Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Gabriel Professional Monika Krause

Zawód: Fryzjer 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-007 Bydgoszcz Gimnazjalna 4
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Salon fryzjerski w Bydgoszczy Słowa kluczowe: fryzjer, bydgoszcz

Ocena: 44% pozytywna 8x 1x 10x

Jakość usług: 55% wysoka 10x 8x
Terminowość: 76% bez zastrzeżeń 13x 1x 4x
Ceny usług: 0% niskie 8x 9x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 6574
Data utworzenia profilu: 2009-05-02 16:33:00
Data ostatniej aktualizacji: 2009-05-02 16:33:00 

Opinie o Salon Gabriel Professional Monika Krause

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SALON GODNY POLECENIA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2019-02-18 17:18:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zero szacunku dla klienta! Umowiona wizyta dużo wcześniej a przejeżdżając na miejsce zastalam zamkniete drzwi. Okazalo sie, ze jedna z Pan nie przyszla do pracy a drugiej wypadlo wazne spotkanie. Nie zostalam o tym wcześniej poinformowana i okazlo sie, że wizyta moze sie odbyc za 3 godziny. Pani właścicielka rzuciła sluchawka gdy powiedzialam, że jest nieodpowiedzialna! Nigdy wiecej moja noga tam nie postanie. Odradzam każdemu!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Brak, wlascielka rzuca sluchawka gdy slyszy niewygodna dla siebie prawde. Kpi z klienta.
Opinia dodana przez: Ssuunshinnee dnia: 2017-09-07 12:55:27 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług jak najbardziej ok, ale troche przeginaja z cenami!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: blondi dnia: 2013-09-22 20:36:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściciel salonu nie szanuje klientów.Podczas strzyżenia skupia uwagę na odbieraniu telefonów,rozmowach z innymi gośćmi nie będących klientami.Na moje pytania odnośnie pilęgnacji włosów p.Monika odpowiadała krótko,jakby nie słyszała pytania.Jeszcze nigdy nie byłam tak niezadowolona z usługi fryzjerskiej.W salonie nizbyt czysto,dużo kurzu i bałagan na biurku.Ceny nieadekwatne do usługi-kosmicznie wysokie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna Czuchranik dnia: 2013-09-17 14:20:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ten salon to jakas porazka, nigdy wiecej tam nie pojde i szczerze odradzam. szanowna szefowa spoznia sie, ustala cene wyjsciowa a na koncu i tak jest drozej. fryzura ktora zrobila rozwalila sie po 3h a miala wytrzymac cala noc. totalna porazka!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2013-06-03 21:43:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE polecam Pani Żanety- grzywka ścięta krzywo (!) jedna strona dłuższa od drugiej.. na plus dobra odżywka i miła obsługa ale co z tego jak Pani nie potrafi ciąć prosto:/ Zapłaciłam ok. 80zł za mycie + strzyżenie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-05-11 01:47:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściciele zdziercy za farbowanie włosów i PODCIĘCIE zapłaciłam 250zł, włosy wyszły żółte jak żółtko jaja. Mając 5 talonów o wartości 100zł każdy chciałam zapłacić za usługę, właścicielka kazała dopłacić 50zł lub oddać cały talon. Nie wspominając o wyniosłym sposobie potraktowania przez fryzjerkę ....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zdziercy, niekulturalna obsługa
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-24 13:35:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam ten salon! Fachowa obsługa, byłam farbować włosy. Pani Żaneta jako jedyna w Bydgoszczy rozumie mnie i mój rudy :D Ekstra !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-14 12:04:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zaskoczona, nigdy wcześniej nie pomyslalabym chodząc do Moniki kilka lat, ze oddaje mnie w ręce Zanety ,która zaproponuje mi usługi w domu, Moniko wybacz..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-22 23:05:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niemiła obsługa, traktują klienta jak zło koniecznie (przynajmniej ja miałam takie odczucie), potem 10 min mycia włosów, 3 min strzyżenia i reszta czesania - za 45 zł to ja dziękuję. W ogóle pierwszy fryzjer, w którym Pani nie wysuszyła mi włosów suszarką na szczotkę- przy moich długich włosach to raczej konieczność. Pani fryzjerka suszyła mi włosy kręcąc je na palcach- dziwna praktyka przy prostych włosach...wyszłam bardzo niezadowolona bo wyglądałam jakbym dopiero co wstała i nie zdążyła ułożyć włosów przed wyjściem z domu...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Niezadowolona klientka dnia: 2013-01-19 14:27:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry kontakt z klientem, wlascicielka dba o to by fryzjerki byly na biezaco z trendami swiatowymi, materialy wysokiej jakosci, zawsze zadowolona po usludze , wierna zakladowi od chwili powstania, ceny podobne , rynkowe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magdaf dnia: 2012-11-05 11:39:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę tam od dwóch lat i jestem bardzo zadowolony, obsługa jest przemiła, a jakość świadczony usług - bardzo wysoka. Jeśli chodzi o strzyżenie męskie zdecydowanie polecam jako jeden z najlepszych salonów w Bydgoszczy, zaś jeśli chodzi o damskie, nigdy nie widziałem żeby którakolwiek z Pań się tam skarżyła, a patrząc po ilości klientów jest co polecać:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nigdy nic nie musiałem reklamować.
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2012-06-28 09:23:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u p.Żanety NIE POLECAM !! Fryzjerka?? może warto poszukać sobie dobrego dietetyka ?? bo na fryzjerstwie to na pewno się nie zna. Jeszcze BESZCZELNA chciała mój nr. telefonu i zaproponowała wykonywanie usług w domu!! ? ŻENADA!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: xxx dnia: 2012-02-20 23:33:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon super,jestem b. zadowolona z usług,polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: J.Buskiewicz dnia: 2011-09-01 08:09:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika farbowała mi włosy i przedłużała metodą Great Lengths cena bardzo wysoka efekt - skandal!!! Włosy wypadały pojedyńczo i całe pasemka.Od kilku lat mam przedłużane włosy w/w firmą(nie w polsce)i nigdy nie zrobiono mi czegoś takiego to był koszmar miałam to na głowie zaledwie trzy tygodnie o reklamacji w salonie nie było mowy!
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-05 20:25:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam dziewczyny są super wyszkolone
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: xxxxxxxxxx
Opinia dodana przez: G.CH dnia: 2010-12-30 08:54:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-26 10:12:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-26 10:11:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za bardzo wysoką cenę otrzymałam "usługi" żenującej jakości, w dodatku ceny za tę samą usługę potrafią się zmieniać niespodziewanie z dnia na dzień. Nieumiejętne, nietwarzowe cięcie, nieudolna koloryzacja, korzystanie z koloryzacji zmywalnej (szampony koloryzujące), mimo zapewniania mnie iż jest to trwała farba (trudno to ukryć gdy zmyje się po kilku dniach - a nawet nieprofesjonalne trwałe farby zawsze trzymały się świetnie mych włosów...). Żadnej współpracy z klientką, "fryzjerka" robiła co chciała, i nawet nie zwracała uwagi na to jak ja widzę swoją fryzurę. "Professional" w nazwie brzmi jak żart...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: bez komentarza
Opinia dodana przez: Ligia dnia: 2009-05-02 16:43:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją