Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Przemysław Kwiatkowski

Zawód: Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-510 Konin Karłowicza 9/2-3
Telefon: 632721319
Adres e-mail: adwokatkwiatkowski(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.adwokatprzemyslawkwiatkowski.pl
NIP:
6652333452
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat,prawnik, kancelaria adwokacka konin, koło, turek słupca

Ocena: 100% pozytywna 50x

Jakość usług: 100% wysoka 50x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 46x
Ceny usług: 100% niskie 20x 18x
Ilość opinii w serwisie: 50
Ilość odsłon profilu firmy: 6272
Data utworzenia profilu: 19.11.2015 12:36:43
Data ostatniej aktualizacji: 30.10.2020 12:49:22 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Przemysław Kwiatkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas był moim adwokatem przy rozwodzie. Jestem bardzo zadowolona. Mecenas cierpliwie tłumaczył oczywiste dla nas rzeczy sadowi kilka razy. Teraz wiem że wiedział co robi. Ma doświadczenie w tych sprawach. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Genowefa dnia: 22.11.2020 11:07:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa była bardzo skomplikowana. Była już żona narobiła długów, zadłużyła mieszkanie na 50 tys, mimo, iż przekazywałem jej pieniądze. Okłamywała mnie. Mecenas sprawnie poprowadził rozwód, ale co najważniejsze nie straciłem mieszkania i dzięki pomocy kancelarii udało sie rozwiązać wszystkie kłopoty prawne. Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 18.11.2020 21:44:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas bardzo mi pomogl w sprawie karnej mojego syna. Dziękuję za fachową pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaroslaw dnia: 21.10.2020 23:40:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas wygral moja sprawe o rozwod . Rozwod z winy meza i do tego sprawiedliwe alimenty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola dnia: 08.10.2020 19:18:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardxo zaangazowany adwokat w sprawe. Duza wiedza.Sprawa o rozwód a pozniej o podzial majatku zakonczona sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Słupca dnia: 22.09.2020 22:19:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat korzystam z pomocy mecenasa. Bardzo mi pomogl w rozwiazaniu wielu moich trudnych spraw. W ostatnim czasie z sukcesem zostala zakonczona sprawa o rozwod i podzial majatku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 19.08.2020 07:19:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mec. Kwiatkowski pomógł mi w bardzo skomplikowanej sprawie o dział spadku po rodzicach. Sprawa była bardzo trudna z powodu wielu działek zaliczonych do spadku i dużego konfliktu rodzinnego. Udało się dzięki wiedzy, skuteczności mecenasa podpisać korzystne dla mnie porozumienie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 19.07.2020 21:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwod poprowadzony bardzo profesjonalnie. Bardzo konkretny adwokat. Z duza wiedza i doswiadczeniem w sprawach rodzinnych. Moj maz wniosl o orzeczenie rozwodu z mojej winy by uniknac odpowiedzialnosci za wlasne postepowanie. Dzieki zaangazowaniu mecenasa rozwod zostal orzeczony z jego winy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.06.2020 22:45:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził mi w tamtym, roku sprawę o alimenty przeciwko byłemu mężowi. Wywalczyliśmy wysokie alimenty, mimo iż mój były mąż nie chciał wcześniej płacić . Z każdym problemem prawnym nawet drobnym zwracam się do tej kancelarii. Jestem bardzo zadowolona z jej usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.05.2020 17:43:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług kancelarii w sprawie rozwodu. Już na pierwszym spotkaniu mecenas mi wszystko dokładnie wyjaśnił. Na późniejszym etapie też zawsze miał czas i cierpliwość i odpowiadał na moje pytania, dzięki czemu rozwód był dla mnie mniej stresujący. Wiedza i doświadczenie pana Przemysława skutkowały orzeczeniem rozwodu z winy męża i godziwymi alimentami na moją rzecz i dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 16.04.2020 18:23:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas uregulowal sprawy spadkowe w mojej rodzinie. Sprawa byla mocno skomplikowana, ale Pan Mecenas sprawnie to zalatwil.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 30.03.2020 21:25:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził moją sprawę przeciwko ZUS, która zakończyła się wygraną.Bardzo dobrze poprowadzona sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 12.02.2020 21:27:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mecenas Kwiatkowski poprowadził mój rozwój. I to z sukcesem. Dzięki jego zaangażowaniu sad zasadził godne alimenty dla mnie i dzieci. Mecenas bardzo mi pomógł. Ma bardzo duże doświadczenie w sprawach rozwodowych.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ola dnia: 31.12.2019 08:09:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pomogła mi wygrać sprawę o rozwód. Jest bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 24.11.2019 21:52:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do kancelarii z problemem moich rodziców, tj. z problemami ogromnych długów po śmierci ojca, wyszłam z tych problemów tylko dzięki Mecenasowi. Ja i moje dzieci nie musimy się martwic o nasza przyszłość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda Wróblewska dnia: 18.10.2019 15:08:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat pomógł nam w sprawie długow po krewnej . Z babcią nie mieliśmy kontaktu od dziecka, nawet nie mieliśmy informacji o jej śmierci. Okazało się, ze odziedziczyliśmy długi, a nie odrzucilismy spadku w terminie. mecenas wygrał spraw ę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.08.2019 15:51:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Działania pana Przemka oceniam bardzo pozytywnie. Dla mnie niezaprzeczalnie specjalista w sprawach Zusu. Mi pomógł i moim znajomym z pracy w walce zusem /o emeryturę//
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 02.07.2019 10:12:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat spisał się na medal. Przed Sadem okręgowym wygraliśmy,niestety Zus odwołał się . Dzisiaj Sąd w Poznaniu oddalił apelację Zus. Dzięki pomocy mecenasa udało mi się wywalczyć emeryturę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 06.06.2019 17:38:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem jednym z poszkodowanych przez getback. Gdy samodzielnie zajmowałem się tym tematem nie miałem złudzeń, że co cokolwiek odzyskam. jednak od kiedy działa za mnie Mecenas widzę światło w tunelu. W sprawie się wiele tematów ruszyło. I pojawiły się konkretne szanse na odzyskanie pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marek J dnia: 23.04.2019 20:03:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat z sukcesem poprowadził mi sprawę rozwodową tzn. z orzeczeniem o winie męża. Największa batalia była o alimenty. Udało się mimo , iż mój maż wykazywał bardzo niskie dochody. Pan Przemek wywalczył godne pieniądze dla moich córek. Bardzo dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 20.01.2019 19:05:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pomocą Mecenasa udało mi się wygrac wojnę z ZUSEM o rentę chorobowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 19.10.2018 12:39:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas poprowadził moją sprawę rozwodową bardzo rzetelnie sprawnie. Nigdy nie odmówił rozmowy, spotkania. Jestem bardzo zadowolony. Planuje podział majątku i na pewno skorzystam z pomocy kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: paweł dnia: 04.09.2018 15:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi pomógł wywalczyć odszkodowanie za wypadek od ubezpieczyciela.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 19.07.2018 17:29:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Będąc po poradę dowiedziałam się o upadłości konsumenckiej od Mecenasa. Poprowadził mi te sprawę w Poznaniu i teraz udało mi się zyskać spokój i wyście ze spirali zadłużenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 06.06.2018 14:45:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas jest bardzo dobrym specjalista w swoim fachu. Pomógł mi w skomplikowanym dziale spadku. Wszystko zostało wyprostowane jak trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Arkadiusz S. dnia: 07.05.2018 17:39:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało się wygrać z moim byłym mężem i rozwód zapadł z uznaniem jego winy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Maria
Opinia dodana przez: dnia: 25.04.2018 09:42:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Był moim pełnomocnikiem w sprawie z byłym mężem o podział majątku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 23.03.2018 08:34:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z sukcesem zakończył mi sprawę rozwodową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 05.03.2018 12:59:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To prawda bardzo dobry specjalista, mnie wywalczył emeryturę górnicza. Sam nie dał bym rady wgrać batalii z zusem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władysław dnia: 31.01.2018 15:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas skutecznie odwołał się od decyzji ZUS. Sąd przyznał mi rentę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krystyna z Goliny dnia: 30.12.2017 11:01:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas był moim adwokatem w sprawie o podział majątku. Za sprawą Mecenasa zawarłem z byłą żona ugodę, dała się przekonać Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 30.11.2017 08:53:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj zakończony rozwód z podziałem wspólnego dorobku, zgodnie z moim żądaniem. Adwokat godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin Z. dnia: 31.10.2017 07:04:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Mecenasa do spraw karnych. Człowiek z wiedzą i zaangażowaniem w sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 11.10.2017 11:55:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas poprowadził mi kilka spraw m.in. rozwód. Jestem zadowolony z jego pracy .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 28.09.2017 10:34:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakończył mi pomyślnie wczoraj sprawę o rozwód. Wszystko sprawnie poszło i z korzyścią dla mnie . Dobrze zostałam pokierowana przez Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aneta. Koło. dnia: 29.08.2017 08:54:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem b. zadowolony. Przeprowadził mi sprawnie rozwód. Teraz reprezentuje mnie w sprawie o podział majątku w sądzie, wszystko przebiega ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 01.08.2017 16:05:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram w pełni ostatni wpis. Jest bardzo dobrym specjalistą jeśli chodzi o kwestie rodzinne. W zeszłym roku prowadził mi sprawę rozwodową. Ma bardzo dobry kontakt z Klientem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kinga Matuszak dnia: 25.05.2017 14:47:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas był moim pełnomocnikiem z urzędu w sprawie o rozwód bardzo mi pomógł sprawnie zakończyć ten temat i uzyskać godne alimenty na mnie i moje dzieci od byłego już męża.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: magda s. dnia: 15.04.2017 19:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się -dzięki pomocy mecenasa- rozwiązać problemy z długami. Zaciągnęłam kilka kredytów,na ratowanie zdrowia syna. w tym niestety jeden duży. Kiedy byłam na pierwszej wizycie powiedział, ze będzie bardzo ciężko. Jednak udało się porozumieć z wierzycielami i tym samym uniknąć licytacji domu. Inni adwokaci twierdzili, że sprawa jest beznadziejna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ewa z Konina dnia: 26.03.2017 17:00:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poprowadził mi sprawę rozwodową. Jestem bardzo zadowolony, tym bardziej, iż pracuje za granicą.Ważne było aby mieć solidnego adwokata z powodu nieobecności w kraju.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 06.03.2017 17:28:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezproblemowo, ma czas dla klienta. Fachowa obsługa, wygrał sprawę w sądzie o emeryturę kwestionowaną przez ZUS.POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 23.02.2017 13:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panie Mecenasie za uratowanie prawa jazdy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: witek dnia: 22.02.2017 22:34:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skutecznie poprowadził mi sprawę przeciwko byłemu pracodawcy i odzyskał zaległe wynagrodzenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 01.02.2017 19:02:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcona opiniami na tym portalu- skorzystałam z pomocy Mecenasa w zeszłym roku. I była to bardzo dobra decyzja bo udało mi się uzyskać rente. Cierpię na powazne schorzenie kręgosłupa i nie jestem w stanie pracować. Zus mi nie chciał przyznać renty i uznał że mogę wracać do pracy. Mecenas wywalczył mi w sadzie rentę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa Makowska dnia: 22.01.2017 20:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny adwokat. W tamtym roku miałem wypadek. Ubezpieczyciel przyznał mi tylko 2000 zł. Czułem się bezradny. W sądzie wywalczyliśmy 15 tys. Mojej siostrze prowadzi rozwód i tez jest zadowolona z wyboru bo przykłada się i wszytko jest w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 20.11.2016 20:13:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka lat sam walczyłem o prawo do emerytury.Czułem się bezsilny wobec przepisów. Skorzystałem z pomocy mecenasa / wcześniej mojemu koledze wygrał sprawę w sądzie pracy/ i w końcu się udało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jerzy dnia: 02.10.2016 21:09:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał mi sprawę o odszkodowanie.Bardzo konkretny adwokat
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ola dnia: 18.08.2016 21:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze poprowadził mi sprawę rozwodowa a poźniej podział majątku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 17.04.2016 15:15:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata bo wygrał skomplikowana sprawę karna mojego brata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 11.04.2016 20:48:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny adwokat. Słucha Klienta i ma dla niego czas. Przede wszystkim terminowy i konkretny człowiek. Jestem bardzo zadowolony z jego pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: maciej dnia: 19.11.2015 12:38:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją