Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

incomtech

Zawód: Informatyk 
Adres: Lubuskie, 65-767 Zielona Góra Działkowa 19
Telefon: 68 419 01 02
Adres e-mail: serwis(małpa)incomtech.eu
Strona internetowa: https://www.incomtech.eu
NIP:
973-066-92-69
Opis działalności: Usługi informatyczne, serwis komputerowy, naprawa telefonów i konsol. Słowa kluczowe: outsourcing it, serwis komputerowy, strony www, hosting, domeny, administrator sieci komputerowych

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1284
Data utworzenia profilu: 24.07.2016 21:38:24
Data ostatniej aktualizacji: 20.01.2021 13:25:27 

Opinie o incomtech

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Incomtech zajmowała się przygotowaniem sieci komputerowej w naszej nowej siedzibie oraz zajęła się serwerownią. Profesjonalne podejście zaowocowało nawiązaniem stałej współpracy w zakresie obsługi informatycznej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.09.2021 11:49:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiony komputer do biura projektowego w pełni zasługuje na miano "maszyny marzeń". Szybki, cichy, wydajny, ładny i zgrabny. Cena odrobinę lepsza niż w popularnej sieciówce. Obsługa i kontakt w pracownikiem serwisu, który przygotowywał komputer, bardzo dobra. Komputer przywieziono i zainstalował mi informatyk w mojej firmie. Bardzo wygodne rozwiązanie dla ludzi zabieganych i nie mających pojęcia o "informatyce". Polecam tą firmę informatyczną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 24.10.2017 21:47:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Komputer naprawiony. Pracuje ciszej, szybciej, nie zawiesza się. Można normalnie pracować. Jestem zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.R.Z. dnia: 04.07.2017 11:35:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie z tej firmy zajmowali się naprawą uszkodzonej sieci komputerowej. Wymienione zostały gniazdka i inne elementy uszkodzone i połamane. Na koniec razem z fakturą otrzymałem wyniki pomiarów. Obecnie sieć nie generuje błędów i przestojów w pracy. Pozytywnie oceniam szybkość wykonania oferty oraz tempo prac naprawczych. Na pochwałe zasługuje fakt, że Panowie posprzątali po wykonanej pracy. Bardzo dobry kontakt. Bardzo miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B. Wysocki dnia: 01.07.2017 11:56:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka naprawa spalonej płyty głównej w laptopie. Komputer działa bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 21.06.2017 14:58:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiony komputer działa bez zarzutów. Komputer po naprawie działa ciszej, nie wiesza się, nie wyje. Zainstalowany program antywirusowy nie spowalnia pracy komputera. Tak, jak obiecywał technik. Jestem bardzo zadowolony z jakości usług tej firmy. Dużo wyższy poziom naprawy niż ludzi z ogłoszeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 11.04.2017 14:44:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwróciliśmy się do firmy incomtech z zapytaniem o uporządkowanie infrastruktury informatycznej: serwer poczty, sieć komputerowa przewodowa i bezprzewodowa i inne. Usługa informatyczna wykonana na czas z pełnym sukcesem. Dodatkowo firma incomtech - od czasu uporządkowania infrastruktury zajmuje się bieżącym utrzymaniem całej informatyki w firmie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Zgłoszenia bieżących awarii i usterek w obsłudze informatycznej naprawiane są bez zbędnej zwłoki - wiele z nich jest naprawianych zdalnie, niemal natychmiast po zgłoszeniu.
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 24.07.2016 21:44:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją