Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio 7. Salon fryzjersko - kosmetyczny. Oczachowska A.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 88-100 Inowrocław Roosevelta 15 lok. 2
Telefon: 523551733
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 68% pozytywna 13x 6x

Jakość usług: 76% wysoka 13x 2x 4x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 15x 1x 2x
Ceny usług: 40% niskie 2x 13x 3x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 5100
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Studio 7. Salon fryzjersko - kosmetyczny. Oczachowska A.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon Studio 7 obsługa na wysokim poziomie wykonanie usługi jaką chciałam oceniam super jestem bardzo zadowolona zresztą jak zawsze wychodząc z tego salonu..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2019-04-24 18:52:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś po raz drugi miałam okazje korzystać z usług fryzjerskich w Studio 7 jestem bardzo zadowolona z koloryzacji wykonanej przez panią Monikę i strzyżenie moich włosów przez panią Anetę..atmosfera w salonie super ..czysto ..zadbanie o klienta by dobrze się czuł a nie jak piąte koło u wozu którego trzeba obsłużyć ...jestem zachwycona i polecam ten salon..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna P dnia: 2019-01-23 18:40:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W dniu dzisiejszym skorzystałam z usług fryzjerskich w tym salonie jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia przez Panią Anetę moich lokowanych włosów pierwszy raz mam tak super dobraną fryzurę i kolor wykonany przez Panią Monikę...bardzo duża wiedza jak mam dbać o moje włosy i skórę głowy..polecam ten salon...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta W. dnia: 2017-11-29 21:54:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi w Studio 7 wykonane są w profesjonalny sposób ...osoby pracujące dbaja o klienta potrafią doradzić...jestem bardzo zadowolona z wizyty i myślę,że znalazłam swojego fryzjera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-03-10 21:56:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzis po raz pierwszy bylan w salonie Studio 7 jestem bardzo zadowolona z uslugi bardzo dobrze dobrany kolor i fryzura polecam p.Anete..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-11-09 21:53:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie nie polecam. Poszłam z prośbą o podcięcie 1-2 cm. Wyszłam z fryzurą o zupełnie innym fasonie dużo krótszą. Na moje uwagi Pani zareagowała: ojej teraz przynajmniej wyglądają zdrowo! Nie to zlecałam, pani nie słucha kompletnie i realuzuje swoją wizję. Bardzo nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2015-10-31 14:24:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam tam żeby się uczesać na imprezę sylwestrową. Dawno już nie byłam tak źle uczesana. Pomoc w doborze lub w doradzeniu fryzury ZEROWA a trwałość wykonania taka że do wieczora po lokach brak śladu. NIE POLECAM TEGO SALONU FRYZJERSKIEGO. ZMARNOWANE PIENIĄDZE!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2015-01-07 19:12:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PIERWSZY RAZ SKORZYSTAŁAM Z USŁUG WYKONANYCH W TYM SALONIE BARDZO JESTEM ZADOWOLONA KOLORYZACJA SUPER DOBÓR FRYZURY DO MOJEJ OSOBY EXTRA.USŁUGA WYKONANA NA WYSOKIM POZIOMIE W KOŃCU ZNALAZŁAM SWÓJ SALON.. BARDZO MIŁA ATMOSFERA TAM SIĘ LICZY KLIENT JAKO CZŁOWIEK BARDZO SYMPATYCZNIE JEST W TYM SALONIE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-07-23 20:40:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielokrotnie korzystałam i będę korzystać z usług tego salonu!!! Profesjonalizm i ceny na kieszeń studentki:D POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Medyczna dnia: 2013-11-13 12:11:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam okazje pierwszy raz korzystać z usług w tym salonie...przyjęta byłam przez panią Anetę obsługa bardzo mila doradzenie i dobór fryzury super..jestem bardzo zadowolona ..polecam ten salon...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna... dnia: 2013-11-08 19:49:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio skorzystałam namówiona przez znajomą z usług fryzjerskich w salonie Studio 7 u pani Anety jestem bardzo zadowolona z usługi i atmosfery jaka tam panuje...salon godny polecenia...no cóż co do opini róznych jeszcze nikt sie nie narodził co by wszystkim dogodził...ja z przyjemnościa bede korzystać z tego salonu...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2012-11-13 21:21:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjazna obsługa. Pani Agnieszka godna polecenia - to mało powiedziane. Korzystam z usług już ponad 3 lata... i nigdy się nie zawiodłem. Pełna elastyczność co do terminów - możliwa zmiana nawet w ostatnim momencie :-)...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.R. dnia: 2012-08-08 08:43:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość wykonania usługi na poziomie szkoły zawodowej
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-22 13:16:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poszłam pofarbować moje rozjaśniane włosy panie z salony obiecały że bd odrastać sobie w naturalnym kolorze i nie mam co się przejmować bo dobiorą taki odcień a farba na pewno się nie spłucze tym bardziej że rozjaśniałam 3 msc temu... obiecanki cacanki a głupiemu radość ... efektem cieszyłam się do dosłownie 2 umyć a potem znów cho z "żółtkiem" na głowie pieniądze niemałe bo 107 wywalone w błoto...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Madza dnia: 2011-08-22 18:50:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI AGNIESZKA ; /
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: niezadowolany klient dnia: 2011-07-10 21:56:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w studio 7 i jestem bardzo zadowolona.Mam bardzo ładne pasemka zrobione przez Panią w lokowanych włosach, i świetnie obcięte włosy przez Panią Agnieszkę.Jest bardzo przyjemnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2011-04-05 17:33:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w salonie Studio 7 bardzo zadowolona jestem fachowa obsługa i przemila atmosfera...polecam..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna dnia: 2011-03-25 21:05:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam obcinana w Studio 7 i jestem bardzo zadowolona. Dostałam porady jak pielęgnować i dbać o fryzurkę, jakie stosować suplementy, w jaki kolorze będę dobrze wygladac itp. Fryzura jaką mi zaproponowano jest dostosowana do wieku i uwydatniła moje zalety. Wyglądam bardzo dobrze :) Cięcie włosów rewelacyjne, atmosfera bardzo przyjemna. Zapisałam się od razu na koleją wizytę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ainix dnia: 2011-02-26 23:02:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ostrzegam przed niejaką p. Agnieszką z tego salonu! Najpierw czekałam prawie pół godziny aż łaskawie się pojawi, potem wysłuchałam krytyki swoich włosów (bo za grube i sypkie!!!!!!!!}. Zrobiła mi na głowie uczesanie godne uczennicy z zawodówki. Gdy zwróciłam uwagę,że go nie dokończyła stwierdziła, że ona ma teraz inną klientkę i nic nie będzie dokańczać!!!!!!!!!!!!!! Zaznaczam, że w trakcie mojego układania włosów poszła też uczesać jakąś znajomą dziewczyną chyba, bo zawzięcie opowiadały sobie o swoim życiu sercowym, a ja czekałam z mokrą głową!!! Nie widziałam jak żyję takiego lekceważenia klienta. Wróciłam do domu i byłam zmuszona zmyć z głowy to natapirowane cudo. A to wszystko za okrągłe 100 zł.Jeszcze raz ostrzegam byście nie przechodzili tego co ja.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kama dnia: 2009-09-17 22:24:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją