Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Financial Consulting Daria Derulska

Zawód: doradztwo finansowe  
Adres: Łódzkie, 91-852 Łódź Inflancka 23
Telefon: Kom. 880252971
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.financialconsulting.pl
NIP:
9471929125
Opis działalności: usługi finansowe Słowa kluczowe: pożyczki,kredyty,finanse,hipoteka,leasing,kredyty samochodowe,faktoring,kredyty mieszkaniowe,konsolidacje,

Ocena: 100% pozytywna 13x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 12x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 4x
Ceny usług: 83% niskie 5x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1308
Data utworzenia profilu: 14.03.2018 13:14:10
Data ostatniej aktualizacji: 25.06.2020 07:12:38 

Opinie o Financial Consulting Daria Derulska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa na najwyższym poziomie. Miła współpraca, rzetelne doradztwo. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 07.04.2021 19:35:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawna obsługa, dobre doradztwo i pozytywna finalizacja.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 20.02.2021 09:18:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc w doborze finansowania. Dziękuje! Teraz mogę trochę odetchnąć z ratą moich zobowiązań... Polecam serdecznie wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: XXO dnia: 20.01.2021 11:54:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie. Do Pani Darii i Pana Andrzeja trafiliśmy z mężem nieco przypadkiem i bardzo dobrze się stało. Pożyczkę jaka była nam potrzebna próbowaliśmy załatwić sami ale nadmiar dokumentów jakie były potrzebne przerósł nasze wyobrażenia. Oboje byli świetnie zorientowanani w tym co, gdzie i kiedy będzie trzeba załatwić i jakie złożyć dokumenty. Wszystko sprawdzili i załatwili a my pojechaliśmy już na podpisanie umowy pożyczki.Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za pomoc. Polecam bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena z mężem dnia: 16.01.2021 09:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do klienta. Uczciwa oferta i przede wszystkim kontakt na bieżąco. Opieka na najwyższym poziomie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sergiusz dnia: 31.12.2020 09:28:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentni i profesjonalni.Nawet w trudnych przypadkach, jeśli rozwiązanie jest,na pewno je znajdą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiktor K. dnia: 07.11.2020 14:37:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z nieukrywaną przyjemnością polecam współpracę z tą firmą. 100% zaangażowania i profesjonalizmu. Otwartość i elastyczność działań. Wszystko to doprawione uśmiechem i bardzo miłą atmosferą podczas każdego ze spotkań. Partnerska współpraca na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KL dnia: 03.10.2020 09:20:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem osobą totalnie nieobeznaną w kwestiach kredytowych. Potrzebowałem kogoś kto wyjaśniłby mi wszelkie szczegóły związane z pożyczkami.Ta firma okazała się wyborem idealnym.Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Stanisław
Opinia dodana przez: dnia: 05.09.2020 10:03:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ich usługi każdemu kto ceni swój czas. Niestandardowe godziny pracy i skuteczność w działaniu. Poza tym uprzejmi i serdeczni. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mati dnia: 24.08.2020 17:06:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za udzieloną mi fachową pomoc. Gdyby nie Ci ludzie kredyty dobiły by mnie już całkowicie.Teraz mogę znowu żyć i spać spokojnie nie myśląć o wezwaniach do zapłaty, telefonach z windykacji, komornikach. Pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze. Powodzenia i siły do dalszych działań. Tacy ludzie są potrzebni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JJ dnia: 11.08.2020 08:45:26 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Full papierologii ale udało się pozyskać kredyt:)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: FN
Opinia dodana przez: dnia: 30.07.2020 20:41:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalni doradcy z odpowiedzialnym podejściem do klienta. Doradzili mi w kwestii trudności z lat poprzednich, przez które nie mogłem dostać kredytu. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 19.06.2020 17:27:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelni i fachowi. Wszystko zgodnie z ustaleniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 29.05.2020 21:43:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma doradczo-finansowa.Śmiało można im powierzyć sprawy finansowe swojej firmy.Pełen profesjonalizm i bardzo dobry kontakt zarówno z panią Darią jak i panem Andrzejem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 27.05.2020 17:36:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją