Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dobosz Elżbieta. Salon fryzjerski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Lubelskie, 23-400 Biłgoraj gen. Komorowskiego 3
Telefon: 846866158
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 100% pozytywna 39x 3x

Jakość usług: 100% wysoka 35x 4x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 34x 4x
Ceny usług: 9% niskie 1x 25x 10x
Ilość opinii w serwisie: 42
Ilość odsłon profilu firmy: 9413
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Dobosz Elżbieta. Salon fryzjerski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: widać doświadczenie i że się zna na robocie, najlepsze fryzury czesze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nati dnia: 12.01.2020 22:43:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki profesjonalizm,to co można powiedzieć o salonie Pani Elżbiety.Wreszcie znalazłam swojego fryzjera.Polecam serdecznie.Sylwia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.10.2018 14:09:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie było jakoś drogo, jak słyszałam od koleżanek, za to bardzo dobrze. pani ela wie, co robi. bezkonkurencyjna, a ja mam cudownie zrobione włosy :) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Caro dnia: 28.04.2017 22:16:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do tego salonu z polecenia.Nie mieszkam w Biłgoraju ale już zawsze będę się strzygł u Pani Eli.Pełen profesjonalizm, pani miła i bardzo piękna.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 15.11.2016 17:25:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie wysokie ceny czesałabym się w tym salonie przynajmniej raz w tygodniu.PJ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 20.05.2016 20:28:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę,że trafiłam do tego salonu wreszcie jest ktoś kto zaopiekował się moimi włosami.Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 07.04.2016 21:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do tego salonu już wiele lat i zawsze jestem na nowo zachwycona moimi włosami pani Ela to wyjątkowa osoba zawsze profesjonalnie potrafi doradzić to jest osoba której warto zaufać. Polecam Patrycja W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 19.03.2016 23:43:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mnie najlepszy fryzjer w mieście - dlatego też najdroższy. Fryzura zawsze jest dobrana do kształtu twarzy i rodzaju włosów, ponadto włosy dobrze się układają nawet kiedy już sporo odrosną. Za strzyżenie i malowanie sporo zapłacisz ale wyjdziesz zadowolona POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: EDYTA dnia: 07.03.2016 12:30:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z FRYZURY- WŁOSY SAME SIĘ BARDZO DOBRZE UKŁADAJĄ I WSZYSCY KOMPLEMENTUJĄ :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.11.2015 22:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcona pozytywnymi opiniami postanowiłam odwiedzić salon pani Eli Dobosz chociaż słyszałam, że tanio nie jest .Robiłam ombre i nawet nie marzyłam że będzie tak pięknie fakt zapłaciłam trochę ale było warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 02.04.2015 19:58:41 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czesałam się U Pani Eli na studniówke. Chciałam lekko pofalowane włosy a zrobiła mi burze loków na głowie ;/ jakies afro. To był mój ostatni raz w tym salonie. Salon czysty zadbany ale podejscie do klienta na średnim poziomie...jakby pani fryzjerka była jakaś obrażona. W Biłgoraju na pewno jest wiele fryzjerów którzy robią piękne fryzury i są przede wszystkim uśmiechnięci:)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: werty dnia: 17.02.2015 17:01:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze Super.Strzyżenia i koloryzacje zawsze w pełni przemyślane.Trafiłam do tej pani z polecenia i jestem zachwycona.Wreszcie jestem profesjonalnie obsługiwana.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 25.01.2015 18:47:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zamieniłabym na żadnego innego fryzjera. Zawsze idealnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karo dnia: 04.12.2014 11:46:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełny profesjonalizm, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 13.02.2014 09:59:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam, małe miasto a może się poszczycić fryzjerką na poziomie woow ;) Ma styl i klasę dlatego nie robi wiochy na włosach klientek, ja osobiście mam piękny hollywoodzki blond :D rzadko się zdarza ktoś z takim talentem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola dnia: 20.12.2013 22:41:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, byłam u Pani Eli na czesaniu. Mam proste, ciężkie włosy i oczekiwałam świetnej fryzury, która przetrwa do rana. Nie zawiodłam się, loki trzymały się przez całe wesele i co najważniejsze nie były sztywne od lakieru!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 07.11.2013 13:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pani Eli bo poleciła mi koleżanka i jestem zachwycona Pani zaproponowała mi bardzo piękny kolor zrobiła super fryzurę i powiem wam że wolę chodzić do kogoś kto wie co robi a ni tylko się uśmiecha .Byłam już kilka razy i serdecznie wszystkim polecam.Fryzurę na wesele też robiłam i była OK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 02.10.2013 14:36:15 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czesalam sie na wesele, bylam zadowolona z fryzury, ale nie wiem czy wybiore sie tam znowu. powód? wysokie ceny a przede wszystkim niemiłe nastawienie do klienta. Boże..ołaziłam sie juz z 200 razy po fryzjerach a tak niemiłej fryzjerki w zyciu nie spotkałam..nie mam pojęcia z czego to wynika
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: anlaby dnia: 15.09.2013 15:12:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO PROFESJONALNA ,SUPER CIECIA I KOLORYZACJE.SALON CZYSTY ,PANI BARDZO MILA. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 01.09.2013 18:32:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ładnie ścina ale mega droga i jest nie delikatna szarpie te włosy jak suszy na okrągłej szczotce że aż boli pozatym ma wiecznego focha jakby za kare pracowała, no ale cuż może ma ciężkie życie, problemy albo taka już jest.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zosia dnia: 27.08.2013 18:37:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam u Pani Eli i jestem bardzo zadowolona,wczesniej strzyglam sie w Montowni w Lublinie ale szkoda mi czasu i kasy bo jakosc uslug w salonie Pani Eli jest rownie wysoka polecam wszystkim.WIOLKA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 01.02.2013 10:46:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kreatywna ,super ciecia ceny troche wysokie ale ida w parze z usluga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 19.11.2012 16:14:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie myslalam,ze w Bilgoraju ktos jest w stanie mnie dobrze ostrzyc ale kolezanka polecila mi salon PANI Eli no i powiem,ze jestem pod wrazeniem .Pani jest bardzo kompetentna zrobila mi nowa fryzure i kolor jakiego sama bym chyba nie wybrala .E.b
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 10.08.2012 11:26:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U Pani Eli strzyge sie od niedawna i jestem bardzo zadowolona.Robilam tez kolor i zanim mi Pani pomalowala wlosy przeprowadzila dokladny wywiad jakie zabiegi mialam wczesniej wykonane kolor mam swietny i fryzurke tez .POLECAM Ania.P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 06.08.2012 16:38:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zachecona tyloma poztywnymi opiniami wybralam sie do salonu e.dobosz. I nie zawiodlam sie;) co prawda, na razie bez zadnych szalenstw i zmian wizerunku, jedynie konce i grzywka, ale i tak jestem zadowolona,bo wlosy sie fajnie ukladają. zobaczymy jak bedzie pozniej:PP Salon ladny, milo fajnie, na pewno polece znajomym i sama niedlugo znow sie wybiore:]]
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dagny dnia: 20.02.2012 15:55:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja strzyge sie u Pani ELi wiele lat i zawsze jestem zadowolona . P ani Ela to swietnie wyszkolona fryzjerka ,wszystkie ciecia sa zawsze super .Polecam wszystkim.wiola.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 27.01.2012 09:33:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykwalifikowana,mega kreatywna i cudna oprócz tego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 18.01.2012 15:11:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ela to moja najlepsza fryzjerka, jest niezastapiona.polecam.Magda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.11.2011 10:15:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam u Pani Eli ,mam wspaniala fryzure i piekny kolor .Pani Ela jest swietna naprawde wie co robi.Polecam Magda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 19.10.2011 10:50:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja mieszkam w Krakowie, ale ilekroc mam okazje to bywam w salonie u Pani Eli.To swietna stylistka i jest zawsze zadbana w salonie jest zawsze czysto a fryzury od Pani Eli sa zachwycajace.H.E.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: H.E. dnia: 01.08.2011 17:45:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U pani Eli byłam zaledwie dwa razy i faktycznie ma fach w rękach, potrafi świetnie doradzić, fryzury od niej nie są ,,na jedno kopyto" jak w innych salonach. Jednakże jest trochę chłodna w stosunku do klientów - takie odniosłam wrażenie no i ma dosyć wysokie ceny ale idą w parze z usługą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: floo dnia: 28.07.2011 17:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a ja u Pani Eli czeszę się już od 6 lat (zarówno koloryzacja jak i strzyżenia, sporadycznie fryzury okolicznościowe) i nie zmieniłabym jej na żadną inną fryzjerkę. często się szkoli,salon nowoczesny, czysty i zadbany, do takiej osoby siada się na fotel z zaufaniem, no i miła atmosfera. Zresztą nigdy nie zdarzyło mi się wyjść z salonu niezadowolona. Co do cen, jakość usługi idzie w parze z ceną, więc mam świadomość dobrej inwestycji w swój wygląd. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: agnieszka j dnia: 25.07.2011 11:33:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest swietna i bardzo mila zawsze doradzi .To doskonala stylistka ,bardzo dba o zadowolenie klientow wsalonie u pani Eli jest zawsze wspaniala kawa i pyszna herbata .Polecam Ewa.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ewa dnia: 01.06.2011 12:25:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalna chodź czasem nie miła i nie poswięcająca wystarzająco duzo uwagi klijętowi, gdyby nie jej negatywne nastawienie do ludzi na pewno miala by wiecej klijętow
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: magda dnia: 21.05.2011 15:59:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ela to profesjonalistka.To super,ze pracuje w Bilg0raju.Polecam,karolina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: karolina dnia: 27.01.2011 10:20:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI ELA JEST NAJLEPSZA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 22.11.2010 10:49:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pokarz opinie jola
Opinia dodana przez: dnia: 14.10.2010 09:52:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super fryzjerkana szkoli sie ciagle nie tylko w polsce ale tez w akademiach fryzjerskich w innych krajach ,jest profesjonalistka,bardzo mila i pewna swoich decyzji polecam wiem ze przyjezdzaja do niej panie nawet z lublina no i to jedyny markowy salon wmiescie jeszcze raz polecam jola
Opinia dodana przez: jola dnia: 13.10.2010 18:57:56 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedyś moja ulubiona fryzjerka. Teraz co raz mniej jestem zadowolona. Co raz mniej czasu jest mi poświęcane jako klientce, i nie zawsze jestem miło traktowana pomimo że jestem stałą klientką. Fryzury tez nie zawsze są w 100% mnie zadawalające tak jak to było kiedyś...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Katrin dnia: 21.08.2010 22:44:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani ela jest stuprocentową profesionalistką,z niesamowitym darem doboru fryzury,niesamowicie kreatywna i pewna swoich ponad przeciętnych możliwości to wielkie szczęście ,że pracuje w biłgoraju chociaż jej umiejetności, profesjonalizm i to coś co posiada niewielu ludzi pozwoliłoby jej być mistrzynia niedościgłą w swoim fachu. pozdrawiam julia
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: julia dnia: 09.07.2010 17:04:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie od lat najlepsza fryzjerka w mieście i podejrzewam, że nie tylko... Nie poprzestaje na zdobytym już doświadczeniu,lecz przez cały czas się doszkala z najnowszych trendach w różnych miejscach świata... No i ogromny plus za pracę na profesjonalnych kosmetykach do włosów:)) Czesała mnie m.in do ślubu, zawsze miła, potrafi doradzic:) Zawsze wychodzę zachwycona nowymi włosami:P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 09.03.2010 15:01:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ....
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 04.08.2009 07:05:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją