Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Piotr Domański

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Ogrodowa 8/1
Telefon: Kom. 792-006-774
Adres e-mail: piotr(małpa)adwokatwtoruniu.pl
Strona internetowa: www.adwokatwtoruniu.pl
NIP:
956-222-07-28
Opis działalności: Doradztwo prawno, reprezentowanie stron przed sądami i organami administracji Słowa kluczowe: adwokat w Toruniu, rozwody, odszkodowania, sprawy karne, adwokat toruń, adwokat torun, radca prawny Toruń, doradztwo prawne toruń,

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 100% niskie 21x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 10104
Data utworzenia profilu: 06.08.2013 23:34:54
Data ostatniej aktualizacji: 14.06.2020 23:30:34 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Piotr Domański

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry! Również polecam Pana Mecenasa jeżeli chodzi o sprawy rozwodowe. Nigdy nie zdecydowałbym się na innego adwokata!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław Borowy dnia: 17.06.2020 09:51:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa jeżeli chodzi o sprawy rozwodowe. Nigdy nie miałam problemu z kontaktem z Panem Mecenasem. Miał też dla mnie czas kiedy tego potrzebowałam. Wszystko spokojnie mi tłumaczył i cieszę się, że przy pomocy takiego specjalisty trudny rozwód mam już za sobą. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 14.06.2020 22:38:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Mecenasa. Bardzo profesjonalna obsługa. Jestem zadowolony z kontaktu z Panem Mecenasem i wdzięczny za poświęcony czas. Polecam osobom, które potrzebują pomocy w rozwodzie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 14.10.2018 18:04:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc w walce z ustawą dezubekizacyjną!! Z tego co wiem, Pan mecenas jako jeden z nielicznych adwokatów pomaga byłym funkcjonariuszom.POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zweryfikowany dnia: 31.08.2017 15:11:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałem objęty ustawą represyjną obniżającą mi emeryturę od dnia 1 października. Pan mecenas w sposób fachowy i rzetelny pomógł mi w tej trudnej sprawie. Polecam Pana Mecenasa wszystkim mundurowym poddanym ustawie represyjnej!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 03.07.2017 22:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr jest niesamowity. Jestem pod wrażeniem jego podejścia do człowieka i stylu pracy. Pomagał mi już w trzech kolejnych sprawach rodzinnych i jestem z niego bardzo zadowolona. Pozdrawiam Pana Piotra i polecam jego usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 05.12.2016 08:25:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam zwolniona z pracy z art. 20 KN. Pan Mecenas zaangażował się w moją sprawę w 100%. Z takim adwokatem nie można przegrać sprawy w sądzie! Poza tym Pan Mecenas ma świetny kontakt z klientem, dzięki czemu w moim przypadku, dramat przeżywany w związku z utratą pracy po 25 latach zatrudnienia w tej samej szkole, był mniej bolesny. Szczerze polecam Pana Mecenasa, to bardzo dobry adwokat!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.11.2015 11:59:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas mi również rewelacyjnie poprowadził sprawę rozwodową. Dziękuję za dobry kontakt, fachowe rady i osobistą obecność na rozprawach a słyszałem, że bywa z tym baaaardzo różnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin W. dnia: 16.08.2015 23:21:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Mecenasa polecam wszystkim osobom walczącym o podział majątku po rozwodzie. Dzięki pomocy Pana Mecenasa puściłam gnojka z torbami!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 29.07.2015 10:30:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas to bardzo rzetelny człowiek! Pomagał mojemu synowi w sprawie karnej, która potoczyła sie dokładnie tak jak Pan Mecenas mówił. Dziękuję mu za to i polecam go innym osobom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łucja dnia: 19.06.2015 13:59:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa pomoc z prawa pracy. Dziękuję za wygraną sprawę z pracodawcą!!!POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 15.05.2015 10:09:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas załatwił mi dozór pał w zamian za areszt. Sam nie mogłem w to uwierzy przy prawie 90 zarzutach:))) Spoko chłop!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kwiatek dnia: 09.05.2014 18:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pomocy Pana Mecenasa. Szybko i skutecznie poprowadził moją sprawę rozwodową. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtas dnia: 09.05.2014 10:36:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat zajmuje się reprezentowanie moich dwóch firm w KRS-ie. Często robię zmiany w Spółkach, zmieniają się wspólnicy, Zarządy, Prezesi itp. Pan mecenas dokonuje wszystkich zmian bardzo szybko i bez zbędnych problemów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 29.04.2014 13:11:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PORADA PRAWNA UDZIELONA MI PRZEZ PANA MECENASA ,POZWOLIŁA MOJEJ FIRMIE URATOWAC PIENIADZE ,I JEDNOCZESNIE USTRZEGŁA MNIE PRZED DECYZJĄ KTÓRA BYŁABY BARDZO NIEKORZYSTNA DLA MOJEJ DZIAŁALNOSCI.STĄD MOJE WYSOKIE NOTY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariusz59 dnia: 22.04.2014 09:06:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony, z przeprowadzonej sprawy, szybki i skuteczny rozwód :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 17.04.2014 18:15:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o dział spadku i rozliczenie nakładów. Bardzo sprawnie przeprowadzona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 15.04.2014 20:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Szybko, sprawnie i na temat!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 13.04.2014 23:41:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat bardzo mi pomógł. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oczkowski Stanisław dnia: 05.04.2014 23:30:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu rewelacyjny fachowiec!POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pawel78 dnia: 24.01.2014 20:06:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomimo młodego wieku Pana Mecenasa moge go z całą odpowiedzialnością polecić! Profesjonalnie podszedl do mojej sprawy i udzielił fachowej porady. Jestem bardzo zadowolona z jego usług. Na pewno w razie jakichkolwiek problemów wrócę do niego po pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 08.08.2013 10:35:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa. Rewelacyjny kontakt i podejście do klienta. Młody adwokat i widać, że nie jest zmanierowany i dba o swoje nazwisko! Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 06.08.2013 23:36:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją