Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

JUSTYNA ŁABENTOWICZ KANCELARIA ADWOKACKA

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-114 Wrocław Odrzańska 24-29/9
Telefon: 71 343 34 00 lub 71 343 33 78
Adres e-mail: justyna(małpa)labentowicz.com
Strona internetowa: www.labentowicz.com
NIP:
894-288-78-69
Opis działalności: adwokat WROCŁAW, Oława, Oleśnica, Środa Śląska, Trzebnica, Nysa, Złotoryja, Lubin, Nysa, Bolesławiec Słowa kluczowe: adwokat Wrocław, Wroclaw, Opole, Jelenia Góra, Świdnica, Wałbrzych, Legnica, radca prawny, prawo karne, tymczasowe aresztowanie, rozwód, podział majątku, pozew o zapłatę, dział spadku, zachowek, odszkodowanie, kontakty z dzieckiem, alimenty

Ocena: 100% pozytywna 26x

Jakość usług: 100% wysoka 26x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 100% niskie 17x 2x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 5958
Data utworzenia profilu: 19.11.2015 20:42:44
Data ostatniej aktualizacji: 14.08.2020 12:41:52 

Opinie o JUSTYNA ŁABENTOWICZ KANCELARIA ADWOKACKA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna życzliwa i pomocna osoba życzę wielu sukcesów oraz takiego zapału jak dotychczas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 15.08.2020 20:59:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%.Pani adwokat J.Łabentowicz bardzo pomocna, profesjonalne podejście, rzetelnie wykonuje powierzone obowiazki. Sprawy prowadzone wzorowo, na każdym etapie nasze interesy były zabezpieczone. Informacje przekazywane na bieżąco telefonicznie/email. Pisma w sprawach na najwyższym poziomie.Zaangażowana w sprawy, z ludzkim podejściem. Pełen profesjonalizm. Bardzo dziękuję i POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ogonowska Staryk dnia: 15.08.2020 08:53:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko super, jestem bardzo zadowolony z usług jak i całej współpracy. Jak dotychczas najlepsza kancelaria z jaką miałem doczynienia. Zdecydowanie polecam dla innych osób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław Romanowski dnia: 14.08.2020 20:38:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całego serca. Bardzo pomocna. Profesjonalna, rzetelna. Sprawa była rodzinna ale dzięki pomocy prawnej pani Justyny udało nam się przejść przez te trudne chwile. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.07.2020 21:27:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Chciałem się podzielić swoją opinią dot. Pani adwokat Łabentowicz. Sprawa poprowadzona wzorowo, na każdym etapie zabezpieczono moje interesy. Kontakt również w godzinach wieczornych. Pisma w sprawie pisane na najwyższym poziomie dzięki którym sprawa trwała krócej niż było przewidywane. Mimo że rozprawy odbywały się w innym mieście nie stwarzało to żadnego problemu dla Pani adwokat. Pełen profesjonalizm !!! Z góry mogę polecić Panią adwokat Łabentowicz.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Łukasz D. dnia: 13.03.2020 09:59:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas. Terminowość bez żadnych zastrzeżeń. Przekazywanie informacji o sprawie na bieżąco telefonicznie/mailowo co jest bardzo ważne, w szczególności w trudnych/osobistych sprawach. Duże zaangażowanie w sprawę oraz ludzkie podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta P. dnia: 24.11.2019 22:18:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka pomoc Kancelarii na etapie przedsądowym, dzięki czemu uniknęliśmy procesu. Nie musiałam przyjeżdżać do Polski, wszystko załatwiliśmy telefonicznie i przez Internet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Dalrymple dnia: 06.10.2019 09:35:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Justyna Łabentowicz jest osobą rzetelną, pomocną, całkowicie oddaną prowadzonej sprawie. Wszystkie kwestie prawne w sprawie rozwodowej zostały mi przez Panią Adwokat szczegółowo i zrozumiale wyjaśnione. Współpraca od początku przebiegała bez zarzutu, nacechowana była bardzo dobrą atmosferą, zrozumieniem potrzeb, empatią i chęcią udzielenia mi jak najskuteczniejszej pomocy. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magdalena Zarzycka dnia: 02.10.2019 21:14:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani adwokat Justyny Łabentowicz prowadziła moją sprawę przed Sądem Rejonowym dla Wrocławia Fabrycznej we Wrocławiu z mojego powództwa przeciwko TUiR Warta. W postępowaniu sądowym Pani adwokat i jej współpracownicy wykazali się profesjonalizmem i wysokim stopniem kultury w kontaktach związanych z przedmiotem rozprawy. Jestem bardzo zadowolony z pracy tej kancelarii i polecam jej usługi wszystkim zainteresowanym - Daniel Ryglowski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel Ryglowski dnia: 02.10.2019 13:37:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od samego początku współpracy z panią adwokat byłem mile zaskoczony jej profesjonalizmem i otwartością. Wszystkie moje pytania i wątpliwości znajdowały szybkie i konkretne odpowiedzi, co zaoszczędziło mi wiele czasu. Najbardziej cenię sobie umiejętność z jaką pani Łabentowicz uniknęła i pomogła mi uniknąć potencjalnych pułapek w sprawie, którą dla mnie prowadziła, skupiając się na tym co ważne. Co ciekawe, to rzetelne i profesjonalne podejście cechowało się również elastycznością i empatią. Jeśli chodzi o koszt usług, to powiem tylko, że każda wydana złotówka byłą warta tego żeby ją wydać. Uważałem że w sprawie, którą pani Łabentowicz dla mnie prowadziła stoję na przegranej pozycji, a okazało się jest inaczej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 24.08.2019 09:50:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra wspolpraca. Profesjonalne podejscie do klienta i prowadzonej sprawy. Bardzo dobry kontakt. Na 100% polecam ta kancelarie. Dziekuje bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R.Kacprzak dnia: 29.07.2019 18:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Justyna Łabentowicz rzetelnie i z zaangażowaniem zajęła się prowadzoną w moim imieniu sprawą odszkodowawczą. Wykazała się doświadczeniem i kompetencją, a także zdolnościami negocjacyjnymi. Jestem bardzo zadowolona z wyświadczonych usług prawnych. Szczerze polecam udanie się do Kancelarii przy ulicy Odrzańskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 07.01.2019 20:42:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkam w Trójmieście, ale sprawa o zniesławienie, którą założyłam toczyła się w Jeleniej Górze. Dość długo szukałam właściwego adwokata, to właśnie pozytywne opinie skłoniły mnie do podjęcia rozmów wstępnych. Nie zawiodłam się i wysoko cenię sobie profesjonalizm Pani Mecenas Justyny Łabentowicz. Moja sprawa była bardzo nietypowa i rzadko spotykana - dotyczyła psa. Początki nie były łatwe, Pani Mecenas musiała zapoznać się z wieloma zupełnie nowymi tematami, np. przepisami Związku Kynologicznego w Polsce oraz wdrożyć się w temat zniesławienia w mediach publicznych. Na dodatek sprawa była wielowątkowa, z dużą ilością świadków, wymagała sporego skupienia i starannych przemyśleń. Współpraca z Panią Justyną Łabentowicz okazała się niezwykle pozytywna, na wysokim poziomie komunikacji, etyczna, a co najważniejsze, bardzo skuteczna. Mowa końcowa w wykonaniu Pani Mecenas wprowadziła w zachwyt nie tylko mnie, ale również sędziego prowadzącego sprawę, który słuchał z szeroko otwartymi oczami. Nie musze nadmieniać, że wygrałyśmy. Mogę śmiało powiedzieć, że takich adwokatów ze świecą szukać. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Liliana Madejska dnia: 19.10.2018 22:07:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna, terminowa obsługa i wysoki poziom merytoryczny doradztwa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 16.08.2018 18:19:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani Justyny, profesjonalnie zajęła się moją sprawą odszkodowawczą za uszczerbek na zdrowiu z powodu błędu lekarskiego. Jestem mega zadowolony gdyż udało się wygrać ze szpitalem i uzyskać należne mi odszkodowanie. Polecam Panią Justynę Łabentowicz!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz M. dnia: 05.07.2018 13:00:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo profesjonalna, konkretna . Kontakt jest łatwy, mogłam liczyć na szybkie odpowiedzi na wszystkie pytania . Sprawy zakończone Pomyślnie. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 10.04.2018 09:37:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspolpraca z Pania Justyna Labentowicz oceniam wysoko.Pani Justyna zawszebyla przygotowana merytorycznie do sprawy a wszystkie zawilosci prawne cierpliwie i wyczerpujaco tlumaczyla.Na biezaco otrzymywalem informacje o sprawie,bezwlocznie przesylala kazdy nowy pojawiajacy sie w procesie dokument.Kazde spotkanie z Pania Justyna bylo efektywne,a wszelkie dodatkowe pytania czy wyjasnienia moglismy rozpatrywac telefonicznie oraz mailowo.Pani Justyna bardzo dokladnie tlumaczy zagadnienia prawne pokazuje mozliwe w danej sytuacji rozwiazania i ewentulane konsekwencje.Jest osoba posiadajaca szeroka wiedze i doswiadczenie.Zawsze jest doskonale przygotowana.W sadzie jest zaangazowana i opanowana.do tego jest bardzo kulturala.Wazne jest ze nie dazy do przeciagania sprawy,czy eskalacji konfliktu proponuje mediacje lub negocjacje.Moglem kozystac z kazdej mozliwej formy kontaktu zwlaszcza ze mieszkam za granica.Polecam wszystkim uslugi Kancelarii Adwokackiej Pani Justyny Labentowicz jako godnego reprezentanta w wielu sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jaroslaw Wirchowski dnia: 16.03.2018 14:42:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas reprezentowała mnie w sprawie z karno-skarbowej. Jestem pod wrażeniem jej skuteczności i zaangażowania. Zostałem uniewinniony. Bardzo dziękuję i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 07.07.2017 13:49:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo naprawde bardzo zadowolona z usług Pani Justyny. Sprawa z pozoru wydała się łatwa, jednak już na początku pojawiły się schody (robienie trudności strony przeciwną). Pierwsza rozprawa zakończyła się wygraną jednak strona przeciwna wniosła odwołanie więc troszkę mi zaczeły grać nerwy - w ostateczności wygrałyśmy rownież drugą rozprawę już przed Sądem drugiej instacji - za co dziekuje i bardzo serdecznie polecam. Pani Justyna jak i kancelaria bardzo przyjazna dla klienta, dokładna, terminowa i elastyczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 06.10.2016 08:49:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna obsługa spraw karnych. Śmiesznie i na wesoło aby klient się nie denerwowal i nie myślał o przestępstwie i skutkach. Sama przyjemność. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.08.2016 17:07:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragnę polecić Panią mecenas Justynę Łabentowicz.Osoba konkretna i kompetentna.Pani mecenas prowadziła moją sprawę o odszkodowanie po wypadku samochodowym. Rozprawa zakończyła się ze 100 % skutecznością na moją korzyść. Pełny profesjonalizm.Polecam. Leszek Kędzierski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.04.2016 10:10:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Justyna Łabentowicz jako mój pełnomocnik w sprawie karnej w której ja byłem oskarżony a oskarżyciel domagał się ukaranie mnie bardzo wysoka karą pieniężną i pozbawieniem wolności na wiele lat. W trakcie kilkuletniego procesu, wykazała całkowitą bezzasadność oskarżenia co Sąd w pełni potwierdził .Skarżący musiał pokryć wysokie koszty sądowe i zwrócić mnie niewielką sumę którą opłaciłem za pełnomocnictwo.Pani Justyna Łabetowicz prowadziła sprawę niezwykle kompetentnie ,wykazując wszechstronną wiedzę prawniczą oraz procesową.Gorąco polecam Panią Mecenas !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Stanisław Jodłowski dnia: 04.04.2016 21:22:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani mecenas prowadziła kilka moich spraw o odszkodowanie po wypadkach komunikacyjnych. Wszystkie zakończyły się wypłatą odszkodowań w całości. Pełny profesjonalizm i rzetelność. Bardzo polecam. Naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. Semenowicz dnia: 04.04.2016 21:09:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Justyna Łabentowicz prowadziła moją sprawę o odszkodowanie po wypadku samochodowym. W Sądzie Apelacyjnym dzięki profesjonalnemu przygotowaniu rozprawa przebiegła sprawnie z pozytywnym dla mnie efektem końcowym.Polecam wszystkim. Leszek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.03.2016 11:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani mecenas prowadziła moja sprawę o odszkodowanie po wypadku, która zakończyła się wypłata całości odszkodowania. Pełen profesjonalizm i rzetelność. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nati dnia: 21.03.2016 21:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Łabentowicz prowadziła i prowadzi trzy moje sprawy. Jedna ze spraw o wypłatę całości z tzw. Polisolokat zakończona pełnym sukcesem w drugiej instancji. Całość wypłacona. Dużą pomoc okazała aplikantka Żaneta Kulczyńska. Pełny profesjonalizm w wykonaniu pani mecenas. Dwie dalsze sprawy w toku. Godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 02.03.2016 21:43:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją