Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Aneta kreuje Aneta Majewska

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Łódzkie, 90-562 Łódź Łąkowa 7a
Telefon: Kom. 783551321
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.anetakreuje.pl
Opis działalności: Kosmetyka/Fryzjer Słowa kluczowe: Salon piękności

Ocena: 100% pozytywna 76x

Jakość usług: 100% wysoka 76x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 69x 2x
Ceny usług: 100% niskie 60x 12x
Ilość opinii w serwisie: 76
Ilość odsłon profilu firmy: 6600
Data utworzenia profilu: 29.06.2014 23:13:58
Data ostatniej aktualizacji: 07.07.2020 15:26:53 

Opinie o Aneta kreuje Aneta Majewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziewczyny są the jest!!! Uwielbiam hak się mną zajmują. Zawsze wychodzę piękna i pewna siebie. Kocham Was
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beti dnia: 02.07.2020 20:23:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam zabiegi na twarz u p Anety. Zaczęłam zabiegi z kwasami, a już są świetne efekty!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ana Szafran dnia: 21.09.2019 18:50:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje ulubione miejsce gdzie potrafię się zrelaksować. Pani Anetka z cała ekipa jest najwspanialsza . Zasługujecie na słowa uznania ¦?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 11.03.2019 18:28:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam salon Aneta kreuje. Zaczełam serie zabiegów złuszczajacych naskorek, już jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwa dnia: 30.10.2018 18:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią fryzjerkę która ma na imię Magda z krótkimi włoskami. Mało tego że wykonała świetne cięcie i kolor, jest mega ciepłą i gościnną osobą. Po pierwszej wizycie wiedziałam że to moja nowa fryzjerka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta K dnia: 05.05.2018 18:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chce podziękować Pani Anetce za profesjonalną obsługę. Jestem bardzo wdziczna za poświęcony czas już po zamknięciu salonu. Warto nieraz zaufać drugiej osobie. Dziękuje i do zobaczenia w lutym!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.01.2018 11:42:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry, Chciałabym podzielić się z innymi salonem Aneta kreuje. Przychodzę tam od lipca i za każdym razem wychodzę upiększone i pewniejsza siebie. Pani Aneta jest ciepłą i bardzo profesjonalną osoba na właściwym miejscu. Polecam i dziękuje. Anka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Kalinowska dnia: 04.09.2017 11:19:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam salon. Korzystałam z fryzjera imienia nie pamietam i kosmetyczki włascicielki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 23.03.2017 14:35:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przecudne paznokcie hybrydowe, takie tylko u Pani Aldonki, zdecydowanie najlepsze wykonanie jakie dotychczas miałam :) Regulacje i hennę brwi oddaje tylko w ręce Pani Anetki :) Ogólne wrażenie bardzo pozytywne, jestem nową klientką :)
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wero dnia: 02.12.2016 14:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepiej wykonane oczysczanie twarzy jakie kiedykolwiek miałam. Dziękuje Pani Anetko!.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka dnia: 19.09.2016 13:31:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z wizyty w tym miejscu, strzyżenie z koloryzacja spełniło moje oczekiwania, nie była to moja pierwsza wizytyta. Zawsze staram się dodawać opinie jak jestem przekonana, że ktoś naprwdę na nią zasługuję. Po prost polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Wilczyńska dnia: 30.05.2016 17:35:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwa razy bylam na przedluzaniu rzes metoda objetosciowa u pani Switłany, precyzyjnie wykonane trzymają się rewelacyjnie. Resztę zabiegów sprawdzę niebawem...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.02.2016 21:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon kosmetyczny, wyjątkowa jakość usług - zarówno pani Swietłana jak i Pani Aneta spisują się rewelacyjnie (mam porównanie z innymi salonami, a także byłam odpowiednio u jednej, jak i u drugiej pani). Oczywiście jest dużo dobrych salonów kosmetycznych, które również polecałam na o fachowcach (bo chodziłam tu i tu, a teraz do "Aneta kreuje" mam po prostu blisko), ale ten też do nich należy. Pozytyw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 19.02.2016 21:40:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zwlaszcza uslugi fryzjerskie i kosmetyczne przed waznymi wyjsciami np. wesele. Naprawde wysoka klasa uslug oraz profesjonalne podejscie pani Anety i pana Dominika oraz pani Magdy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania G dnia: 03.01.2016 20:39:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję dziewczynom z salonu za piękne upięcie weselne i makijaż ślubny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika Waniak dnia: 19.11.2015 16:20:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacja, przyjemne miejsce. Panie są normalne idzie pogadać a pracę swą wyKonują na wySokim poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aGATA dnia: 02.07.2015 19:52:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam kosmetykę. Mam blisko i na pewno będę korzystać jak tylko nadaży się jakaś okazja :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cylia dnia: 29.06.2015 18:48:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Znalazłam ofertę salonu w internecie, szukając dobrej łódzkiej kosmetyczki. Zajrzałam na stronę, porównałam ceny, zdecydowałam się wybrać. Mieszkam na Bałutach, więc do salonu nie miałam daleko, chociaż nigdy nie wiedziałam, że to na Matejki i w którym miejscu. Salon znalazłam dzięki nawigacji GPS, pewnie bez tego byłoby trudne :) Szukałabym niedaleko wydziałów UŁ, a nie po drugiej stronie Pomorskiej, gdzie jest osiedle. Salon ulokowany jest na podwórku, co jest wadą i zaletą - wadą, że jest trochę ukryty, ale zaletą jest że można zaparkować i dziecko może w tym czasie bezpiecznie pobiegać po placu zamkniętym, a nie po ulicy czy siedzieć na tyłku. Zaletą dla dziecka był też telewizor z konsolą do gier i kącik do rysowania. Ceny zabiegów nie są wysokie, a panie kosmetyczki (były dwie, jak byłam), bardzo miłe. Obok w pomieszczeniu pracowała jeszcze fryzjerka, ale nie skorzystałam z tych usług, może kolejnym razem. Ogólnie wizytę oceniam bardzo pozytywnie i pewnie nieraz odwiedzę to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 29.05.2015 18:58:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega duzy pozytyw!!! dziewczyny wiedzą za co dziękuję! Profesjonalizm, miła atmosfera i przystepne ceny to wszytsko co lubię :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgośka dnia: 13.04.2015 11:26:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POOOOLECAM kosmetykę! tylko tam potrafią zrobić tak jak powiem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 03.04.2015 12:43:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też korzystałam z usług tego salonu. Bardzo miło, ale moje zadowolenie jest najwazniejsze. Osobiści polecam oddawanie sie zabiegą na twarz..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.03.2015 18:17:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do pani Anetki niemal rok i przez ten czas przeszła wiele zabiegów na twarz, dzięki czemu czuję się młodziej, lepiej i jestem ładniejsza. Zrobiła cuda z moją twarzą. Bardzo bardzo serdecznie polecam salon, a w szczególności panią Anetkę, która jest wyjątkową osobą i zasługuje na same plusy i pochwały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 23.03.2015 10:57:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie miejsce, ciesze sie ze je odkryłam. Ukryte gleboko w podworku, co mnie na poczatku zniechecilo, ale to ma swoj fajny klimat. Atmosfera i podejscie to jest to co przykulo ma uwage.Pozytyw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 14.03.2015 21:07:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam wszystkie usługi kosmetyczne u pani anety to mistrzyni w tym co robi tak młoda osoba a już ma takie doświadczenie to pewnie zasługa tych wielu przebytych kursów kosmetycznych i wprawnej utalentowanej ręki. moje brwi i rzęsy a także twarz do pielegnacji oddaje tylko pani anetce. pozdrawiam ANIA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 13.03.2015 18:36:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelka, ciepło, miło... sympatycznie. Wyszłam zadowolona. Odkryłam nowe miejsce, gdzie będe chodzić pięknieć :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.03.2015 17:56:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przemila pani Anetka, zawsze trafnie doradzi... polecam wszystkim kobieta...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: fachowiec dnia: 21.02.2015 18:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszytsko jest naprawde na poziomie, jakość wykonywanych zabiegów. Nastomiast umówienie się z dnia na dzień nie zawsze jest możliwe a jestem osobą niecierpliwą...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mmm dnia: 12.02.2015 14:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetyczka pomogła mi doprowadzić moją twarz do porządku. Bardzo dziękuje i polecam to miejsce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinia dnia: 09.02.2015 16:08:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam p Anete robi najlepsza henne moich brwi, ktorych mam bardzo malo. Przesympatyczne miejsce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaska dnia: 08.02.2015 17:23:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszłam skuszona dobrymi recenzjami w internecie i powiem szczerze, że choć rzadko wystawiam pozytywy w internecie, teraz stwierdziłam, że tak zrobię. Zabiegi na twarz i henna wykonane perfekcyjnie. Cenowo też nie najgorzej. Miejsce dobre. Obsługa miła i fachowa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 06.02.2015 15:11:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepiej wykonana henna brwi jaką miałam w zyciu. Pozytyw dla pani Anety
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kini dnia: 29.01.2015 15:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do p. Anetki na zabiegi kosmetyczne, przeeesmpatyczna i profesjonalna!!! POLECAM<!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 15.01.2015 16:07:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysoki poziom uslug, tak jak poprzednicy zgadzam się, że to bardzo dobra kosmetyczka, może ceny niektórych usług mogłyby być niższe, dobrze, że czasami dorzucą zniżkę na fitness, wtedy można skorzystać z pilatesu lub zumby
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dro dnia: 13.01.2015 22:41:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie wykonany zabieg manicure, uwielbiam przychodzić na peeling kawitacyjny! A w środę idę do fryzjerki ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 12.01.2015 12:21:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM salon Aneta kreuje. Regularnie chodzę na hybrydy, super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 09.01.2015 12:15:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra kosmetyczka, salon jest ładny, dobry dojazd, niskie ceny, miejsca parkingowe, udogodnienia dla osób na wózkach inwalidzkich, duży zakres zabiegów kosmetycznych i fryzjerskich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Triada dnia: 08.01.2015 12:24:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabiegi kosmetyczne po których widać efekty. Lidka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 02.01.2015 15:38:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 29.12.2014 20:22:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście korzystam z usług fryzjerskich. Polecam miejsce, fryzjerka jest mistrzem w cięciu i farbowaniu. Robiłam ombre. Monika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 16.12.2014 15:58:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadowolona, Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 13.12.2014 20:37:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam w necie salonu który mogłby mnie zadowolic gdyz gdziekolwiek nie pójde ciągle jest cos nie tak! musze przyznac ze czytajac opinie o waszym salonie podeszlam tak troszke delikatnie poniewaz wszystkie wpisy sa pozytywne :) jednak musze sie przyznac ze spróbowałam i wielkie WOW jestem po raz pierwszy od jakiegos czasu naprawde zadowolona miła obsługa sympatyczna atmosfera i wiedza na wysokim poziomie Bardzo miłe zaskoczenie wiec dla nie zdecydowanych wielkie POLECAM zabiegi na twarz super no i wreszcie mam włosy jakie chciałam bez łez
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewelina dnia: 10.12.2014 23:08:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lubię miejsca, gdzie traktują mnie jak klienta tzn. zostać wysłuchanym i doradzić by wygląda korzystnie. Tam właśnie tak mnie obsłużono. Korzystałam z zabiegu na twarz i cięcia włosów. Polecam, dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 02.12.2014 16:40:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, choć na początku byłam zniechęcona ukrytym miejscem, ale jak juz dotarlam na miejsce okazało się, że to jest miejsce którego szukałam :) atmosfera bierze górę. Fryzjerka m fach w ręku a henne brwi zrobiono mi rewelacyjnie!!! Jeszcze jedna rzecz mnie ujeła, sterylizacje wykonują a miejscu w autoklawie n prośbę przy klientce, mega duży pozytyw. Polecam! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 22.11.2014 13:16:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W porównaniu do innych salonów ceny mają przystępne jak na moją kieszeń, zawsze jestem zadowolona z efektu. Nie pozostaje mi nic innego jak polecić ten salonik :_)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 21.11.2014 11:29:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam to miejsce, miło i profesjonalnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 16.11.2014 21:54:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spoko fryzjerka, ma fach w ręku. Polecam salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 03.11.2014 12:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od wakacji chodzę do salonu n hennę i regulację brwi. Polecam salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysia dnia: 28.10.2014 22:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie super salon, zabiegi wykonywane starannie i profesjonalnie. Polecam.Andzia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andzia dnia: 28.10.2014 17:16:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam to miejse!!! zaprzyjaźniona klientka:))) Pozdrawiam personel!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia :-))) dnia: 27.10.2014 16:45:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój ulubiony salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: malgosia dnia: 23.10.2014 11:14:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług fryzjerskich, zdecydowanie polecam wszystkim którzy poszukują dobrego i nie drogiego fryzjera...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaśula dnia: 17.10.2014 11:49:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie dzięki za zrobienie mnie na bóstwo, strzyżenie mega, a w hennie w końcu wyglądam jak człowiek :) Pozdrawiam! Ania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.10.2014 14:31:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super salon miła atmosfera polecam profesjonalne podejscie do klijęta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona klijętka dnia: 14.10.2014 00:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na strzyżenie i farbowaniu... szczerze polecam! ANKA R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 13.10.2014 12:01:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon, zawsze wychodzę zadowolona. Tak trzymać!!! Pozdrawiam persolnel. Gośka, byłam dziś u fryzjera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.10.2014 17:40:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjazne miejsce, zostałam mile przywitana, profesjonalnie obsłużona. Znalazłam swoją kosmetyczkę. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.10.2014 15:54:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, pełen profesjonalizm Pani Anety. Widać rękę mistrza. Do tego niesamowita, miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 02.10.2014 12:27:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadowolona z zabiegu kosmetycznego na twarz:) usługa wykonana u mnie w domu. Poszło bardzo sprawnie, wygoda niesamowita. Polecam mamą małych dzieci :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 19.09.2014 11:06:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjazny salon, 2 razy zostałam przyjęta po godzinach pracy. Za co dziękuje i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gosia dnia: 14.09.2014 20:57:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na strzyżeniu włosów, jestem mega zadowolona! dodatkowo korzystałam z sauny włosów świetna sprawa polecam os które maja zniszczone jak ja:(
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Amela dnia: 10.09.2014 13:29:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam salon kosmetyczka jest bardzo dobra usługi są profesjonalne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 08.09.2014 18:25:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PO prostu polecam ten salon. Byłam na mikrodermabrazji super!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 03.09.2014 22:35:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon piękny, wszystko mi się podoba! Uwielbiam ich promocje :) Polecam wszytskim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 02.09.2014 13:44:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ponieważ poluje na promocje, to skusiłam się na peeling kawitacyjny z ampułką i maską kremową. za cenę 45 zł ok. jedyny mankament to to ze mieszkam na retkini i dojazd jest utrudniony bo daleko. jesli chodzi o opinie o fachowcu to z cala pewnoscia moge polecic kosmetyczke ktora wykonywala zabieg. plusem salonu jest to ze nie ma za bardzo ludzi do poludnia, a salon jest w cichym miejscu bo nie przy samej ulicy wiec nie slychac jazgotu samochodow jak w innych salonach. mozna spokojnie porozmawiac i skupic sie na wykonywamym zabiegu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 19.08.2014 12:06:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj na oczyszczaniu twarzy, zabieg wykonany poprawnie, czekałam ok. 5 minut, ale małe opóźnienia są możliwe przy tego typu usługach. Ceny w porządku a obsługa miła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 18.08.2014 20:37:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodze regularnie na zabiegi, bylam tez z mezem i on skozystal z oczyszczania twarzy. Podobało my się bardzo, tym bardziej ze w poczekalnbi mugł pograć na konsoli xboks. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krrrysiaa dnia: 10.08.2014 20:58:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny salon, przychodzę od miesiąca regularnie i widzę poprawę na twarzy po zabiegach wykonywanych w tym salonie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 01.08.2014 12:49:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam wczoraj na zajęciach Zumby, trenerka jest świetna, pełna energii którą zaraża całą grupę :))))
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewela dnia: 31.07.2014 16:08:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na fish spa, pedicurze oraz malowaniu paznokci. Profesjonalna obsługa i miła pani. Polecam. PS. Ceny przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miss79 dnia: 25.07.2014 13:32:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zajęcia jogi! Fajny trener i małe grupy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kassik dnia: 21.07.2014 19:55:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na pedicure i wyszłam mega zadowolona, jakość uslugi była wysoka, a cena przystępna. salon jest bardzo ładny w fajnym cichym miejscu w lodzi, latwy dojazd, a jednoczesnie spokojnie. parking strzezony. mozna dodaatkowo dziecko zostawic w konciku dla dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasiulka dnia: 18.07.2014 12:55:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjne wykonane pedicure i manicure z malowaniem paznokci, a także peeling kawitacyjny. Ceny przystępne, przy dużych zamówieniach zniżki. Polecam, bo warto. Salon jest na podwórku przy Matejki, niedaleko Pomorskiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 10.07.2014 01:33:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba nie byłam nigdy u lepszej kosmetyczki. Fryzjerka też bardzo dobra, szkoda, że przyjmuje narazie zapisy, a tłok duży. Polecam z czystym sercem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 07.07.2014 20:28:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na promocji "manicure + malowanie paznokci". Zapłaciłam 25 zł. Manicure został wykonany profesjonalnie. Duży wybór kolorów, wyszłam zadowolona. Za taką cenę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 06.07.2014 17:17:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zajęcia z hatha jogi. Najlepszy trener i mała grupa. Ceny przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Renia
Opinia dodana przez: renia dnia: 05.07.2014 16:34:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Zadowolona w 100%
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Nutka dnia: 29.06.2014 23:14:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją