Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Szymczak. Studio fryzjersko - kosmetyczne. Szymczak R.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-806 Bydgoszcz al. Planu 6-letniego 33
Telefon: 523620888
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 28% pozytywna 2x 5x

Jakość usług: 33% wysoka 2x 4x
Terminowość: 40% bez zastrzeżeń 2x 1x 3x
Ceny usług: 0% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2027
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Studio Szymczak. Studio fryzjersko - kosmetyczne. Szymczak R.

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odeszłą najlepsza fryzjerka jaka tam pracowała - Pani Natalia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: .. dnia: 2013-01-23 15:49:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poraszka nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-05 21:17:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-15 20:48:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam teraz tego salonu niestety moja fryzjerka odeszła i byłam u drugiej co tam pracuje jestem nie zadowolona i już mnie tam nie zobaczą.Jeżeli ktoś wie gdzie pracuje pani Natalia to proszę napisać, bo musi mi ratować to co tamta zrobiła
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-30 22:40:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę bo tego salonu 4 lata do p.Natalii.pasemka robi rewelka, dokładnie,tak samo ciecie.Swoje odsiedzę ale zawsze wyjdę zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-25 11:16:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam zadowolona w usług.Zostałam zrobiona tak jak chciałam,udzielono mi porady jak mam dbać o włosy,gdzie u innych nie udzielano mi wiec byłam zdziwiona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-25 18:10:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie:
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: dnia: 2010-03-25 14:48:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją