Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lubritech Centalne Smarowanie

Zawód: automatyka przemysłowa  
Adres: Dolnośląskie, 59-930 Pieńsk Elizy Orzeszkowej 7
Telefon: Kom. 518 700 169
Adres e-mail: info(małpa)gacol.pl
Strona internetowa: https://lubritech.pl/pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe: układy centralnego smarowania, smarowniczki

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 18x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 292
Data utworzenia profilu: 13.10.2020 11:27:51
Data ostatniej aktualizacji: 13.10.2020 11:27:51 

Opinie o Lubritech Centalne Smarowanie

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Transakcja przebiegła bez zarzutu , a otrzymany towar jest zgodny z opisem ze strony internetowej. Dużym [plusem jest też zabezpieczenie przesyłki i stosowne oznakowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 08.04.2021 17:43:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry asortyment. W razie wątpliwości można zasięgnąć fachowej porady i zawsze doradztwo ich było zgodne z rzeczywistością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leon dnia: 29.03.2021 08:37:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jak naj bardziej godna polecenia. Zawsze mogę dostać co aktuanie potrzebuję, a wszystko wysokiej jakości i w niskiej cenie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 13.03.2021 17:21:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie to bardzo dobra firma a ich asortyment t pełni spełnia moje oczekiwania jako wymagającego klienta. Jeszcze do tego są słowni i jest też dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 02.03.2021 17:05:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mająbardzo szybkie dostawy i istnieje też forma opłaty przy odbiorze. Towar dobrze zabezpieczony i zapakowany. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 21.02.2021 13:41:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z nimi przebiega bardzo dobrze. Wszystko dostaję na czas, a jakość produktów oczywiście wysoka. Chyba nikt lepszej oferty na rynku nie ma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenek dnia: 16.02.2021 17:46:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam tylko ze sprawdzonych źródeł i ta firma jeszcze mnie nie zawiodła. Sprawdzony kontrachent, a ceny ma konkurencyjne na tle innych firm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 02.02.2021 14:17:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę pochwalić za dobrą jakość materiału i dobry kontakt. Transakcja zrealizowana błyskawicznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 25.01.2021 16:01:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Namiary na tą firmę dali znajomi, którzy od dłuższego czasu się u nich zaopatrują i ogólnie poziom obsługi i asortymentu chwalili..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lech dnia: 19.01.2021 08:30:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostarczony towar zgodny z opisem . widzę, że jakoś c niczego sobie a za tą cenę to czysta okazja. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartłomiej dnia: 12.01.2021 18:49:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wydaje mi się, ze firma ma najlepszą ofertę cenową na rynku. W razie wątpliwości mozna się doradzić i podpowiedzą co w moim przypadku będzie najlepsze. Ogólnie ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 21.12.2020 15:57:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilkakrotnie już dokonywałem zakupów w tej firmie i jak zawsze towar dociereał w terminie do mnie a z płatnościami nie ma najmniejszych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 14.12.2020 18:04:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szeroki wybór. W razie wątpliwości potrafią podpowiedzieć i pomóc we właściwym wyborze stosownego produktu do własnych oczekiwań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 07.12.2020 16:39:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja zamówienia i płatność przy odbiorze u kuriera. Towar znakomity.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: witold dnia: 26.11.2020 13:01:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. jestem bardzo zadowolony z jakości, sprzętu i obsługi. Trzymajcie tak dalej i więcej usatysfakcjonowanych klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Benedykt Pilarz dnia: 17.11.2020 11:41:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam współpraca z firmą układa się doskonale.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 30.10.2020 12:33:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaopatruje się u nich we wszelkiego rodzaju sprzęt. Mają dobrej jakości pompy, filtry oleju i przewody hydrauliczne więc jeżeli ktoś podobnie jak ja potrzebuje to polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 16.10.2020 09:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna firma z dobrej jakości produktami. Dzięki współpracy z nimi moja firma doskonale może funkcjonować i przynosić zyski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwester dnia: 13.10.2020 11:30:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją