Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Prawna Radkiewicz Adwokaci i Radcowie Prawni

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-094 Warszawa Wierzbowa 9/11
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.radkiewicz.net.pl
Opis działalności: Rozwody, prawo spadkowe, prawo karne, obsługa prawna firm, rejestracja spółek Słowa kluczowe: adwokat, kacelaria prawna, kancelaria adwokacka, prawnik, radca prawny

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 4x 5x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 1212
Data utworzenia profilu: 16.01.2020 18:07:09
Data ostatniej aktualizacji: 15.08.2020 18:40:13 

Opinie o Kancelaria Prawna Radkiewicz Adwokaci i Radcowie Prawni

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie Kancelaria Prawna Radkiewicz. Bardzo jasno ustalone zasady współpracy, fachowe doradztwo, szybkość działania. Moja sprawa związana z kredytem frankowym zakończyła się unieważnieniem umowy w pierwszej instancji. Walczymy dalej. Z wyrazami wdzięczności za zaangażowanie. A.P.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: A.P.p dnia: 03.05.2022 20:49:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa dotycząca ubezpieczenia niskiego wkładu w BPH (GE Money Bank) wygrana w pierwszej instancji. polecam Kancelarię Pana Radkiewicza.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Robert dnia: 20.03.2022 22:01:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Radca prawny Kamil Radkiewicz posiada bogate doświadczenie w prowadzeniu spraw frankowych. Potwierdzam bardzo wysoki profesjonalizm podczas reprezentacji przed Sądem. Kancelaria Prawna Radkiewicz z największą dbałością i skutecznością uzyskała dla nas kredytobiorców pozytywne rozstrzygnięcie w sprawie zabezpieczenia – tzn. że Sąd przychylił się i zawiesił konieczność spłacania przez nas rat kredytu. Walczymy dalej o unieważnienie umowy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 16.01.2022 18:41:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas to osoba bardzo sumienna, konkretna i co najważniejsze skuteczna. Uzyskałem postanowienie o zabezpieczeniu roszczenia , sprawę prowadził z dużym zaangażowaniem i profesjonalizmem. Polecam Pana Mecenasa serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 07.12.2021 23:21:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromne podziękowania dla mecenasa Kamila Radkiewicza i Kancelarii Radkiewicz za fachowe poprowadzenie sprawy unieważnienia kredytu frankowego. Spokojnie i profesjonalnie! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Beata Orłowska dnia: 27.11.2021 17:11:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Kancelarię Pana Kamila Radkiewicza, Fachowe i rzetelne podejście ponadto jest konkretny i widać że ma dużą wiedzę w tym zakresie. Doprowadził do unieważnienia mojej umowy frankowej w pierwszej instancji. Walczymy dalej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 17.10.2021 17:24:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadam kredyt frankowy i w tej kwestii doradził mi Radca Prawny Kamil Radkiewicz. Współpracujemy od kilku lat i za każdym razem otrzymuję wyczerpującą odpowiedz i poradę. Dzięki profesjonalizmowi oraz szybkim reakcjom na zmieniającą się sytuację w temacie kredytów frankowych prawnicy Kancelarii Radkiewicz zdołali zatrzymać sądownie płacone przeze mnie wysokie raty kredytu za co jestem bardzo wdzięczna i wierzę, że już za kilka miesięcy zakończymy całą sprawę mojego frankowego kredytu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MartaH dnia: 18.09.2021 17:44:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik Kamil Radkiewicz doprowadził do unieważnie nia mojej umowy frankowej w pierwszej instancji.Walczymy dalej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Radtke dnia: 14.06.2021 11:52:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Kancelarię Pana Kamila Radkiewicza, Fachowe i rzetelne podejście, po trzyletniej batali w sądzie w grudniu 2020 roku uzyskaliśmy wyrok unieważniający umowę kredytową we frankach Szwaicarskich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 08.02.2021 17:23:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Prawna Kamil Radkiewicz - z pełnym przekonaniem polecamy kancelarię, dzięki której po przeszło dwuletniej, niełatwej walce uzyskaliśmy pełną wygraną w pierwszej instancji. Pan mecenas, jak na prawnika nie jest zbyt wylewny ale liczy się skuteczność. W sądzie mało słów, ale co argument to nokaut przeciwnika. Jeżeli strona przeciwna odwoła się od wyroku, to liczymy na takie samo zaangażowanie i skuteczność w drugiej instancji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa i Emil S. dnia: 20.08.2020 22:58:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadam kredyt frankowy i w tej kwestii doradza mi Kamil Radkiewicz z Kancelarii Prawnej Radkiewicz Adwokaci i Radcowie Prawni (al. Jerozolimskie 65/79, 00-697 Warszawa). Sprawę w pierwszej instancji mamy już wygraną teraz tylko czekamy czy bank się odwoła od wyroku. Polecam tego prawnika. Jest konkretny i widać że ma dużą wiedzę w tym zakresie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maja.kulsz dnia: 03.05.2020 19:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług Pana Kamila Radkiewicza,fachowo i rzetelnie służył pomocą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 19.04.2020 19:02:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie poprowadzona sprawa. Na razie mamy pierwszy wyrok unieważniający umowę kredytu frankowego. Mam nadzieję, że sprawa apelacyjna również będzie orzeczona jak w pierwszej instancji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: js57 dnia: 15.03.2020 15:08:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług Pana Kamila, pilnował terminów, służył pomocą, przy czym ma bardzo przystępne ceny :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 02.03.2020 11:16:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam usługi p. Mecenasa Radkiewicza w zakresie kredytów frankowych (CHF). Wysoki profesjonalizm, znakomita komunikacja i ogromna wiedza przyczyniają się do sukcesów Mecenasa w zakresie spraw CHF.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.02.2020 10:51:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług Pana Kamila Radkiewicza. Podchodzi do sprawy bardzo profesjonalnie, rzetelnie, wyjaśnia wszystko i informuje na bieżąco o postępie sprawy. Pomógł mi bardzo w odzyskaniu odszkodowania za śmierć spowodowaną nieszczęśliwym wypadkiem męża, którego nie uznawało PZU. Odzyskałam całe odszkodowanie, którego dochodziliśmy w sądzie. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesława Górka dnia: 11.02.2020 20:03:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik Kamil Radkiewicz pomógł mi w sprawie odzyskania odszkodowania za szkodę komunikacyjną. Byliśmy w stałym kontakcie mailowym oraz telefonicznym. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Po wysłaniu wszystkich dokumentów oraz kosztorysów szybko dostałem wiadomość zwrotną z chęcią pomocy w rozwiązaniu problemu. Po wygraniu sprawy pieniądze odrazy zostały mi wypłacone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Waszkiewicz dnia: 23.01.2020 19:51:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją