Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

VOX Wiktor Paździor

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi  
Adres: Dolnośląskie, Wrocław Czekoladowa 58
Telefon: 71 3337960 Kom. 603889211 Fax: 21341234
Adres e-mail: wiktor(małpa)barlinek.wroclaw.pl
Strona internetowa: www.barlinek.wroclaw.pl
NIP:
894-249-04-51
Opis działalności: dostawa i montaż podłóg drewnianych Słowa kluczowe: deska barlinecka, barlinek, montaż podłogi

Ocena: 21% pozytywna 11x 4x 41x

Jakość usług: 17% wysoka 8x 6x 37x
Terminowość: 12% bez zastrzeżeń 5x 4x 36x
Ceny usług: 25% niskie 5x 14x 15x
Ilość opinii w serwisie: 56
Ilość odsłon profilu firmy: 9429
Data utworzenia profilu: 2008-11-13 11:55:20
Data ostatniej aktualizacji: 2008-11-13 11:55:20 

Opinie o VOX Wiktor Paździor

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu uczciwie prowadzi interesy. Czy to trudno pojąć? Btw. gdzie teraz ma jakiś sklep ?
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-05 09:06:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: coś cicho się zrobiło, czyżby Pan Wiktor zakończył działalność lub ogląda świat za kratowanych firan
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-31 13:17:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A zatem życzymy udanych zakupów !!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: Totalny brak
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-14 09:57:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę że firma Zebrano prowadzi interesy bez zastrzeżeń, a i konkurencja przestała ujadać. I dobrze - planuję grubszy zakup i to jest chyba ten moment
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-12 08:40:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I niech odda pieniądze wszystkim swoim klientom, którzy czekają na "montaż" drzwi, podłóg oraz innych produktów oferowanych przez tę "firemkę".
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-27 10:53:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Nowym 2014 Roku firmie Zebrano samych sukcesów rynkowych, wielu wielu klientów i wszystkiego co najlepsze ! Niech jaśnieje blaskiem na wroclawskim firmamencie i będzie zawsze o krok naprzód od konkurencji !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-21 17:42:51 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czy ktoś zna aktualne telefony i adres firmy Zebrano?
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-12-17 19:25:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dysponuję prywatnym adresem tego pana. proszę o maila na mar.ros@o2.pl
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: koszmarna
Opinia dodana przez: mr dnia: 2013-12-09 21:21:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To nie konkurencja, tylko oszukani klienci. Gdyby firma była godna polecenia, to nie byłoby tylu negatywnych opinii!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie istnieje
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-09 10:44:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawistna konkurencjo, nie rzucaj kalumni ! Firma godna polecenia !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: rewelacja
Opinia dodana przez: W dnia: 2013-12-07 17:35:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla wszystkich zainteresowanych - "nowa" siedziba firmy mieści sie na ul. Braniborskiej 70, na końcu podwórza po prawej stronie po schodkach.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: LD dnia: 2013-12-06 14:38:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wg moich nalepszych infomracji nowego sklepu należy szukać tutaj: 51.111334,17.008837 ale wątpię żeby zastać tam właściciela. Natomiast nr konta którym się posługiwał ostatnio to: 86 1240 6683 1111 0010 2986 9690 UWAGA: TA OSOBA JEST OSZUKUJE LUDZI!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nawet nie licz, że Cie obsłuży.
Opinia dodana przez: Nie dajcie się nabrać dnia: 2013-12-05 01:38:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: również został naciągnięty przez Pana Wiktora, od samego początku coś mi w nim nie grało, najpierw zaliczka co w branży budowlanej jest normalne niestety ale nagle 3 dni po zaliczce telefony do mnie, że jest towar ale muszę wpłacić resztę i tu już nie było to standardowe zagranie ale wpłaciłem bo kurcze stoi sklep to się nie zwinie a tu, proszę, niespodzianka... z 5 paczek desek dostałem 3 a 2 się zagubiły, co za absurd, grzecznie na nie czekałem bo miały być 2 tygodnie temu, nie ma więc dzwonie a tu, niespodzianka, tel wyłaczony... wie może ktoś z Państwa gdzie ten gość dokładnie otwiera sklep? albo gdzie mieszka? pzdr Krzysiek
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-26 22:45:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Może policja wreszcie dobierze sie do skóry Paździora i odda wszystkie należności oszukanym ,łącznie ze mną. Podobno otwiera nowy lokal na Braniborskiej (usytuowany miedzy dawnym lokalem a Lidlem- budynek ASCOT).
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-11-26 18:31:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na jakim etapie jest postępowanie, czy też blefujecie? Raczej nic nie wskóracie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-11-26 17:27:28 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkich rozgoryczonych klientów proszę o wskazywanie banków, w których Wiktor Paździor może posiadać konto.
Opinia dodana przez: Lexus dnia: 2013-11-26 15:02:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłoszenie na policję na ul.Trzemeskiej
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-11-25 18:45:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę o informację gdzie zgłosiła Pani zawiadomienie na policji, nasze zgłoszenie było na ul. Trzemeskiej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: żadna
Opinia dodana przez: LD dnia: 2013-11-25 09:37:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam przed firmą ZEBRANO!!!! Wiktor Paździor to po prostu naciągacz-delikatnie mówiąć, od 14 września 2013 czekam na drzwi za które wziął zaliczke 1000 zł i dziś nie mam drzwi ani pieniędzy..Zgłosiłam sprawe na policję
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-11-18 17:21:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwrot należności finansuje z zaliczek innych klientów ?!?! Toż to piramida, a gdzie zaplecze finansowe firmy? Rezygnuję z zakupu tych 1000 m2 podłogi
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: wiesław dnia: 2013-11-08 15:52:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam wszystkich przed firmą ZEBRANO Sp. z o.o. właściciel firmy Pan Wiktor Paździor wobec mnie nie ma, już żadnych zobowiązań, w całości oddał mi pieniądze. Niestety trwało to wszystko zdecydowanie za długo. Kosztowało mnie to sporo nerwów związanych ze zdaniem mieszkania ponieważ kupiłam mieszkanie od dewelopera i byłam zobowiązana do wstawienia drzwi w ciągu trzech mc, przez firmę ZEBRANO Sp. z o.o. mieszkanie zdałam O DWA MC PÓŹNIEJ!!! Ponieważ mieszkanie w części kredytowałam z bankiem było to samo, pisanie pism i wyjaśnień...Upokarzające!!! Nikomu nie życzę takich przepraw. Pan Wiktor w rozmowach telefonicznych mówił, cytuje: " pewien klient ma mi wpłacić dziś zaliczkę to zrobię Pani przelew Pani Basiu" wpłacał mi po parę złotych na konto oczywiście czasami po dwudziestu telefonach w ciągu dnia ode mnie... Zdecydowanie nie polecam!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara Haniszewska dnia: 2013-11-02 18:46:27 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sumie (na szczęście) nie zakupiłem podłogi u tego Pana, jednak udało mi się skontaktować z kilkoma osobami które to zrobiły i są bardzo niezadowolone. Trudno mi jednak stwierdzić, czy cała sytuacja jest spowodowana złą wolą Pana Wiktora, czy tylko jego nieudolnością w prowadzeniu biznesu i przykrym zbiegiem okoliczności. Ponieważ to są rzeczy drogie, to stanowczo ODRADZAM JAKICHKOLWIEK PRZEDPŁAT.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: TW dnia: 2013-10-17 12:47:30 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdzie można teraz znaleźć sklep Zebrano? Planuję kupic 1000 m2 podłogi Kahrs do pensjonatu. Z ostatniego zakupu byłem zadowolony kxt99@interia.pl
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wiesław dnia: 2013-10-16 14:59:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie oszukanie osoby przez Pana Wiktora bardzo proszę o kontakt w celu wniesienia wniosku do prokuratury 508-912-474 Barbara Haniszewska
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Barbara Haniszewska dnia: 2013-10-10 10:00:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Wiktor Paździor poprosił mnie o zapłatę całości za drzwi i listwy przypodłogowe, łącznie ponad 5 tyś. złotych, na koniec lipca 2013r. Do tej pory nie otrzymałam ani towaru ani zwrotu pieniędzy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Po zapłacie pełnej faktury nie otrzymałam nadal towaru
Opinia dodana przez: Barbara Haniszewska dnia: 2013-10-09 21:04:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prosze nie dac sie nabrac na te firme. Totalne dno Tak jak moi porzednicy dala sie nabrac, zaplacilam a pozniej ... Moja determinacja byla jednak wieksza niz tego czlowieczka. trafilam do firmy ktorego produkt zamawialam. okazala sie ze ich naciagna na ladna sumke. dlatego tez nie dalam sie zwiesc i druga czesc podlogi odzyskalam prawie sila. podloge mam zamontowana byle jak, co bedzie dalej z nia nie wiem. oczywiscie nie jest to ta deska ktora zamawialam. nie dajcie sie nabrac on z pewnoscia gdzies wyplynie choc na braniborskiej sklep juz zamknal. na bielanach ma jakis magazyn to dla tych ktorzy go szukaja
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: wytrwala dnia: 2013-10-09 14:25:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również stałem się kolejną ofiarą nieuczciwości p. Paździora. Po licznych telefonach i przeszło 2 miesiącach oczekiwania na montaż podłogi, została ona w końcu położona (na raty, bo rzekomo zamówione deski kto. Moja radość trwała jeden dzień, gdyż na drugi dzień po montażu podłoga się wybrzuszyła. A po kolejnych dwóch dniach przyjechał montażysta od Pana Wiktora - chyba p. Sławek i zerwał 3/4 podłogi... i na tym koniec.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: LD dnia: 2013-09-30 12:20:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba ze wszystkich osób tutaj jestem jednym z większych szczęśliwców, ponieważ chociaż udało mi się otrzymać zamówiony towar z jedynie niewielkim opóźnieniem. W tej chwili próbuję zareklamować wykonanie usługi i łatwiej było by mi się skontaktować z samym Bogiem niż z Wiktorem. Tak jak piszą wszyscy - przed wpłatą pieniędzy jest dobrze, po wpłacie można zapomnieć o załatwieniu czegokolwiek.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: EeeE dnia: 2013-09-22 10:41:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ponieważ także zostałem oszukany przez Wiktora w dniu jutrzejszym składam zawiadomienie do prokuratury i urzędu skarbowego we Wrocławiu jeżeli ktoś chciałby dołączyć ze swoim wnioskiem to proszę o kontakt: tel: 503 177 765 Andrzej
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AS dnia: 2013-09-09 11:03:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam wszystkie negatywne opinie, choć mnie udało się wyrwać towar. Cudem, z presją prawnika.
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: koszmar
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2013-08-30 01:08:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 2 miesiące mówił, że jutro będzie podłoga, po czym żę już jest, a klejenie jej gratis- wyszło tak, że mam pół podłogi źle przyklejonej. Idę do sądu, ktoś dołączy? Może pozew zbiorowy? info na replyto@wp.pl To nierzetelna osoba, bezczelnie wyłudza pieniądze, wciska źle wykonaną usługę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wrocław klient dnia: 2013-06-25 13:48:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Minęły 4 miesiące od położenia podłogi. Wybrzuszyła się na całej powierzchni, tak, że przypomina krajobraz po powodzi. Przed położeniem podłogi mamiono nas, że wszystko pomierzone dokładnie, profesjonalnie. Do dziś nie otrzymaliśmy protokołów z pomiarów. Schody położono bardzo nierówno, listwy zachlapane klejem, nie do doczyszczenia. W tej chwili przedstawiciele firmy nie odbierają telefonów choć wiedzą o pilnej konieczności naprawy całej podłogi. Sprawa pójdzie do sądu, choć z tego co widzę, Pan Pażdzior już nie raz sprawy miał i tak się pozabezpieczał, że jedyną karą może być ujawnienie jego nieuczciowości, ostrzeżenie kolejnych klientów. Straszne, że ktoś taki funkcjonuje, ma się dobrze i oszukuje kolejne niewinne osoby i ich rodziny.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-11 22:55:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TE POZYTYWNE OPINIE TO CHYBA SE SAM WPISUJE!!!!OSTRZEGAM PRZED TYM CZŁOWIEKIEM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-04-13 12:18:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OSTRZEGAM !!!!!!!!!!!PAŹDZIOR JEST ZŁYM CZŁOWIEKIEM
Jakość usług: Niska
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: TODO dnia: 2013-02-15 17:19:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko bez zastrzeżeń, otrzymałem towar wysokiej jakości i atrakcyjne upusty. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: musi być dobra
Opinia dodana przez: budowlaniec dnia: 2012-02-15 09:48:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma nie jest przedstawicielem Kahrsa- oszukała juz tylu klientów, że wycofali się ze wspólpracy z nimi- patrzcie wpis na stronie Kahrs: "W związku z licznymi wątpliwościami kierowanymi do nas przez klientów niniejszym informujemy, że firmy: ZEBRANO SP. Z O. O., UL. BRANIBORSKA 58/68, 53-680 WROCŁAW, oraz Kahrs ul. HALLERA 184/2, 53-203 WROCŁAW nie współpracują z nami i nie są przedstawicielami marki Kährs."
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-01 09:10:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam przed Wiktorem Paździochem.Jest to wyjątkowo beszczelny cwaniak i dysponuję wyrokiem sądu , który mu nakazuje zapłatę .Zamówił u nas wykonanie elementów plastikowych , za ktore zobowiazał sie zapłacić w ustalonym terminie.Po otrzymaniu zamówionego towaru kontakt sie urwał i już od ponad dwóch lat jest niemozliwym skontaktować się z nim. Nadmienię ,ze dopóki nie minął termin płatności kontakt z tym Panem był wzorowy. OSOBY,KTÓRE DYSPONUJĄ INFORMACJAMI NA TEMAT NUMERU KONTA WIKTORA PAŹDZIORA,EWENTUALNIE SĄ W STANIE WSKAZAĆ JEGO MAJĄTEK PROSZĘ O KONTAKT m.ladyga@tplast.pl , lub numer tel 513656139
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: BRAK KONTAKTU Z PAŹDZIOREM
Opinia dodana przez: Tplast /www.tplast.pl dnia: 2012-01-05 11:46:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja walka z panem Wiktorem trwa juz rok. w tej chwili jestem bliski skierowania sprawy do sądu. Podłoga jest zamontowana ale jest w stanie oplakanym- czyli po niecalych 11 m-cach uzytkowania deski sie odklejają- zreszta cały czas zamontowane były nieprawidłowo. Reklamuję, reklamuje i nic...czas na coś więcej. Czy ktos z Was podjał juz kroki prawne.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-18 14:34:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna, rzetelna i uczciwa firma. Towar w konkurencyjnych cenach dostępny od ręki. Montaż na czas. Pan Prezes dba o swoich klientów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: rewelacyjna
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-31 11:40:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba opinię z 3 marca napisał sam Pan Paździor. Wystawiał nam faktury zaliczkowe, aby wyciągać pieniądze w częściach, a towaru nie zamawiał. Mówił,że towar będzie u niego na magazynie a jak będzie już moment kładzenia podłóg to je przywiezie na budowę. Schemat działania był taki sam jak w przypadku opinii poniżej. Jest kontakt do czasu kiedy nie wpłyną zaliczki, potem to klient musi cały czas szukać swojego towaru. Szukać bardzo długo, wyrywać towar, nawet kilka miesięcy, bo cały czas jest zwodzony, okłamywany,że towar jest w drodze, na innym magazynie, kurier zawalił itp, a to po prostu dostawca nie chce mu wydać towaru, bo nie reguluje z nim zobowiązań.DRAMAT, DRAMAT i jeszcze raz DRAMAT.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-02 19:33:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli zostaliście, jak twierdzicie "okradzeni" to zawiadomcie po prostu prokuraturę. Chyba, że chcieliście mieć usługę taniej, bez umowy to teraz macie. Pozostaje tylko wylewać żale na forach
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-03 11:35:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAGA Ostrzegam przed tym panem a także firmą Zebrano, 4 miesiące temu zamówiona podłoga do tej prory nie zmontowana, ledwo co udało mi sie odzyskac podłogę (pan Paździor ma bujną wyorbraźnię jezeli chodzi o zwodzenie klijenta ) o montazu możemy zapomniec, sprawa zgłoszona tam gdzie trzeba, Ogólnie jestesmy okradzeni na 2 000 zł, Ostrzegam przed kupowaniem u tego pana jakiej kolwiek deski, nigdy nie wpłacać żadnych pieniędzy do póki podłoga nie przyjedzie, za montaż płacić po montażu, jak ten czowiek jeszcze funkcjonuje ? Dramat.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-24 00:07:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAGA! Firma nie płaci za towar! Występuje pod nazwą VOX a także pod nazwą Zebrano - to ci sami ludzie i te same lokale
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-20 19:15:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pażdzior wyłudził i nie zapłacił za fakture z lipca 2010, UWAGA
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-13 14:24:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To zwykły oszust od kilku lat zalega z płatnoscią zadłużenia z tytułu wynajmu powierzchni handlowej na terenie ETC Swarzędz. Komornik nie może zlokalizowac miejsca popytu P Paździora. Pod adresem zameldowania nie przebywa a sprytnie nieruchomośc jest własnością jego Rodziców.Prawdopodobnie również chcąc uniknąć spłat na rzecz Wierzycieli -rozwiódł sie i nic nie ma Rodzina musi żyć. Dobrze mieć taki ohydny charakter. Ostrzegam przed tym panem zachowacie swoje pieniądze
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Zarządzający spółka Sg Sp zo.o. w likwidacji dnia: 2010-12-08 16:43:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okradł nas na 3000 zł , pobrał towar na przelew , to zwykły złodziej , NIE DAWAĆ żadnych zaliczek
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-26 13:17:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OSTRZEGAM!!!!!!!!! Uwaga ten Pan działa również na terenie Wielkopolski!!!!!!!! Co do uzasadnienia te same uwagi co pozostali. TO JEST OSZUST!!!!!!!!!!! Dwa miesiące kłamania i zwodzenia,trzy zmiany ekip montujących.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-18 21:34:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opóźnienia realizacji (2 m-ce), zmiana ekip muntujących ( 3 razy), inny materiał od zamawianego ( 2 razy) czy coś wiecej trzeba oprócz krzywo położonej podłogi
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: sugarbaby dnia: 2010-08-06 14:55:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam wszystkich przed tą firmą. Proszę sprawdzać czy towar jest zgodny z zamówieniem. Deska Kahrs to nie to samo co Tarkett!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-19 15:12:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Paździor po otrzymaniu pieniędzy po ponad dwóch miesiącach nie zrealizował zamówienia. Przywozi część niezamówionego (tzn. innego i tańszego)towaru. Kłamie ad. terminów dostaw i montażu. Oszust pierwszej klasy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: aragorn dnia: 2010-07-16 17:21:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oszukali mnie na 400 zł / nie potrafią przyznać się do błędu
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: arek dnia: 2010-01-30 20:19:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś sie przekonalam , ze Pani Iwona, że Szczecina to wlaściwy czlowiek na wlaściwym miejscu...u niej kupowanie podlogi to sama przyjemnośc ;kobieta z pasją , architekt wnętrz,doradzi we wszystkim...Mialam nieprzyjemności tylko z centralą z Pania Anią- więc wszystko zalatwiajcie z Pania Iwoną...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2010-01-15 12:19:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak kontaktu, odrzucanie rozmów przez telefon, czekanie, czekanie, czekanie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: swarzedz dnia: 2009-10-16 15:01:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką ze Szczecina.Obsługiwała mnie Pani Iwona- przykład kompetencji i największej wiedzy na temat podłog w tym mieście. Na podłogę czekałam 10 dni, montaz został zorganizowany sprawnie i to firma prosila mnie o najszybszy montaż...nie musiałm czekać i prosić sie o wykonawców...Pani Iwona jest osobą godną polecenia i zna sie na wszystkim. Gorąco Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bogusia dnia: 2009-10-01 17:14:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak jakiejkolwiek terminowości, nie odbiera telefonów, nie dokańcza rozpoczętych prac. PORAŻKA!
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: samarytanin dnia: 2009-09-04 12:25:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Wiktor Paździor-właściciel firmy-jest osobą nierzetelną, przekładającą terminy w nieskończoność. Do tego nie odbiera telefonów, kłamie, że towar jest na magazynie, ale tak naprawdę towaru nie ma.Wciska towar nieoryginalny,a pieniądze bierze za Barlinka - tak było w naszym przypadku odnośnie listew. Do dnia dzisiejszego nie mamy skończonej podłogi-3 miesiace. Ostrzegam pzed współpracą z tą firmą. Stanowczo ODRADZAM!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: fatalna
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2008-11-13 12:03:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją