Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Rafał Pluskota

Zawód: Robotnik 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 519591570
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Remonty Słowa kluczowe:

Ocena: 50% pozytywna 3x 3x

Jakość usług: 75% wysoka 3x 1x 1x
Terminowość: 25% bez zastrzeżeń 1x 1x 3x
Ceny usług: 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2676
Data utworzenia profilu: 05.05.2009 18:17:38
Data ostatniej aktualizacji: 05.05.2009 18:17:38 

Opinie o Rafał Pluskota

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam korzystania z usług tego Pana. Jest przede wszystkim niesłowny, co innego jest ustalone na początku a co innego wychodzi w trakcie pracy. Zmieniał kilka razy terminy, chciał rozliczenie z góry co oczywiście nie wchodziło w grę ale świadczy o podejściu do sprawy. Żałuję tylko, że ten fakt nie dał mi do myślenia przed rozpoczęciem z nim współpracy. Podczas pracy prowadzi bardzo często prywatne rozmowy przez telefon co mocno opóźnia termin, zostawia wszystko i wychodzi, potem wraca i znów wychodzi. Zwrócenie uwagi nic nie dawało. Na jedną poprawkę przyjechał po kilku umówieniach się ale na kolejną już się nie pojawił. Nie odbiera telefonu, który ma już zapisany, jak zadzwoniłem z innego numeru to po chwili się rozłączył. Wolę go nie spotykać na swojej drodze bo po prostu szkoda nerwów.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie stawił się na reklamacje
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 27.09.2012 23:10:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić tego fachowca z czystym sumieniem, praca została wykonana jak na moje oko tak jak chciałam, zgodnie z projektem. Jak na razie jestem zadowolona, poleciałam znajomym którzy równiez nie mieli zastrzeżeń to tego wykonawcy. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 03.04.2012 21:30:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie terminowy, zwodzi klienta, umawia się na pracę i następnie znika i nie odpowiada na kontakt.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 02.02.2012 18:32:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam, umówił się ze mną termin i go nie dotrzymał! Nie odbiera moich telefonów.
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hanka dnia: 03.06.2011 21:33:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remontowal mi łazienke. Czysto, rzetelnie, dokladnie. Wie jak,zeby bylo estetycznie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciej A. dnia: 21.03.2011 23:50:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec, robił u mnie przez cały czerwiec i trochę lipca kompletny remont łazienki i toalety (rury, ściany, kafle, kaloryfer, wykończenie). Kontakt z nim przed rozpoczęciem prac był nie zły; w trakcie remontu na przestrzeni 6 tygodni trzy razy nie przyszedł wcale, mimo że miał być; kilka razy się spóźniał lub wychodził wcześniej, ale ogólnie wrażenie dobre (chociaż gdyby nie to mógłby skończyć wcześniej, a tak to miał 2 tygodnie opóźnienia); Co do jakości pracy na razie nie mam zastrzeżeń - zobaczymy za kilka miesięcy. Do prac ciężkich (kucie ścian itp. i elektryki podnajął kogoś (o czym nie powiedział przy ustalaniu wszystkiego na początku); po zakończeniu pracy kontakt z nim też jest OK. Ceny nie najniższe ale byli też drożsi od niego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 24.07.2009 09:55:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją