Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Bartłomiej Łukomski

Zawód: doradztwo prawne Radca prawny 
Adres: Małopolskie, 30-046 Kraków Juliusza Lea 5a/3
Telefon: 124455699 Kom. 600298546
Adres e-mail: office(małpa)lukomski.law
Strona internetowa: lukomski.law
Opis działalności: Doradztwo prawne dla osób fizycznych i firm. Słowa kluczowe: rozwód rozwody kancelaria prawna kraków radca prawny kraków podział majątku alimenty

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 90% niskie 9x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3889
Data utworzenia profilu: 17.02.2015 20:41:54
Data ostatniej aktualizacji: 06.10.2020 17:26:32 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Bartłomiej Łukomski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas łukomski jest człowiekiem rzetelnym i kompetentnym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ,kompetencja, rzetelność
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 30.11.2021 09:34:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja bardzo polecam Pana Łukomskiego. Naczytałam się, że kawał bezczelnego, skutecznego skur...a. I faktycznie - po poznaniu sprawił wrażenie kawała bezcelnego skutecznego skur....a :) jak zaczął opisywać plany jakie ma wględem mohego exa, to mi się zaczynało biduśka robić żal. Ale się mąż dowidział z kim ma do czynienia to od razu się dogadaliśmy. w sumie to zadowolona jestem. Obiecałam, że pochwalę to chyba chwalę. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ośmielona 84 dnia: 26.05.2021 20:03:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik z bardzo dużą wiedzą i zaangażowaniem w prowadzenie sprawy. Mogę polecić, ponieważ zawsze był w stanie odpowiedzieć na wszystkie pytania. Rozwód zakończył się szybko i nie był problemem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 10.03.2021 23:20:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam Pana Łukomskiego. Szybka i bez zastrzeżeń pomoc. Polecam zadzwonić do kancelarii gdzie przyjmuję Pan Bartłomiej, niż chodzić po kancelariach Krakowskich gdzie pomoc będzie znikoma i stracimy tylko pieniądze i nasz cenny czas. Ja szukałem bardzo długo, ale na szczęście trafiłem w końcu na Pana Bartłomieja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol . Z dnia: 19.11.2020 16:43:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysokiej klasy specjalista! Dziękuję! Byłem zaatakowany przez organizację ściągającą z premedytacją godną mafii przedawnione długi. Sprawa wygrana, spokój zapewniony dla mnie i mojej rodziny dzięki umiejętnością Pana MECENASA. Dziękuję jeszcze raz!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz S. dnia: 08.07.2018 18:25:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedza, elokwencja i podejście do klienta na najwyższym poziomie. Pan mec. wart polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 29.01.2018 09:59:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszlam do kancelarii Pana Mecenasa, gdy bylam w bardzo trudnym dla siebie polozeniu. Poprzedni prawnik zaniedbal moja sprawe totalnie. Gdy Pan Mecenas ja przejal, moglam sie wreszcie poczuc bezpiecznie, bo widac ze ktos rozumie, ze dla mnie wlasna sprawa to sprawa zycia i smierci i szukam realnej, skutecznej pomocy, aby problem rozwiazac. Pan Mecenas studzi emocje, stara sie rozladowac konflikt a nie go zaostrzac. Takie podejscie jest idealne w sprawach rozwodowych. Nie obiecuje gruszek na wierzbie. Majac porownanie, moge potwierdzic, ze stara sie o jak najbardziej pozytywne rozstrzygniecie dla swojego klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.11.2017 15:46:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa Bartłomieja Łukomskiego ze względu na profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta oraz zaangażowanie w sprawę. Pan Mecenas to dobry negocjator, który stoi murem za klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.10.2017 13:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam usługi MECENASA BARTŁOMIEJA ŁUKOMSKIEGO. Kancelaria mieści się przy ul. Karmelickiej 60/6 w Krakowie. Moja sprawa dotyczy rozwodu i spraw z nim związanych. Już podczas pierwszego spotkania wiedziałam, że trafiłam do odpowiedniej osoby. Mecenas Łukomski to świetny fachowiec z wszechstronną wiedzą i ogromnym doświadczeniem. Moją sprawą zajął się kompleksowo .Terminowy, konkretny i dyspozycyjny. Dla Mecenasa najważniejsze jest dobro klienta i zrobi wszystko aby o nie walczyć. Przywraca poczucie bezpieczeństwa. Wart absolutnie każdych pieniędzy! Jeszcze raz polecam skuteczność Mecenasa - świetny wybór!!!!! http://lukomski.law/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 10.10.2017 17:16:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie najlepszy prawnik w Krakowie. Bronił m.in znanego kradzieja-filantropa Bartosza K., który nie wiedząc jakim cudem po okradzeniu banku na prawie 900 tyś za kratkami spędził... 1 dzień. Brawo Panie Mecenasie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenek Szczęsny dnia: 16.04.2017 19:31:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny facet. Profesjonalny, elegancki, jak widać z ogromnym doświadczeniem. Podsunięte rozwiązania szybkie i skuteczne. Mecenas jest zdecydowania ekstraklasą wśród krakowskiej palestry. Cenowo również ekstraklasa - droższy o jakieś 25 % od konkurencji. :( Ale opłaciło się po stukroć w porównaniu do innych pomysłów za które w sumie zapłaciłem więcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Merlin dnia: 02.03.2017 17:17:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją