Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Krzysztof Kucharczyk Krzysztof Kucharczyk

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-762 Poznań Dominikańska 3
Telefon: 722128628 Kom. 722128628
Adres e-mail: k.kucharczyk(małpa)adwokatkucharczyk.pl
Strona internetowa: adwokatkucharczyk.pl
Opis działalności: kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: kancelaria adwokacka w Starym Mieście Koninie Poznaniu, porady prawne, reprezentacja w sądzie, przygotowywanie umów pism procesowych

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 18x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 1085
Data utworzenia profilu: 10.02.2018 11:54:18
Data ostatniej aktualizacji: 22.12.2020 11:24:19 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Krzysztof Kucharczyk Krzysztof Kucharczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z pomocy przy rozwodzie, bardzo dziękuję Panie Mecenasie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ka dnia: 17.08.2022 09:20:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan zajmował się moją sprawą odszkodowawczą, miałam wypadek na przejściu dla pieszych. Bardzo pomocny i wyrozumiały, pomagał mi w sądzie pozbierać myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 01.08.2022 16:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry kontakt, rzetelne i uczciwe podejście do człowieka i sprawy. Mogę śmiało polecić Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.05.2022 13:07:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bardzo skrupulatnie zapoznał się ze sprawa. Szkoda, ze wczesniej do Niego nie trafiłem, bo właśnie takiej pomocy oczekiwałem. W końcu nie byłem zbywany. To ktoś, kto rzeczywiście reprezentuje mój interes. Zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.04.2022 09:34:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat zaangażowany w sprawę, przez co zakończyła się w satysfakcjonujący mnie sposób. Można polegać na Panu Mecenasie, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.03.2022 21:39:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z poprowadzenia mojej sprawy. Profesjonalne podejście, wszystko jasno wytłumaczone, więc wiedziałam jak sprawa może się potoczyć. A potoczyła się dobrze ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 03.12.2021 11:48:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas szczerze powiedział jakie są możliwości w sprawie już na samym początku. Dzięki jego zaangażowaniu sprawa potoczyła się dla mnie pomyślnie ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 25.11.2021 22:11:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof pomgal mi w sprawie o podział majątku. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.11.2021 22:49:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelnie poprowadzona sprawa. Świetny kontakt, wszystko wyjaśnione w przystępny sposób
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 31.10.2021 17:06:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprosiłam o pomoc prawna, bo miałam problem z ekipą remontującą mój dom. Na szczęście Pan Mecenas szybko zaczął działać i wiedziałam na czym stoję. Warto polecić Jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 03.10.2021 08:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja firma regularnie korzysta z pomocy prawnej Pana Mecenasa. Zawsze wszystko jasno wytłumaczone, przygotowane i po prostu solidnie zrobione. współpraca na najwyższym poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.09.2021 20:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas zna się na rzeczy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.06.2021 18:34:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Profesjonalna i kompetentna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: T. dnia: 24.04.2021 20:33:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam się do Pana Mecenasa z polecenia i nie żałuje. Nie wiedziałam jak się odnaleźć w sprawie rozwodowej. Pan Mecenas o wszystkim mnie pouczył, a kontakt zawsze był bardzo dobry. Cały czas czułam się bezpiecznie. Wydawało się, że sprawa jest beznadziejna, a skonczyło się dla mnie bardzo dobrze. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 03.04.2021 20:16:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem pomocy w sprawie spadku. Pan Mecenas wszystko wyjaśnił. Dzięki pomocy nie musiałem płacić podatku od spadku. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.03.2021 13:46:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczna pomoc w odzyskaniu wynagrodzenia. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 01.03.2021 18:41:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za pomoc w sprawie alimentów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 18.01.2021 11:03:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bardzo profesjonalnie reprezentował mnie w trakcie rozwodu. Zawsze mogłam liczyć na rozmowę, wsparcie i wyjaśnienie kwestii prawnych, których nie rozumiałam. Dzięki pomocy mój rozwód stał się łatwiejszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.01.2021 23:01:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją