Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Strefa urody Edyta Jędrzejczyk

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 08-110 Siedlce Unitów Podlaskich 7
Telefon: 256436510 Kom. 692276588
Adres e-mail: jedrzejczykedyta(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Gabinet fryzjerko - kosmetyczny Słowa kluczowe: fryzjerstwo, kosmetyka, szkolenia, wizaż, makijaż

Ocena: 90% pozytywna 30x 3x 3x

Jakość usług: 96% wysoka 31x 4x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 35x
Ceny usług: 71% niskie 5x 28x 2x
Ilość opinii w serwisie: 36
Ilość odsłon profilu firmy: 7632
Data utworzenia profilu: 2009-03-11 22:23:21
Data ostatniej aktualizacji: 2009-03-11 22:23:21 

Opinie o Strefa urody Edyta Jędrzejczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon cały czas na topie, wprowadza nowe zabiegi, dziewczyny się szkolą podnosząc swoje kwalifikacje.Nie mam konkretnego fryzjera do którego tam chudzę, ale do kogokolwiek usiądę jestem zadowolony. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: L dnia: 2017-10-16 12:39:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ładnie, szykownie i tanio. Widać, że dziewczyny tam pracujące mają doświadczenie. Miło bo nawet prezes rękawy zakasuje i razem walczy. Dobrze to świadczy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iwona Doliwa dnia: 2016-03-30 19:54:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem tam dwa razy bo było blisko i nie polecam, szczególnie pani w czarnych włosach,włosy miałem z 10cm poprosiłem o ścięcie o połowę a dostałem jakieś 2cm, byłem mega wkurzony
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-11 14:08:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja chodzę tylko na koloryzację i strzyżenie. Nie korzystałam z żadnych innych usług. Kolor i cięcie perfect, mogę polecić niezdecydowanym. Moją fryzjerką jest Pani Edyta Jędrzejczyk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: xxxx
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2015-03-24 09:09:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelka i jeszcze raz rewelka,dzięki za keratynowy zabieg, szefowo :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jaka reklamacja, w takim salonie
Opinia dodana przez: dżiunia dnia: 2014-05-07 23:30:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja chodzę właśnie dlatego, że można sobie z dziewczynami pogadać i się pośmiać. Domowe klimaty, a to co mi robią na głowie też mi odpowiada. Dziewczyny tak trzymać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2014-03-03 21:17:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dyskrecja? Kto to wypisuje? Byłam tam kilka razy i zawsze słyszałam: Pani ta to zrobiła sobie to, a pani tamta zrobiła sobie tamto. Nie chodzę właśnie z tego powodu.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: !!! dnia: 2014-02-12 19:30:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja korzystam zarówno z fryzjera i kosmetyczki w tym salonie. Chodzę do szefowej i jestem zadowolona. od kilku lat nie zmieniam. Czasami mi się zdarzy zdradzić z braku wolnych terminów u pani Edyty, ale zawsze wracam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jak do tej pory nie było
Opinia dodana przez: xxxx dnia: 2014-01-05 22:02:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu znalazłam kosmetyczkę jakiej zawsze szukałam. Duża wiedz, dyskrecja i fachowość. Stale podnosi swoje kwalifikacje. Ostatni zabieg, który mi wykonuje rewelacyjny, ale nazwy nie powiem bo zbyt trudna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-31 23:20:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę od kilku lat i długo jeszcze będę chodziła. Może w końcu się skusze na usługi kosmetyczki, bo ostatnio widzę,ze co raz więcej pań korzysta z zabiegów u niej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2013-05-27 20:50:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetyczka - fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2013-04-19 20:03:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bywam tam co sobotę od 5 lat i nie myślę o zmianach. Kolor co miesiąc, bo oprócz tego, że farby farbują to jeszcze odżywiaja. Rezultat - piękne, zadbane włosy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: xxxxx
Opinia dodana przez: A.K dnia: 2013-04-15 23:28:17 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od kilku lat tam chodzę, dziewczyny czują się przy klientach swobodnie, zawsze są miłe, tylko pani Kasia nie tryska ani humorem, ani energią. Moze i jest dobrym fachowcem, ale przez jej nieuprzejmość nie będę korzystała z jej usług. Najpewniej czuję się w rękach Edyt-Szefowej i małej Edzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: stała klientka dnia: 2013-04-04 17:37:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług Pani Justyny i jestem zadowolona. Świetnie modeluje włosy, "wyciągnie" je jak nikt na świecie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KK dnia: 2013-02-18 21:11:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa, pyszna kawa, dobra muzyka i to co najważniejsze -perfect strzyżenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iciek dnia: 2013-01-17 23:00:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja chodzę do tego salonu i korzystam z usług kosmetyczki. Jestem bardzo zadowolona. U fryzjerek jeszcze nie byłam, bo mam swoją koleżankę fryzjerkę, ale przyznam, że to co widzę na głowach u pań wychodzących z salonu bardzo mi się podoba. Więc może kiedyś...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-06 14:11:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio trafiłam tam na fryzurę ślubną i makijaż. Goście byli pod wrażeniem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-24 16:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To najlepszy salon w tym mieście
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: never
Opinia dodana przez: RR dnia: 2012-05-15 20:42:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelka!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-08 21:17:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja tam chodzę i jestem zadowolony. Kawa, cukierek i dobre strzyżenie,a do tego fajne dziewczyny, czego chcieć więcej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lewy dnia: 2012-04-17 12:21:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja na strzyżenia chodzę do szefowej, ale na upięcia do Kasi zawsze jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Ewcia dnia: 2012-03-01 08:20:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja chodzę do salonu Pani Edyty od 12 lat i jestem zadowolona. Jak każdy czasem ma super lub mniej trafione pomysły na moją stylizację, ale zawsze jestem zadowolona. Może ceny są wyższe jak w innym salonie, ale słyszałam jak kiedyś Pani Edyta mówiła, że to dlatego, że mają tak dużo klientów i po prostu wyższe ceny spowodują to, że będzie ich trochę mniej, a wtedy będzie można bardziej zadbać o klienta. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z salonu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: xxxxx dnia: 2011-12-04 12:03:54 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kiedyś , tzn. na początku było super- świetna jakość i dbanie o satysfakcję klienta, ostatnimi czasy odnoszę wrażenie,że jakość ulotniła się i po prostu właścicielka jedzie na wyrobionej opinii. Ceny uczesania od pani edyty nie idą moim zdaniem razem z jakością ( właścicielka zawsze twierdzi że to co zrobiłą właśnie jest hitem na rynku i żąda więcej niż gdyby takie samo ścięcie zrobiła jej pracownica). Obecnie korzystam z innego salonu ( nomen omen nazwanego..."Edyta") i jestem pod wielkim wrażeniem- fryzjerka słucha jaki chcę mieć efekt, potem instruuje jak utrzymać uczesanie w miedzyczasie wizyt i najlepsze- nie jest hoorendalnie droga. A kosmetyki "sceniczne" używane z strefie urody są , eufemistycznie mówiąc- tandetne i nietrwałe. Przykro mi,ale salon stracił w moich oczach...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: ŁośsuperKtoś dnia: 2011-11-09 17:44:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja bywam tam często i zawsze jestem zadowolona, panie doradzą i nie robią łaski, że muszą czasami dłużej popracować np. przed świętami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ana dnia: 2011-08-11 21:05:52 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam u tej pani kilka razy i bez rewelacji, trochę słabo z higieną.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-27 17:19:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dodać, nic ując. Jak dla mnie rewelka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było, jak do tej pory
Opinia dodana przez: Kozik dnia: 2011-05-22 19:12:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Edyta- bardzo miła. Doradziła mi jaką fryzurę wybrać.Fryzura wykonana ciekawie, pasująca do mojego kształtu twarzy. Kolor dopasowany do karnacji. Atmosfera relaksu w salonie-mile spędzony czas. Efekt końcowy bardzo fajny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-27 20:17:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie Jestem stalą klientką salonu (8 lat) i jeszcze nigdy nie byłam nie zadowolona. Panie są miłe, a usługa rzetelna i fachowa. Jeżeli nie ma się pomysłu to doradzą w czym będzie Ci do twarzy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna W dnia: 2010-12-27 18:53:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nic dodać, nic ująć - super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: re dnia: 2010-11-04 22:33:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właścicielka jest co prawda miła, ale zadufana w sobie. generalnie cięcia ma niczym sie nie wyróżniające od innych i ponosi ją czasami fantazja, czego skutki odczuwają poźniej klienci przez jakies 2 miesiące. Smutne to....
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-19 09:10:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: REWELKA! Nic dodać, nic ująć. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: domin dnia: 2009-07-01 22:46:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pięknie, pełny profesjonalizm. Szefowa salonu to super babka z dużym poczuciem humoru. Warto tam bywać.Zawsze wita cie z uśmiechem i nie jest zmanierowana tak jak inni fryzjerzy mimo olbrzymiego bagażu doświadczeń zawodowych. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-06-11 22:52:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak zawsze super! Właśnie wróciłam od Pani Edyty i jak zawsze jestem zadowolona. Może nie jest to tani salon, ale wart swojej ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacji brak
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2009-05-16 21:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka mi poleciła ten salon i nie wiem czemu wcześniej go nie odkryłam. Piękne stylowe wnętrze, człowiek czuje sie jak w domu. Obsługa bardzo sympatyczna. Częstują łakociami i parzą pyszną kawkę. Ja bedę już stałą klientką
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DOMINIKA dnia: 2009-03-28 19:08:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: REWELKA! Polecam wszyskim, którzy szkukaj czegoś więcej niż tylko obciąć włosy. Salon super, fajny klimacik. Miło tam zaglądać. pozdrawiam wszystkie fryzjerki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: adam dnia: 2009-03-24 23:02:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam ten salon. Pani Edyta-włascicielka jest przesympatyczna osobą, a przed wszystkim bardzo kompetentną. Stale podnosi swoje kwalifikacje w kraju i za granicą. U niej nie bedziesz miał dwa razy tej samej fryzury (chyba, że na własne zyczenie). Po za tym jest dodatkowo kosmetologiem i wizażystą, więc sluży takze pomoca i w tych dzidzinach. Ja nie jestem z siedlec tylko z wawy, ale to co robi Pani Edyta warte jest tego, aby sie kilka kilometrów przejechać. POLECAM i dziękuję za taka obsługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nigdy nie mialam u nich żadnej reklamacj
Opinia dodana przez: anielka dnia: 2009-03-11 22:28:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją