Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Grace. Salon fryzjersko - kosmetyczny. Grażyna Grałka

Zawód: Fryzjer 
Adres: Łódzkie, 90-307 Łódź al. Piłsudskiego 15 lok. 23
Telefon: 426346575
Adres e-mail: galeria(małpa)grace.pl
Strona internetowa: www.grace.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 47% pozytywna 11x 2x 12x

Jakość usług: 68% wysoka 11x 8x 5x
Terminowość: 78% bez zastrzeżeń 15x 2x 4x
Ceny usług: 0% niskie 10x 12x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 8176
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Grace. Salon fryzjersko - kosmetyczny. Grażyna Grałka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super obsługa, miła atmosfera i fachowść!! takich salonów nam Brakuje w Polsce. POLECAM KAZDEMU kto ceni dokldność i umiejetnosc fryzjerow!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: violetta dnia: 2014-08-08 14:04:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Salon. Ludzie poprostu zazdrościcie!Miła obsługa, fryzjerzy profesjonalni!!! ceny? jak ceny nie sa wygurowane za umiejetnosci fryzjerów!!! NIE krytykujcie TAKIEGO SALONU.PROFESJONALIZM w kazdym CALU POLEEECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-11 11:44:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w salonie kilka razy i ani razu się nie zawiodłam. Uwielbiam p.Sebastiana,za każdym razem moje włosy wyglądają idealnie. Co do ceny nie uważam żeby było drogo...w gruncie rzeczy można iść do osiedlowego fryzjera i zapłacić mniej, ale ja bym się nie odważyła. co do atmosfery - może faktycznie trochę sztuczna...ale moim zdaniem to tylko i wyłącznie wymogi właściciela...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: D dnia: 2013-12-08 19:34:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czy ktoś może orientuje się gdzie teraz pracuje p.Inga? Byłam bardzo zadowolona z jej pracy:-)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: malgorzata dnia: 2013-09-25 10:55:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dajcie spokój salon Pani Grajki tragedia WIĘCEJ TAM NIE PÓJDĘ.
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-03-15 19:21:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie odradzam, sztuczna atmosfera, salon "na pokaz", przykładem jest cennik - jakość usług przeciętna,zwykłe strzyżenie męskie za podaną cenę to przesada. Obsługa zależy od tego czy wygląda się na bogatego. Sztuczny uśmiech właścicielki jak ktoś napisał wcześniej - próba namawiania klienta na dodatkowe usługi, brak taktu. byłem pierwszy i ostatni raz.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: adam dnia: 2012-07-07 20:22:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usługi niższa od jej ceny.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-29 09:47:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fryzjer dla dresiarzy, Panie nie rozumieją co znaczy podciąć włosy i z 15 cm długości włosów są w stanie w jednej chwili zrobić 2cm. Z własnej głupoty poszedłem tam drugi raz i po wcześniejszym ustaleniu że podcinamy tylko boki a góry nie skracamy, zaistniala identyczna sytuacja. Odradzam jako salon męski.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie skladalem bo szkoda zdrowia. Dziekuje, juz nie wroce.
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-30 17:23:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeczytałam kilka opini na temat Salonu Grace i sama chciałam sprawdzić jaki w tym Salonie panuje klimat i jak są wykonywane usługi.Powiem szczerze,że jestem pozytywnie zaskoczona i nie rozumiem ludzi,którzy wypisują bzdury na temat obsługi salonu i klimatu tam panującego.Wszystko od momentu wejścia do chwili wyjścia było ok.Pani w recepcji miła z uśmiechem na twarzy,fryzjer Sebastian bardzo profesjonalny,sympatyczny.Podczas mojej wizyty pojawiła się też właścicielka salonu i tu mogłabym się poskarżyć.!Sztuczny uśmiech na twarzy i naciąganie klientów to w dzisiejszych czasach nie sposób na biznes.Pozdrawiam wszyskich pracujących tam ludzi.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2012-05-19 10:59:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś byłam w Salonie w Manu,po przeczytaniu kilku nie pochlebnych wpisów o Salonach Grace spodziewałam się najgorszego.Ku mojemu zdziwieniu,po wejściu do Salonu przywitała mnie pani z uśmiechem na twarzy,po czym szybko się mną zajeła.Wskazany przez nią fryzjer,również przywitał się ze mną i zaczął obcinać mi włosy.Usługa wykonana profesjonalnie,ceny fakt trochę wysokie,ale za to przepyszna kawa.Po skończonej usłudze pani zapytała czy wszystko ok.i zaprosiła na następną wizytę.Wydaje,mi się że niektóre wpisy są poniekąd wyssane z palca.Polecam ten Salon.!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: .
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2012-02-16 00:21:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klient traktowany jest w salonie w Galerii jak wróg. Atmosfera nieprzyjemna, obsługa arogancka!!!! To wszystko mimo wysokich kosztów usług!!!!!Wydałam w salonie 450 zł. Nie rozpoczęto wykonywania usługi mimo ustalonej wcześniej godziny!!!Opinia dotyczy salonu w Galerii Łódzkiej
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-14 16:02:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem przygnębiona po wyjściu z tego salonu, więc nie będę dużo pisała, bo chce mieć ten wpis już za sobą. Nie polecam, ze względu na "fachowców" i na niemiłą atmosferę, która tam panuje. Nie podoba mi się ten salon. Poza tym jest tam taka tendencja, że jak ktoś wchodzi normalny, to od razu czuje się źle, bo patrzą na niego z góry albo mierzą od stóp do głów z jakimś niesmakiem. Co to w ogóle jest?! Klimacik raczej dla tych bogatszych ale zważywszy, że cięcie na bardzo przeciętnym poziomie, to nie polecam. Niewarte pieniędzy.
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zniesmaczona dnia: 2011-10-07 17:14:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pewien piątek odwiedziłem Salon GRACE w Galerii i chyba fryzjerka mnie obsługująca była w złym humorze lub miała złe dni.Po pierwsze zrobiła mi łaskę,że mnie w ogóle obetnie a po drugie to dawno nie byłem tak żle obcięty.Ta pani miała czarne,nieuczesane włosy jest niewysoka i poprostu asympatyczna.Oh te kobiety.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: KONRAD dnia: 2011-06-13 21:10:20 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, p.Grazyno jestem pani długoletnią klientką i szczerze mowiąc jestem w ogromnym szoku po tym jak pani pracownica wypowiada sie o pani.Mowa o pani recepcjonistce,nie interesuje mnie pani zycie osobiste oraz poglądy, ale zostałam postawiona przed bardzo nie miłą sytuacją,kiedy pani pracownik zaczął opowiadac mi o pani i to w dość nie miły sposób...Prosze tylko żeby wzieła pani ten komenarz do serca i wydaje mi sie ze nie jestem jedyną klientką,która doswiadczyła tego rodzaju zachowanie.POZDRAWIAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2011-06-04 00:38:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,miałam ostatnio okazje przekonac sie jak wygląda wizyta w salonie "GRACE" i muszę przyznac ze do tej pory nie mogę wyjść z podziwu.Przywitała mnie pani z recepcji,po wczesniejszym prześwietleniu mojej osoby od gory do dołu;-)następnie wydała polecenie p.Filipowi(chyba tak miał na imie)zeby się mną zajął.SUPER...może było by i miło gdyby nie fakt ze otóż ten fryzjer był chyba po ostrej imprezie(czerwona twarz,szkliste oczy,sapanie nad uchem oraz trzęsące się ręce)GRATULUJE!!!!Po skonczeniu usługi nie mogłam wyjść z podziwu ze mogę aż tak fatalnie wyglądac,po czym udałam sie do recepcji zapłacic za wykonaną usługę.Pani recepcjonistka chyba widziała mój zachwyt i dodała tylko SUUPPER... ale patrząc na jej wygląd mogłam się tego spodziewac....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: agnieszka z łódzi dnia: 2011-05-31 09:05:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-19 12:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona korzystam z usług od kilku miesięcy u pani Asi moje włosy są w dużo lepszej formie i wreszcie mam kolor oraz strzyżenie dobrane do mnie.....jedyny minus to ta zmiana miejsca na galerie nie wiem po co to było zrobione!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: renata dnia: 2011-02-26 19:39:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług salonu w Manufakturze. Atmosfera bardzo sympatyczna i relaksacyjna bez opowieści dziwnej tereści - czego nie cierpię. Fryzura i kolor farby zaproponowany przez fryzjerkę (P.Ingę) odmieniły mnie na korzyść. Fryzjerka bardzo konkretna i pewna tego co robi. Jestem bardzo zadowolona ze swojego wyglądu i o to przecież nam klientom chodzi. Cena wysoka ale nie byłam zdziwona gdyż zapytałam przed skorzystaniem z usług salonu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: margaret dnia: 2011-01-06 00:08:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam w salonie w Manufakturze , usługa na przeciętnym poziomie , pracownicy wyglądają jakby byli zakładnikami lub niewolnikami szefowej a posępna mina szefowej była dla mnie szokiem ,atmosfera dla mnie co najmniej sztuczna
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: lazurowapani dnia: 2010-12-20 20:28:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czegoś takiego się nie spodziewałam.Byłam umówiona na wizytę w Salonie Grace(Manufaktura)na strzyżenie włosów i na zabieg na twarz.Spóżniłam się trochę,ale przywitano mnie z uśmiechem .Szybko i sprawnie weszłam na Spa,było super aż do momentu przejścia na stronę fryz.Pani która miała się mną zajmować odmówiła mi wykonania usługi!!!!!!!!!!!!!Bo wychodziła już do domu.Poprostu jakaś farsa.Za kogo ma się ta osoba?Za profesjonalnego fryzjera?.Napewno NIE.Tak nie postępują profesjonaliści.Chciała mi pokazać,że jest kimś?że postawi na swoim.Chcę żeby pani wiedziała że jest pani poprostu NIKIM i że tak nie postępuje się z klientem,bo to właśnie z Nas pani żyje.I czy się to pani podoba czy nie tak już jest.Mam tylko nadzieje że kadra kierownicza tego Salonu wyciągnie wnioski wobec tej fryzjerki(małej,grubej-wyglądającej jak czarownica).A pani z recepcji więcej razy nie będzie jej tak polecała.Nie wiem czy wrócę do tego Salonu.Rozżalona klientka...............
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KAŚKA dnia: 2010-09-30 08:16:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam kilkakrotnie w Salonie GRACE w Manufakturze i dotychczas wychodziłam zadowolona.!!!Dopóki nie wpadłam w ręce p.INGI-uwaga na tą kobiete.Niesympatyczna,zadufana w sobie z kompleksami osoba.Do tego ZERO fachowości.Brak propozycji dla klienta i hamski sposób bycia bruuuuuuu.Odradzam tę fryzjerke!!!!!!!!KAMA.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KAMA dnia: 2010-08-15 00:02:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki pozytyw! Polecam panią Ingę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: The11April dnia: 2010-06-16 08:25:52 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pracownicy mili z fachowością różnie bywa,moim sparwdzonym fryzjerem jest Aga:) i oczywiscie p.Grazyna ale na nią mnie nie stać!!!ceny ogólnie z kosmosu a u szefowej z...:P Poza tym nie podoba mi się traktowanie pracowników przez pracodawcę zwłaszcza przy kliencie:( minus dla Pani Grałki buuuu... Modelowanie największy minus wszystkich pracowników tylko szefowa ma w tej dziedzinie fach w ręku:( Pozdrawiam cały personel:)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-01-10 11:38:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas mojej wizyty szefowa wprost bez wyraźnej przyczyny w wywyższający się sposób strofowała pracowników. Nie sprzyja to niestety atmosferze relaksu, z czego podobno ten "salon" słynie. Srogo się zawiodłam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2010-01-06 19:37:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Salonu Grace miła i fachowa obsługa i perfekcyjność stylistów!!!POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: asia dnia: 2009-11-11 00:12:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją