Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KANCELARIA RADCY PRAWNEGO Grzegorz Kuligowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Mazowieckie, 05-120 Legionowo, Warszawa Legionowo Lwowska 17
Telefon: Kom. 508383447
Adres e-mail: kuligowski.grzegorz(małpa)wp.pl
Strona internetowa: http://grzegorz.kuligowski.oirpwarszawa.pl/
NIP:
536-172-22-95
Opis działalności: Kancelaria świadczy profesjonalne usługi prawne na rzecz podmiotów gospodarczych Słowa kluczowe: radca prawny, prawnik Legionowo, Warszawa, Łódź, porady prawne, sprawy sądowe i administracyjne, obsługa przedsiębiorstw, sprawy spadkowe, rozwody, podział majątku,odszkodowania, sporządzanie pism i umów,

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4388
Data utworzenia profilu: 17.01.2013 13:23:40
Data ostatniej aktualizacji: 30.09.2020 15:02:04 

Opinie o KANCELARIA RADCY PRAWNEGO Grzegorz Kuligowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny radca prawny, ogromna wiedza, godny polecenia. Jestem bardzo zadowolona. Bardzo dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grazyna Szymańska dnia: 07.04.2014 14:37:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szczególnie ze względu na rzetelność i otwartość współpracy, a szczególnie: - wszelkie czynności w mojej sprawie były poparte analizą ze wskazaniem konkretnych zapisów ustaw i interpretacji, - wnikliwość i odpowiedzialność w planowaniu i rekomendowaniu działań, - wiedza i bardzo duże doświadczenie z praktyki rynkowej Polecam, jeżeli chcesz mieć jasną sytuację od początku do końca sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr N. (zarząd Sp.z o.o.) dnia: 17.06.2013 13:01:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do radcy prawnego Grzegorza Kuligowskiego trafiłam z polecenia znajomej. Bardzo mi pomógł. Ma przystępne ceny. Naprawdę godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 01.05.2013 13:02:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny Radca Prawny, ogromna wiedza, godny zaufania, godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 26.02.2013 11:24:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porada dotyczyła nabycia mieszkania spółdzielczego, które jak się okazało nie ma Księgi Wieczystej. Pan Mecenas pomógł mi i wiele wyjaśnił. Dziękuję. Godny Polecenia !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 18.01.2013 16:33:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia Kancelaria.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mała.mi dnia: 17.01.2013 14:39:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją