Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

TEAM AUTO SERVICE S.C. GRZEGORZ BABULA, JACEK MENDOCHA

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa  
Adres: Dolnośląskie, 53-680 WROCŁAW BRANIBORSKA 12
Telefon: Kom. 535 525 633
Adres e-mail:
Strona internetowa: https://teamautoservice.pl/
NIP:
8961496466
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 125
Data utworzenia profilu: 17.01.2022 14:57:37
Data ostatniej aktualizacji: 17.01.2022 14:57:37 

Opinie o TEAM AUTO SERVICE S.C. GRZEGORZ BABULA, JACEK MENDOCHA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i kompetentna obsługa.Nie ma trudnych napraw dla nich a na każdą wykonaną naprawę dają gwarancję.I warto dodać że szczegółowo wyjaśniają co poszło,ile będzie kosztować i co będzie do wymiany w niedalekiej przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 22.06.2022 12:32:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat godny polecenia.Nie robią żadnych prowizorek a tylko konkretne naprawy.A dobrze naprawiony samochód to bezpieczeństwo na drodze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 28.05.2022 16:19:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry serwis. Sporo części zamiennych na miejsce, jak nie ma to ekspresowo sprowadzają. Ogólnie polecam!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 20.04.2022 15:44:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Serwis samochodowy, którego szukałem. Jeżeli ktoś tak jak ja przeprowadził się do Wrocławia i szuka dobrego mechanika tu jest dobry adres.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 31.03.2022 23:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy servis samochodowy. Godna polecenia obsługa jak i jakość narzędzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.02.2022 19:41:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Najlepszy serwis mechaniki pojazdowej jaki odwiedziłem. Naprawy bardzo szybkie i komfortowe. Serwis klimatyzacji super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 19.01.2022 11:42:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia i zaufania. Bardzo bogata oferta świadczonych usług oraz przystępność cenowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 17.01.2022 14:59:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją