Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Doradztwa Prawnego PRAWNIK PIŁA (KDP KANCELARIE Sp. z o. o.)

Zawód: adwokaci i radcy prawni Prawnik 
Adres: Zachodniopomorskie, 64-920 Piła Królowej Jadwigi 7
Telefon: Kom. 501350148
Adres e-mail: p.jaworski(małpa)kdpkoszalin.pl
Strona internetowa: kdpkoszalin.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: Kancelaria Piła, Prawnik Piła

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 309
Data utworzenia profilu: 20.02.2020 18:48:46
Data ostatniej aktualizacji: 06.02.2021 11:47:07 

Opinie o Kancelaria Doradztwa Prawnego PRAWNIK PIŁA (KDP KANCELARIE Sp. z o. o.)

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uratował mi sprawę. Jeśli prawnik to tylko pan Jaworski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 02.03.2021 07:58:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa zakończona sukcesem. Kancelaria godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Norbert dnia: 01.03.2021 07:51:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiarygodna firma i fachowcy jakaich brakuje w dzisiejszych czasach, polecamm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiktoria Nawacka dnia: 23.02.2021 07:08:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zacznę od tego że pan Patryk Jaworski jest ponadprzeciętnym prawnikiem o niewyobrażalnym darze rozwiązywania problemów ludzi. Nie z jednego pieca chleb jadłem i wiem jacy potrafią być prawnicy a tutaj nie uświadczysz braku wsparcia czy braku kontaktu. Super podejście do człowieka i zaangażowanie razem z ogromną wiedzą dają idealną mieszankę za co dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz Olejnik dnia: 22.02.2021 04:30:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy panem Patrykiem Jaworskim i jego Kancelarią. Zaskoczyło mnie podejście do problemu i kosmiczna kreatywność pana Patryka. Oceniam go jako wyjątkowego prawnika z wielką przyszłością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz Tarn dnia: 18.02.2021 01:19:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jaworski jest jednym z najlepszych prawników z jakimi miałem do czynienia to samo mogę powiedzieć o jego zespole. Genialni ludzi z ogromną wiedzą i profesjonalizmem i zaangażowaniem. Pan Jaworski był ze mną w stałym kontakcie, odbierał telefony, cierpliwie tłumaczył rozmawiał. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław Cichocki dnia: 17.02.2021 10:06:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tego pana jako prawnika pana patryka jest bardzo adekwatna osoba zna sie na prawie jest bardzo dobrym czlowiem bardzo nam pomogl polecam z czystym sercem bo ma bardzo dobre serce jak chodzi nawed o konsultacjie telefoniczna polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Pani o wynajem mieszkania dnia: 15.02.2021 20:04:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie pomoc Pana Patryka Jaworskiego to nie dalibyśmy rady ze sprawą i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nikodem Anders dnia: 12.02.2021 07:42:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria profesjonalna i fachowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 10.02.2021 07:00:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją