Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Marbit Marcin Trzaskoma Marcin Andrzej Trzaskoma

Zawód: Dekarz 
Adres: Mazowieckie, 01-871 Warszawa Kasprowicza 36/3
Telefon: Kom. 692457038
Adres e-mail: biuro(małpa)marbit-tarasy.pl
Strona internetowa:
NIP:
118-174-80-03
Opis działalności: Dachy zielone Słowa kluczowe: dach zielony

Ocena: 87% pozytywna 34x 1x 5x

Jakość usług: 84% wysoka 32x 2x 6x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 30x 5x 5x
Ceny usług: 81% niskie 18x 16x 4x
Ilość opinii w serwisie: 40
Ilość odsłon profilu firmy: 4762
Data utworzenia profilu: 11.12.2011 17:01:05
Data ostatniej aktualizacji: 10.09.2020 20:00:23 

Opinie o Marbit Marcin Trzaskoma Marcin Andrzej Trzaskoma

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Marbit wykonywali dla nas poprawki wykończenia wnętrz po poprzedniej firmie wykonawczej. Zrobili to z należytą starannością oraz sumiennością. Zdecydowanie Polecam i będę polecała
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 25.11.2023 13:17:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmą robiła dla nas remont spisała się na medal
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 19.11.2023 20:52:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam dobudowa do domu wykonana profesjonalnie i w ekspresowym tempie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 09.11.2023 11:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam P. Marcin do spółpracy przy budowie domów. Jego ekipa bardzo przykłada się do wykonania zgodnie z życzeniem klienta. Mieli lekki poślizg przy oddaniu domku natomiast ja to rozumiem bo przy tak szybkiej budowie i tak nie miało to wpływu na nasze zamieszkanie w wymarzonym domu. ZDECYDOWANIE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grazyna dnia: 07.11.2023 21:35:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi została wykonane szybko oraz bardzo dobrze jakościowo . Bardzo atrakcyjne ceny w porównaniu do konkurentów . Ekspresowa realizacja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zegrze dnia: 17.08.2022 00:08:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy w swoim fachu:) a tak poza tym dobrze wykonana praca i efekt, który spełnia oczekiwania w 100%. Taras wykonany szybko i solidnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alex dnia: 31.07.2022 22:55:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę wykonywała mi zadaszenie na auto. Wykonana została starannie i zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 29.07.2022 18:00:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Marbit. Pan Marcin osobiście wykonywał taras u nas w domu. Jest zrobiony z należytą starannością, bardzo dobrze dobrany towar, nawet jak zauważył uszkodzenia deski to odkładał i wymienił u importera na pełnowartościowe. Widać dba o klienta. Fakt czasem ciężki kontakt telefoniczny, gdyż pewnie ma natłok zleceń ale jakość wykonanego tarasu rekompensuje wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 28.07.2022 10:47:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała taras z deski egzotycznej Bangkirai. Jakoś wykonania jest rewelacyjna. Polecam, szybko i fachowo wykonane zlecenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 28.07.2022 09:31:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała dla nas taras. Jestem w stanie polecić firmę z czystym sumieniem, gdyż skończyli taras przed czasem. Jestem zachwycona jakością wykonanych prac. ZDECYDOWANIE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 21.12.2021 11:06:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam fachowa obsługa zlecenia super wykonanie. Dłużej się czeka na wycenę gdyż widać ze mają dużo pracy ale warto poczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 31.07.2021 22:06:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Firma wykonywała taras z deski egzotycznej. Jakoś wykonania jest rewelacyjna. Sami nie spodziewaliśmy się takiego efektu. Z czystym Sumieniem polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta Piskorek dnia: 07.07.2021 11:45:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wykonawcę z całą odpowiedzialnością. Firma w 100% godna zaufania, terminowa. Taras o powierzchni 100m2 został w całości zaaranżowany przez firmę marbit dodatkowo firma wykonała kompleksowy remont mieszkania- wszystko w terminie, za uzgodniony budżet i bez niespodzianek!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 16.06.2021 22:32:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Firma wykonywała taras z deski egzotycznej. Jakoś wykonania jest rewelacyjna. Sami nie spodziewaliśmy się takiego efektu. Z czystym Sumieniem polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 15.06.2021 23:05:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam fachowa obsługa zlecenia super. Wykonanie rewelacyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 14.06.2021 22:17:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam fachowa obsługa i super wykonanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 12.04.2021 17:56:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Firma wykonała dla mnie elewacje drewnianą. Bardzo starannie, z fachową wiedzą podeszli do tematu. Z czysty sumieniem będę polecała firmę Marbit i Pana Marcina znajomym
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.12.2020 21:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam super fachowiec Zdecydowanie cena niska a jakość bardzo wysoka. Wykonanie w przeciągu 2 dni całego zlecenia jestem zachwycona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 30.11.2020 22:49:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początku wybrałam tańszą opcję innej firmy. Niestety, nie byłam zadowolona. I w gruncie rzeczy musiałam płacić dwa razy. Firma Marbit nie należy do najtańszych, ale lepiej zapłacić raz i mieć wszystko porządnie zrobione. Gorąco polecam, bo znają się na swojej robocie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Maleszyn dnia: 15.11.2020 18:09:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły fachowiec. Wykonanie usługi traktuje rzetelnie, i sumiennie. Piękne realizacje tarasów z drewna polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 11.11.2020 22:17:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam super fachowiec Zdecydowanie cena niska a jakość bardzo wysoka Wykonanie w przeciągu 3 dni całego zlecenia jestem zachwycona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 13.10.2020 18:17:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wspaniała ekipa. Bardzo fachowa robota. Postawili mi pergole w 1 dzień jestem zachwycony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Maciejewski dnia: 10.09.2020 15:37:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Marbit wykonywała dla nas taras oraz pergole Mieli daleko bo do Poznania. Dojechali w umówionym Terminie zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Dudzic dnia: 09.09.2020 16:57:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam super fachowiec Zdecydowanie cena niska a jakość bardzo wysoka Wykonanie w przeciągu 3 dni całego zlecenia jestem zachwycona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 29.10.2019 23:44:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin i jego pracownicy spisali się na medal wykonali piękna realizacje tarasu. Taras wykonany starannie i ładnie. Porządek wzorowy pozostawiony po wykonaniu tarasu. Polecam i będę polecała z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 28.09.2019 11:05:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała dla nas taras. Jestem w stanie polecić firmę z czystym sumieniem, gdyż 3 dni przed planowanym zakończeniem prac taras był gotowy. Jestem zachwycona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 05.09.2019 23:03:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem firmę Marbit, wykonywali dla nas konstrukcje drewniane do restauracji. Szybko i fachowo wykonana usługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 18.08.2019 16:46:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna firma . Wykonanie usługi traktuje rzetelnie, i sumiennie. Piękne realizacje tarasów z drewna polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 08.08.2019 18:13:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin to bardzo dobry fachowiec, godny polecenia, posiada szeroką wiedzę w zakresie wykonywanych przez siebie prac. Profesjonalista i perfekcjonista w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 02.08.2019 22:39:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Marbit wykonywała dla nas taras. Nastąpiło lekkie opóźnienie w zleceniu ale kontakt z właścicielem był wzorowy. Poinformowano nas o tygodniowym poślizgu i faktycznie zjawili się w umówionym terminie. Teraz już rozumiem skąd ten poślizg się pojawił u nas wyszły dodatkowo do wykonania donice dobudowane do tarasu to spowodowało ze spędzili nie 3 dni a 5 :-) bardzo przepraszamy jeśli komuś spowodowaliśmy opóźnienie terminu. Natomiast jakoś usługi jest wzorcowy, wysprzątane po zleceniu, i wszystko wykonane tak jak chcieliśmy. Polecamy!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna i Przemek dnia: 22.07.2019 23:34:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin wraz z pracownikami wykonywał dla nas taras wraz z pergolą. Zlecenie wykonane ze starannością. Zreszta nasz taras można podziwiać na ich profilu na facebook jest piękny nie wierzyłam ze można tak zmienić taras. Polecam i będę polecała Marzena
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 15.07.2019 17:03:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nałogowy krętacz, człowiek, którego słowo nic nie znaczy. Facet przyjechał do Wrocławia! na pomiar tarasu na którym miała stanąć pergola. Podczas spotkania pokazywał wzorniki kolorów i kazał dokupić klipsy niezbędne do montażu tej pergoli na istniejącym tarasie. Klipsy kupiłam w kilka dni, a potem to już zwodził z tygodnia na tydzień wykonanie pergoli. Stracony czas od kwietnia!!! bo wtedy był pierwszy kontakt z firmą i wcale niemała wycena. Pierwszy termin wykonania wyznaczony był na koniec maja, potem w czerwcu i na 100% do 8 lipca, bo "później rozjeżdżają mu się pracownicy". W międzyczasie brak odpowiedzi na maile, bo "nie dotarły" albo "zaginęły wśród innych", a tel. podobno odbierała przez przypadek córka i się rozłączała. Taki pech. Brak słów. Nie muszę dodawać, że NIE POLECAM i odradzam jakikolwiek kontakt z tą osobą/firmą. Szkoda czasu i nerwów. Nie mam pojęcia jak tak nierzetelny człowiek/firma funkcjonuje jeszcze na rynku.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Agata dnia: 10.07.2019 15:46:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo nierzetelna, w maju obiecano wykonac taras do 16.06, tydzien przed upływem terminu usłyszalam "spokojnie, do 16 taras będzie gotowy", 14.06 usłyszalam "jak nie jutro to 17.06" a 17 nawet nikt nie poczół się aby poinformować że postanowili nie przyjechać, zmarnowany miesiąc czekania, stracone trzy dni urlopu które wzięłam na montaż. Do dziś brak kontaktu ani nawet przepraszam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 20.06.2019 00:15:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Cena usług wywalona w kosmos. Realizacja na żenującym poziomie. Facet utopił mi deski tarasu w jakimś ultra lepkim, nigdy nieschnącym oleju. Wyglądały przez ponad miesiąc jak pomalowane klejem. Musiałem zamówić kolejnego fachowca aby odratował taras. Oczywiście za kolejną kasę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: Oszukany dnia: 03.06.2019 13:46:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam super fachowiec Zdecydowanie cena niska a jakość bardzo wysoka Wykonanie w przeciągu 3 dni całego zlecenia jestem zachwycona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 17.01.2019 15:44:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin przez pół rok zwodził, kręcił, nie odbierał telefonu. Tarasu nigdy nie wykonał, nie polecam. Szkoda czasu i nerwów na niesłownego człowieka, któremu brak odwagi na przekazanie prawdziwych informacji klientowi. NIE POLECAM.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ząbki dnia: 27.09.2018 14:18:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zwodziła nas z terminem rozpoczęcia prac. Uczciwe byłoby poinformować o niemożliwości wykonania usługi. Nie stracilibyśmy czasu, a tak czujemy się oszukani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ostrzegam dnia: 09.08.2018 22:06:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam firmę Marbit Bardzo szybka realizacja tarasu. Kompleksowo dostarczyli towar wykonali, i na dodatek firma ma usługi konserwacji co roku. Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 23.07.2016 23:31:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły człowiek. Wykonanie usługi traktuje rzetelnie, i sumiennie. Piękne realizacje tarasów z drewna polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita dnia: 12.01.2014 00:43:52 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba dobry fachowiec ale dyskwalifikuje go terminowość. Dach główny bez zarzutu po 3 latach użytkowania ale tarasu nie zdążył skończyć nigdy
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 16.04.2013 18:56:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją