Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ustawiacz.pl Technologia wtrysku i rozdmuchu Sławomir Mroczek

Zawód: mechanika precyzyjna  
Adres: Mazowieckie, 05-300 Mińsk Mazowiecki
Telefon: Kom. 660-751-803
Adres e-mail: biuro(małpa)ustawiacz.pl
Strona internetowa: https://ustawiacz.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 18x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 560
Data utworzenia profilu: 22.12.2020 13:36:16
Data ostatniej aktualizacji: 22.12.2020 13:36:16 

Opinie o Ustawiacz.pl Technologia wtrysku i rozdmuchu Sławomir Mroczek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Miałem z nimi rozmowę i kontakt całkiem niedawno i to co potrafią zrobić to kosmos. Obsługa takich maszyn wcale nie jest najłatwiejsza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franek dnia: 08.09.2022 14:58:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna firma. Dużo wiedzą o przetwórstwie tworzyw sztucznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja Milczyk dnia: 03.08.2022 13:55:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Technologia przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.07.2022 14:51:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsi fachowcy. zawsze świetnie doradzą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oliwia dnia: 30.06.2022 10:08:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Najlepsi fachowcy od wtryskarek, przetwórstwa plastiku, czy prowadzenia szkoleń z tego zakresu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 23.05.2022 11:22:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę i ich stronę polecił mi jakiś czas temu mój kolega za co jestem mu wdzięczny, ponieważ chociaż coraz częściej mówi się o ekologicznych rozwiązaniach to w Polsce jeszcze myślę jest za mało takich firm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni Poręba dnia: 28.03.2022 10:56:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra jakość maszyn oraz kompetencja personelu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 09.03.2022 09:44:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze znają się na tworzywach sztucznych i ich przetwórstwie. Polecam się skontaktować, jeżeli chcecie mieć też wiedzę na ten temat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nina Liszka dnia: 09.02.2022 11:29:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm i doświadczenie w sprawie technologii rozdmuchu i wtryskarek. W dzisiejszych czasach stawiających na ekologię to tym bardziej ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek J. dnia: 25.01.2022 12:52:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam wrażenie, że dzięki tej firmie i ich stronie internetowej sporo się dowiedziałem na temat technologii przetwórstwa tworzyw sztucznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.12.2021 11:34:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z taką firmą można się wiele nauczyć na temat wtryskarek i innych maszyn przetwarzających tworzywa sztuczne. Nigdy wcześniej nie myślałem, że jest to tak trudny a jednocześnie interesujący proces.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bolesław Dmura dnia: 17.11.2021 12:13:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przydatne informacje na temat technologii przetwórstwa tworzyw sztucznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ariel dnia: 14.10.2021 11:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo wiedzą na temat tworzyw sztucznych i ich metod przetwarzania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anielka dnia: 30.09.2021 14:13:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. najlepsza firma tego typu na rynku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.07.2021 10:42:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowoczesna firma zajmująca się przetwarzaniem tworzyw sztucznych. W sam raz, aby zainteresować się teraz, gdy coraz bardziej dbamy o środowisko naturalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 30.06.2021 12:16:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie. Nowoczesna technologicznie firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni D. dnia: 28.02.2021 13:00:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całkiem niedawno dowiedziałem się o istnieniu takiej firmy, ale jestem bardzo zadowolony, że do niej trafiłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucjan dnia: 25.01.2021 11:46:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma z doświadczeniem i dobrej jakości sprzętem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 22.12.2020 13:38:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją