szyi) ostatnio płaciłam 60 lub 70 zł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2016-08-03 16:23:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tylko w tym salonie czuję się bezpiecznie ;-) Zawsze wychodzę odnowiona i zadowolona , już od 5 lat ;-))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MonikaŁ. dnia: 2014-10-28 10:42:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona,usługa odbyła się bez zastrzeżeń, wszystko czego oczekiwałam zostało zrealizowane, nawet ponadto . Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2014-08-25 11:47:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak kiepsko nie byłam obcięta jak przez Pana Witka. Za zawrotną cenę byłam obcięta gorzej niż źle.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Reklamacja niestety nie była uwzględniona.
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2013-09-22 10:51:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem załamana po wizycie w tym salonie.Zamiast blondu zrobili mi na głowie kolor żółto-biały...Nie dosyć,że kolor wcale nie wyszedł równomierny..to jeszcze żółty na czubku a tuż przy samej skórze biały!!!!Nie polecam nikomu.Jestem cholernie rozczarowana i żałuję,że oddałam moje włosy w ręce salonu Wilhelm Rychter na ul.Kilińskiego.p.s. nie wspomnę już o wysokiej cenie tej całej"przyjemności.."
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: załamana dnia: 2011-03-31 17:16:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety jestem załamana po wizycie w tym salonie, kolor zamiast jasnego blondu jest zółty a przy nasadzie biały, włosy zostały spalone chociaz ostrezegałam że farbe nalezy krótko trzymać! niestety ale mam wrazenie ze dostałam się w rece uczennicy a nie profesjonalisty!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Łodzianka dnia: 2011-03-20 20:00:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona profesjonalną obsługą i przyjazną atmosferą w tym salonie. W końcu zrobiono porządek na mojej głowie, w dodatku doradzono co zrobić, aby uzyskany efekt utrzymać na długo po powrocie od fryzjera. Gorąco polecam P.S masaż głowy - super odprężenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-16 18:01:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją