Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Poligloci Centrum Szkoleń Językowych BARBARA BOUQUET

Zawód: języki obce - nauka  
Adres: Śląskie, 40-005 Katowice Moniuszki 3
Telefon: 327823602
Adres e-mail: biuro(małpa)poligloci.edu.pl
Strona internetowa:
NIP:
6431576570
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 34x

Jakość usług: 100% wysoka 34x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 34x
Ceny usług: 100% niskie 34x
Ilość opinii w serwisie: 34
Ilość odsłon profilu firmy: 593
Data utworzenia profilu: 20.05.2020 11:12:59
Data ostatniej aktualizacji: 20.05.2020 11:12:59 

Opinie o Poligloci Centrum Szkoleń Językowych BARBARA BOUQUET

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsi jeżeli chodzi o szkoły tego typu w Katowicach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 22.09.2022 13:49:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie. Bardzo miła i kompetentna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zyga dnia: 31.08.2022 10:41:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nauka języków obcych to z nimi nie problem. Ustalamy wszystko tak aby pogodzić najważniejsze obowiązki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja O. dnia: 30.05.2022 10:38:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie. Warto inwestować w siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zygmunt Paran dnia: 16.05.2022 11:52:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Szkoła nauki języków bardzo wszechstronna i nastawiona na dobro kursantów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.04.2022 11:47:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim, którzy jeszcze nie wybrali szkoły językowej, a mają taki zamiar. Bogata oferta całkowicie dopasowana do klienta. Ja jestem najbardziej wdzięczny za możliwość nauki online gdyż przez pandemię dzięki temu nie wypadłem jak to się mówi z obiegu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni Fryderyk dnia: 06.04.2022 14:10:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie. Po kursie swobodniej posługuję się językiem angielskim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta Polder dnia: 30.03.2022 23:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsze metody, fajni lektorzy i ogólna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.02.2022 09:32:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo przyjazna dla klienta szkoła językowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 22.02.2022 12:49:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie liczyły się przede wszystkim konkrety. Zależało mi, aby dokładnie, ale też w miarę szybko nauczyć się języka hiszpańskiego i się udało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna Koper dnia: 25.06.2021 09:44:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła atmosfera dzięki której w czasie nauki nie czuję zdenerwowania czy presji, że coś muszę. Pokazali mi to, że nauka języka może być przyjemnością i przynosić satysfakcję, a niestety nie we wszystkich szkołach tego typu tak jest.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja W. dnia: 23.06.2021 11:20:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Wszystkim chętnym do zdobywania wiedzy językowej. Znajomość naszego ulubionego języka znaczna ułatwia podróżowanie czy życie codzienne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina Grabowska dnia: 31.05.2021 10:28:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za to, że jesteście i pomagacie ludziom zdobywać nowe umiejętności. Dzięki temu, że zapisałam się na kurs biznesowy dużo pewniej czuje się w wykonywanym zawodzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika L. dnia: 25.05.2021 09:43:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Metody i lektorzy na najwyższym poziomie. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 28.04.2021 09:24:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Po zajęciach w tej szkole mam dużo pozytywnej energii i motywacji aby jeszcze lepiej nad sobą pracować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 20.04.2021 10:10:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza szkoła językowa na terenie województwa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 31.03.2021 12:10:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poligloci to najlepsza szkoła językowa. Atmosfera w której przyjemnie i bez napięcia na szybkie efekty zdobywałam wiedzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Żaneta G. dnia: 28.03.2021 21:41:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam warto dbać o swój rozwój i poznawanie nowych ludzi. Ta szkoła językowa to umożliwia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga Paprocka dnia: 22.02.2021 11:02:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, szczególnie teraz w okresie pandemii, może to czas aby zainwestować w siebie i swoje możliwości. Szkoła naucza zdalnie, więc nie będzie żadnego problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia M. dnia: 15.02.2021 12:01:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej pozytywna. Dzięki zainwestowaniu własnego czasu i pieniędzy w późniejszym czasie mogłam znaleźć satysfakcjonują mnie w pełni pracę zawodową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anastazja M. dnia: 26.01.2021 11:23:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fajna nauka i przystępne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina Bednarz dnia: 18.01.2021 11:22:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie. Spróbujcie sami lub zachęćcie swoich bliskich do nauki w takiej placówce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nikodem dnia: 18.12.2020 11:25:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo fajna szkoła, metoda i przede wszystkim ludzie. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesława dnia: 09.12.2020 10:50:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie. Doskonałe warunki nauczania języka, który Was zainteresuje. Ja jestem zadowolony, że podjąłem taką decyzję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Patryk Janik dnia: 24.11.2020 09:48:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Do nauki u Poliglotów namówiła mnie przyjaciółka za co jestem jej teraz naprawdę wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina Kociec dnia: 17.11.2020 12:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szkołę podobnie jak wszyscy moi poprzednicy, ponieważ warto uczyć się z najlepszymi i od najlepszych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek P. dnia: 20.10.2020 10:47:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza szkoła językowa do jakiej udało mi się zapisać. Fajne metody kształcenia i nauka dająca satysfakcję oraz przyjemność a nie stres. W trakcie zajęć mogę skupić większą uwagę niż to było na przykład na kartkówkach w szkole.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia Anastazja Milak dnia: 14.10.2020 09:26:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nauka przyjemna z fajnymi i kompetentnymi lektorami. Wszystko wyjaśnią i rozplanują. Szkoła starająca się utrzymywać jak najwyższe standardy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 22.09.2020 11:24:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna szkoła pomagająca w dość szybki sposób opanować język obcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irek dnia: 17.09.2020 11:29:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajęcia prowadzone bardzo efektywnie. Czas wykorzystany do Maximum. Taka nauka bardzo mi się podoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 31.08.2020 14:03:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam mega pozytywne doświadczenia. Stawiają na wygodę uczestników zajęć oraz szanują ich czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radosław T. dnia: 30.08.2020 22:32:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą szkołę dla pracowników firm, ponieważ sporo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć oraz dla ludzi, którzy są ograniczeni czasowo bo zawsze można spróbować podjąć naukę w systemie on-line.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 28.07.2020 13:08:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo pozytywne doświadczenia związane z tą szkołą. Na początku można zrobić test sprawdzający nasz poziom wiedzy a później również spokojnie zaplanować ile czasu będziemy w tygodniu poświęcać na naukę wybranego języka. Dzięki temu, że zajęcia miałem tylko 2 razy w tygodniu po 90 minut nauczyłem się angielskiego w około 7 miesięcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 05.06.2020 10:25:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam tę szkołę językową. Mają doskonałych lektorów, którzy potrafią umiejętnie i skutecznie przekazywać wiedzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 20.05.2020 11:45:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją