Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Daniel Ruc vorwerk/ Opieka osób starszych

Zawód: Opiekunka środowiskowa 
Adres: Pomorskie, 89-620 Chojnice Doręgowice 59
Telefon: Kom. 888708889
Adres e-mail: danielruc632(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 213
Data utworzenia profilu: 12.01.2021 09:18:55
Data ostatniej aktualizacji: 12.01.2021 09:18:55 

Opinie o Daniel Ruc vorwerk/ Opieka osób starszych

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja mama bardzo chwali sobie opiekę. Ja również widzę, że nie mam się o co martwić. Wszystko jest wykonywane zgodnie z umową i ustaleniami. Dużo empatii i profesjonalizmu. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.05.2021 21:05:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę, że zaufałam i powierzyłam mamę pod ich opiekę. Teraz mama ma wszystko, czego potrzebuje. Nie musi się wysilać. Jest spokojna i ma towarzystwo. O to mi chodziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.04.2021 10:37:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję. Nie spodziewałam się, ze będę tak zadowolona. Moja mama zaufała swojemu opiekunowi. Ogromne wsparcie i pomoc na każdy dzień. Właśnie o coś takiego mi chodziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.02.2021 14:59:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję. Fantastyczna opieka nad seniorem. Naprawdę jestem zadowolona. Indywidualne podejście do seniora, dobre ceny, zrozumienie i empatia. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.02.2021 19:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję. Dzięki wam moja mama lepiej się czuje, i fizycznie, jak i psychicznie. I o to właśnie chodziło. Moim zdaniem lepiej wybrać nie mogłam. Serdecznie dziękuję. pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.02.2021 12:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dbają o to, aby moja mama miała wszystko pod ręką. Naprawdę starają się, aby poziom życia był odpowiedni. Dbają o higienę, sterylizację i dezynfekcje. Profesjonalizm za nieduże pieniadze. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.02.2021 15:07:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Cieszę się, że wybrałam właśnie tą firmę. Indywidualne podejście, empatia, otwartość na osoby starsze. Konkretyzm w działaniu i duże doświadczenie. Jestem zadowolona. A moja mama w końcu czuje się bezpiecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.01.2021 09:19:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją