Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adwokat Marcin Zamojski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 56-120 Brzeg Dolny J.M.Ossolińskiego 2D/12
Telefon: Kom. + 48 500 260 230
Adres e-mail: m_zamojski(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka, działalność prawniczka Słowa kluczowe: adwokat wołów, Adwokat Marcin Zamojski, Adwokat Brzeg Dolny, Prawnik Brzeg Dolny, Zamojski Brzeg Dolny, Prawnik Wołów, Adwokat Wołów,

Ocena: 100% pozytywna 38x

Jakość usług: 100% wysoka 38x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 38x
Ceny usług: 100% niskie 31x 6x
Ilość opinii w serwisie: 38
Ilość odsłon profilu firmy: 16384
Data utworzenia profilu: 18.05.2011 00:13:53
Data ostatniej aktualizacji: 09.11.2020 14:05:08 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adwokat Marcin Zamojski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do sprawy, sumienne przygotowanie oraz odpowiedź na nurtujące Cię pytania. W moim przypadku bardzo szybko rozwiązana sprawa i bez większego stresu. Pozytywne wsparcie i osoba na której można polegać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 13.02.2021 11:58:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin poprowadził mi 2 sprawy sądowe, obie zakończone pomyślnie zgodnie z założeniami. Jest rzetelny, zaangażowany. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.06.2020 13:47:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Pan mecenas jest bardzo kompetentny, bardzo zaangażowany w swoją pracę. Kontakt z p. Marcinem jest rewelacyjny, w każdej chwili można poprosić o konsultację, udziela wyczerpujących i konkretnych odpowiedzi. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 24.11.2019 09:01:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny,kompetentny,zaangażowany.Merytorycznie przygotowany na najwyższym poziomie.Ale co najważniejsze walczy o swojego klienta. Cechuje go także wysoka kultura osobista.Nigdy nie zostawi klienta bez porady,jest dostępny i służy pomocą.Zdecydowanie polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 24.09.2019 21:29:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, kultura osobista p.MARCINA jest na najwyższym poziomie. Śmiem powiedzieć że urodził się z darem walki i opieki nad drugim człowiekiem. Zawsze służący swoim bezcennym czasem i fachowością,zangażowany w powierzoną sprawę i stałym kontakcie z swoim klientem. BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POŚWIĘCONY CZAS , OPIEKĘ I PROWADZONĄ SPRAWĘ. Polecam p.MARCINA w 100%-NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH MECENAS. Tak więc masz problem nie zastanawiaj się dzwoń do MECENASA MARCINA ZAMOYSKIEGO "A TWÓJ PROBLEM ZOSTANIE ROZWIĄZANY "
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.06.2019 10:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin Zamojski prowadził moją sprawę o przywróceniu do pracy, to adwokat godny polecenia i zaufania. Bardzo rzetelny do sprawy podchodzi ze starannością i zaangażowaniem, znajduje zawsze czas na zadawane pytania i zawsze odpowiada. Pomimo zakończonej sprawy sądowej nie pozostawił mnie bez dalszej pomocy i pomógł wyegzekwować wyrok sądu u pracodawcy. Bardzo gorąco polecam i bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roksana Kochmańska dnia: 13.02.2019 21:16:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gody polecenia fachowiec, z dużym zaangażowaniem i empatią podchodzi do pracy. Prowadził dwie moje bardzo skomplikowane sprawy i wszystko zakończyło się pomyślnie i bardzo szybko. Współpraca z nim to czysta przyjemność, Konkretny i skuteczny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta Broniewicz-Wauters dnia: 04.02.2019 07:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TEN MECENAS JEST THE BEST!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: znawca dnia: 10.03.2018 01:10:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry adwokat mogę polecic z czystym sumieniem Pan Marcin faktycznie podchodzi do sprawy bardzo profesionalnie przygotowany nie jest to byle jaki mecenasik który chce zarobić na klijencie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 21.10.2017 00:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin to profesjonalista w swoim fachu. Jest skuteczny i zaangażowany w prowadzoną sprawę, Nigdy nie miałam problemu z kontaktem, odpowie na każde pytanie, doradzi. Gorąco polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 10.10.2017 16:07:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził moją sprawę sądową z zakresu prawa rodzinnego. Wykazał się doskonałym przygotowaniem merytorycznym, wysoką kulturą osobistą i - co jest niezmiernie ważne- zawsze był dostępny.Dzięki dużemu zaangażowaniu p. mecenasa i profesjonalnie poprowadzonej sprawie wygraliśmy. Na współpracę z p. mecenasem zdecydowałam się z polecenia i dziś stwierdzam, że dobrze go mieć po swojej stronie. Cechuje go wysoka skuteczność poparta ogromną wiedzą z zakresu prawa cywilnego i przede wszystkim rodzinnego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji:
Opinia dodana przez: AgnieszkaR. dnia: 09.10.2017 16:11:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczne reprezentowanie w sprawie o podwyższenie alimentów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AS dnia: 05.10.2017 23:08:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm Pana Marcina jest na najwyższym poziomie. Potrafi doradzić w każdej sprawie, walczy o swojego klienta do samego końca i dokonuje rzeczy nie możliwych. Zawsze jest osiągalny, służy radą i angażuje się w każda prowadzona przez siebie sprawę. W 100% i z czystym sumieniem mogę polecić każdemu Pana Marcina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 26.09.2016 17:59:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług pana Marcina poniewaz jest bardzo konkretny i walczy o klienta z dużym zaangażowaniem. Polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: N. dnia: 03.12.2015 13:52:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mecenas je najlepsiejszy wart kazdej wydanej zlotowki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zenek redycywa dnia: 19.07.2014 23:23:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: iwonka ty swojego starego z skarpetkach puscila aa? daj mnie numer do tego twojego mecenaska ja bym tez swojego tak puscila noo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gienia dnia: 18.07.2014 15:06:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody słowny i bardzo dobry adwokat expresowo załatwia sprawę.Pęłen profesjonalizm szczerze polecam adwokata Zamojskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz z Warszawy. dnia: 24.06.2014 19:45:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie Na temat Pana Marcina nie da się wypowiadać inaczej jak w samych superlatywach. Walczy o swojego klienta jak lew i mam wrażenie , że dokonuje rzeczy niemożliwych chociaż też zawsze nastawia, że scenariusz może przedstawiać się w czarnych barwach. Jedną rzecz bardzo cenie w Panie Macinie , nie koloryzuje bez względu na to jak sprawa była by beznadziejna On zawsze powie prawdę w oczy choć będzie się starał zrobić wszystko na korzyść swojego klienta. Ja ze swojej stron dziękuję losowi i Bogu , że w przypadku mojej sprawy rozwodowej Pan Marcin stał koło mnie i mnie bronił,(bała bym się stanąć w sądzie przeciwko niemu) bo to że wyszliśmy obronną ręką z rozprawy to naprawdę mało powiedziane, wywalczył dokładnie wszystkie maksymalne nasze założenia. Fachowiec w swojej dziedzinie jakich mało. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu. Ja ze swojej strony nie będę już szukać innego adwokata ponieważ wiem , że opinia Pana Marcina będzie zawsze szczera , dokładna , kompetentna, a przede wszystkim bezcenna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 09.06.2014 17:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo możnaby opowiadać o zaletach Pana Mecenasa. Nie tylko świetny prawnik, ale także dobry człowiek. Bardzo zaangażowany w sprawę, zawsze dotrzymuje terminów, dobrze i przystępnie wszystko tłumaczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadin dnia: 08.05.2014 13:28:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec. Nic dodać nic ująć. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Dobrze że Pan mecenas był po mojej stronie i walczył jak lew. Szczerze polecam usługi tego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 04.04.2014 20:35:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, szczerze polecam.Miałem do czynienia już z różnymi adwokatami - nie spotkałem się jeszcze z takim profesjonalizmem. Wart każdej złotówki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wieloletni klient dnia: 22.01.2014 11:20:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny adwokat. Moją sprawę karną poprowadził bez zarzutów i wyciągnął mnie z niezłego bagna. Szczerze polecam adw. Marcina Zamojskiego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 21.07.2013 14:30:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelnie - Dostępnie - Dyspozycyjnie - Profesjonalnie - TANIO! - SKUTECZNIE!!!!! Polecam. Paweł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.03.2013 14:40:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Marcin Zamojski jest bardzo dobrym Adwokatem , polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 06.03.2013 21:54:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasa Zamojskiego cechuje niesłychany profesjonalizm i skuteczność, o czym miałam okazję przekonać się podczas prowadzonej przez adwokata Zamojskiego sprawy, która zakończyła się dla mnie bardzo pomyślnie. Kompetentny, racjonalnie podchodzi do problemu i poszukuje optymalnych rozwiązań oraz najbardziej przekonujących argumentów. Zawsze osiągalny, informuje na bieżąco o przebiegu postępowania, służy również radą we wszelkich działaniach związanych z rozprawą. Mecenas Zamojski jest zaangażowany w prowadzoną sprawę i dba o każdy szczegół, z korzyścią dla reprezentowanej strony. Zdecydowanie POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 22.12.2012 19:12:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, pomocny, zaangażowany w sprawę, kompetentny. Moja sprawa wg innych adwokatów była "nie do wygrania" - Mecenas sprawił, że stało się inaczej. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient kancelarii dnia: 05.08.2012 10:01:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak tak sama prawda, mecenas jest najlepszy u nas we wsi i wszyscy go polecamy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ciocia halinka dnia: 16.07.2012 21:04:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to prawda, mecenas jest najlepszy we wszystkim, szczerze polecam wszystkim ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pani bankowiec dnia: 14.07.2012 15:33:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie i szybko. Zleciłam sprawę mecenasowi Zamojskiemu a pozew w mojej sprawie w ciągu 3 dni był już w sądzie. Mecenas Zamojski skutecznie przeprowadził moją sprawę i policzył minimalne koszty jej prowadzenia tak więc wynagrodzenie które wpłaciłam mecenasowi zostało zasądzone na moją rzecz w wyroku sądowym od dłużnika. bardzo polecam usługi tego adwokata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 14.07.2012 15:03:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Zawsze w kontakcie, nie odmawia spotkań z klientem, a co najważniejsze skuteczny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 08.06.2012 20:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam mecenasa z czasów jego aplikacji, prowadził wtedy moją sprawę rozwodową, zakończyła się lepiej niż sądziłam dlatego też do tej pory mecenas prowadzi moją każdą sprawę, nigdy mnie nie zawiódł, zawsze ma rozwiązanie, nie ma dla mecenasa rzeczy niemożliwych, a do tego zawsze dostępny nigdy nie odmawia, niebywale sympatyczny. co do cen to zawsze u mecenasa jest jakiś kompromis i zawsze jest wyrozumiały. jeśli chce się mieć sprawnie i rzetelnie załatwiane sprawy to tylko do mec Zamojskiego pełna gwarancja satysfakcji. szczerze polecam zawsze ratuje z opresji i jest po prostu ludzki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 06.03.2012 19:39:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Zamojski przeprowadził moją sprawę profesjonalnie i z dużym wyczuciem prawniczym. Świetnie zorientowany w prowadzonej sprawie, dotrzymuje terminów spotkań i rozpraw. Szczerze polecam adwokata Zamojskiego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 29.02.2012 22:08:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzutki, bystry, komunikatywny, słowny, konkretny młody adwokat. Potrafi dobrze i szybko załatwić powierzone mu i skomplikowane sprawy o czym miałam okazję przekonać się osobiście. Polecam i żałuję że tak późno do niego trafiłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 20.02.2012 14:59:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny i rzeczowy. Służy radą i pomocą o każdej porze dnia. Zaangażowany w sprawy klienta, których się podjał. Możliwość ustalenia sposobu i terminów wypłaty wynagrodzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P.D. dnia: 07.11.2011 00:08:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100 % Godny polecenia Mecenas Zamojski Marcin.!!! Przeprowadził mój rozwód szybko,sprawnie i na moją korzyść. Jest punktualny, retelny i profesjonalny!!! Naprawdę polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.11.2011 00:20:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacyjny adwokat...sprawie, szybko i skuteczenie...polecam pana mecenasa Zamojskiego...Pan mecenas prowadził mi 2 sparwy cywilną i rodzinną i obie zakończone więcej niż pomyślnie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TOMASZ dnia: 14.07.2011 23:30:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Zamojski to profesjonalista! Rzeczowy, wszechstronny, dotrzymuje terminów i dba o sprawy swoich klientów. Mój rozwód przeprowadził szybko, dostałąm alimenty dla dziecka i dla siebie. Teraz jeszcze czeka mnie podział majątku, którym również zajmuje się mecenas Zamojski... Polecam kancelarie Pana Zamojskiego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 21.05.2011 22:54:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas przeprowadził moją sprawę bardzo profesjonalnie i szybko. Już na pierwszym spotkaniu z Panem Zamojskim, zostałam poinformowana w jaki sposób sprawa będzie przebiegać, co jest najważniejsze, na czym się opieramy, jak również o wariantach rozwiązania sprawy. Naprawił błędy po wcześniejszym adwokacie, który prowadził sprawę z marnym skutkiem a trwało to prawie dwa lata...Pan Zamojski informował mnie na bieżąco o przebiegu sprawy, był punktualny i rzetelny, przez co sprawa została załatwiona na moją korzyść w zaledwie dwa miesiące.... Odzyskałam swoje pieniądze, jestem bardzo zadowolona z obsługi, polecam kancelarie Mecenasa Zamojskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 19.05.2011 23:24:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją